miercuri, 21 martie 2012

2 % din impozitul pe venit pentru echipa de fotbal Semenicul Valiug !

Acesta este cel mai simplu mod de a ajuta echipa de fotbal SEMENICUL VALIUG in calitate de suporter sau simpatizant al echipei,fara nici un efort ,fara sa scoateti bani din buzunar.Doar va dati consimtamantul ca statul ,cu banii care ia impozitat in anul anterior din salariul dumneavoastra ,SA DIRECTIONEZE din ei ,2% catre ASOCIATIA SPORTIVA SEMENICUL VALIUG.
Pentru aceasta .noi venim la dumneavoastra cu formularul 230,si doar printr-o semnatura ,veti ajuta foarte mult sportul din Valiug,in cazul de fata,echipa de fotbal SEMENICUL VALIUG
Sa intelegem perfect ce inseamna 2%
Un angajat are salariul de 1000 de lei lunar.
Impozitul lunar ,de 16%,din acest salariu este de 160 de lei.
In 12 luni suma impozitata este de 1920 lei,suma ce intra in fondul statului.
Angajatul poata hotara ca 2% din aceasta suma,adica 38,4 lei (intr-un an !)sa o dirijeze catre ASOCIATIA SPORTIVA SEMENICUL VALIUG ,completand (O SINGURA DATA PE AN) o cerere privind destinatia sumei de 2% din impozitul anual..Asadar,nu este nevoie sa scoateti nici un ban din buzunar si aceasta decizie nu va afecteaza in nici un fel bugetul personal.
Practic,dumneavoastra decideti ca suma de 38,4 lei (din exemplu de mai sus)sa intre in contul ASOCIATIEI SPORTIVE SEMENICUL VALIUG SI SA NU RAMANA LA STAT .
Retineti :la un salar de 1000 ron/luna ,ajutati echipa cu 38,4 lei pe an !
38,4 lei PE AN DE LA O PERSOANA!
DE ACEEA AVEM NEVOIE DE CAT MAI MULTI SIMPATIZANTI AI SPORTULUI SI AI VALIUGULUI SA FIE ALATURI DE NOI SI SA NE AJUTE IN ACEST FEL!
VA MULTUMIM,ECHIPA DE FOTBAL SEMENICUL  VALIUG. 


SEMNEAZA :
CONDUCEREA ECHIPEI SEMENICUL VALIUG
PRESEDINTE : ADRIAN TIUCH
VICEPRESEDINTE : CRISTI FARACEA
TEAM – MANAGER : EUGEN BIRLEANU