duminică, 11 martie 2012

CRONICA MECIULUI AS ORAVITA - SEMENICUL VALIUG 2 -1 ( 1 - 1 )

AS ORAVITA - SEMENICUL VALIUG  2 - 1 ( 1 - 1 )
ECHIPA SEMENICUL VALIUG : SEBA TRAIA - CLAUDIU NICA , FLAVIUS KUDLIMAI , ROBERTO STINGU , RAUL IOIART - HELMUTH COSMIN (MIN. 70 DANIEL ANGHEL ) , ION SOLGA , ADI BIRLEANU , NICOLAE STANCIU( MIN.55. MARIAN OPREA) - ADI FERENCZIK (MIN.75 COSMIN DOBREI ), HOREA MARISESCU
PENTRU SEMENICUL VALIUG A MARCAT ADI FERENCZIK , MIN.24
EVOLUTIA SCORULUI : AS ORAVITA - SEMENICUL VALIUG 0 -1 , 1- 1 (LA PAUZA) , 2 - 1  
ECHIPAMENTE : 
AS ORAVITA : GALBEN , ALBASTRU
SEMENICUL VALIUG - ALB - VIOLET
SPECTATORI : cca .100
VREMEA : SOARE CU NORI
STAREA TERENULUI : BUNA 

A fost meciul cel mai bun al echipei noastre din ultimii ani , intr-o formula de echipa cu jucatori foarte experimentati si foarte motivati pentru a obtine victoria la Oravita .
Din pacate , echipa noastra a pierdut la finalul celor 90 de minute si chiar daca am lasat o impresie deosebita prin joc , am fost total ineficienti .
A fost meciul in care ne-am creeat o sumedenie de ocazii ,dar care din pacate nu au fost contabilizate in scorul final al partidei.
Am avut doua goluri anulate ( nu comentam decizia tusierului), o bara si peste 10 ocazii rarisime ,in care am fi putut sa marcam si sigur sa obtinem toate cele 3 puncte puse in joc , dar iata ca fotbalul nu iarta si echipa gazda din 3 ocazii a marcat 2 goluri ,obtinand victoria.
Dupa meci , atat observatorii partidei ( domnii Corocan si Dragan ), au afirmat ca rar le-a fost dat sa vada atatea ratari intr-un meci .Chiar si apropiatii echipei gazda , ne-au felicitat pentru joc si au afirmat ca am ratat extrem de mult. 
Sigur ca aceste lucruri nu schimba cu nimic din rezultatul final ,dar
Semenicul Valiug poate invata foarte multe din acest meci si poate in cel mai scurt timp sa reusim sa devenim mult mai eficienti .
Conducerea echipei noastre a fost vizibil marcata dupa acest meci (vis-a – vis de rezultatul final) , dar foarte multumita de daruirea jucatorilor  si de jocul foarte bun in deplasare la o echipa cu traditie in fotbalul banatean .
Putem spune ca am dominat partida in proportie de 70% , iar prin faptul ca ne-am creeat foarte multe ocazii ,ne da speranta ca suntem pe drumul cel bun .
Semenicul Valiug a dechis scorul prin Adi Ferenczik , min.25 si se parea ca ne vom distanta usor pe tabela de scor dupa evolutia din prima repriza .Totusi, la singura greseala in defensiva noastra ( la ultima faza a primei reprize ) , gazdele egaleaza  prin Bacila si intram la pauza cu 1 – 1 .
Echipa din Oravita a marcat golul victoriei in min.78 prin acelasi Bacila Nicusor.
Antrenorul Daniel Anghel  a alcatuit o echipa foarte experimentata  si suntem siguri ca azi, Valiugul are unul dintre cele mai bune loturi de jucatori din liga a IV-a ,care va pune foarte mari probleme oricarei echipe din aceasta liga .
Am apreciat jocul foarte sigur facut de noul jucator transferat in echipa noastra , Claudiu Nica . Deasemenea , Raul Ioiart s-a evidentiat printr-o evolutie excelenta si trebuie sa subliniem si efortul deosebit depus de Cosmin Helmuth , cel mai tinar jucator al echipei ( 18 ani si 6 luni ) , care iata prinde loc de titular intr-o echipa deosebita , cu siguranta cea mai puternica din istoria  fotbalistica a Valiugului.
Am mai apreciat si excelentele pase ale lui Nicu Stanciu si Adi Birleanu , efortul deosebit depus de Solga si …ratarile atacantilor care nu o se le uitam multa vreme.Horea Marisescu a facut ce a vrut cu adversarul direct pe partea sa , dar nu a reusit sa marcheze .
Aceasta combinata intre jucatori foarte tineri si jucatori experimentati  ne pot aduce in viitor multe satisfactii .Sigur ca mai este mult de munca , dar este bine ca aceasta familie care astazi inseamna Semenicul Valiug ,devine tot mai respectata si apreciata .
La juniori , echipa Gloria Resita (care reprezinta Semenicul Valiug in campionat ) ,a castigat cu 4 – 1 meciul cu AS Oravita .
Etapa viitoare ar trebuii sa jucam acasa cu AS Berzasca , insa in acest moment  stadionul ,,VALIUG ARENA '' este acoperit cu zapada (30cm) si mai mult ca sigur vom amana meciul  .