marți, 27 septembrie 2011

CRONICA MECIULUI TIMISUL SLATINA TIMIS - SEMENICUL VALIUG 2 - 3 ( 2 - 2 )

Duminica , la Slatina Timis , echipa noastra a reusit prima victorie in deplasare in acest campionat , in urma unui joc bun .
Primele 30 de minute au fost in totalitate ale echipei noastre ,care a si marcat de doua ori  prin Razvan Muntean si Horea Marisescu .Dupa cele doua goluri reusite de echipa noastra , gazdele reusesc sa marcheze pentru 1 – 2 , la o faza care ne-a surprins pe fondul relaxarii ( probabil ) premature , demonstrandu-se inca odata (daca mai era cazul ), faptul ca 2 – 0 este un scor periculos.Totusi ,reusim sa revenim in joc si  sa atacam in continuare , dar la un alt contraatac al echipei din Slatina scorul devine egal : 2 – 2.
Intre timp , jucatorul nostru Ioiart Raul se accidenteaza si este inlocuit cu Minea Danut ,care a  evoluat excelent pana la final.
Ca un facut si celalalt fundas lateral ( Dobrei )  cade pe  umar ,dupa o lupta  cu un adversar in prejma careului si antrenorul Anghel face cea de-a doua schimbare : in locul lui Dobrei a intrat Cosmin Helmut.Aceste doua schimbari au fost de bun augur pentru noi , deoarece am reusit sa revenim in joc si chiar sa dominam partida .
Sa mai mentionam jocul bun facut de Ioiart Raul pana in momentul accidentarii .
Pauza a fost binevenita pentru ambele echipe, scor 2-2.
In repriza a doua , echipa noastra a intrat decisa sa obtina toate cele trei puncte .
Pe acest fond , controlam mijlocul terenului si chiar dominam minute in sir , dar cei care au fost mai aproape de a marca au fost gazdele , care au avut doua ocazii foarte mari, dar portarul Traia ( aflat in mare forma ) a facut doua parade exceptionale , demonstrandu-si inca odata valoarea .
La una dintre ocaziile gazdelor , portarul Traia a respins in extremis usor lateral ,de unde un jucator al gazdelor suteaza spre poarta goala , dar  Cosmin Helmut printr-un efort deosebit a salvat un gol gata facut (de pe linia portii ) , respingand in corner .
Antrenorul Anghel decide sa intareasca mijlocul terenului si intra si el in joc (in locul lui Ferenczik , usor obosit dupa desele incursiuni pe partea dreapta) .Schimbarea a fost decisiva  , avind in vedere ca din acel moment ( min.65) pe teren am vazut  doar o echipa care alerga dupa victorie (Semenicul )  , insa ,doar nesansa a facut ca scorul sa ramana 2 – 2 pana in minutul 90 , atunci cand Tavi Bunea a reusit o executie de Champions League ( sau , daca vreti , aproape ca Hagi in meciul cu Columbia ) si aduce victoria pentru Semenicul Valiug si odata cu ea toate punctele puse in joc , suta la suta meritat in opinia noastra.
Bineinteles ca banca noastra a sarit in aer de bucurie, iar  ultimele 4 minute de prelungiri aratate de arbitrul central ,au fost traite cu intensitate maxima .Echipa noastra a terminat partida in atac , aratand ca experienta jucatorilor nostrii poate fi decisiva in momentele cheie .
Ne-am bucurat de victorie , mai ales dupa cele doua infrangeri la limita , dupa doua partide foarte bune. , cu Herculane si Glimboca. Sa nu uitam ca la Herculane am pierdut in min.93 , iar cu Glimboca am dominat categoric repriza a doua si chiar am marcat de doua ori , insa  ambele goluri au fost anulate de arbitrii partidei prin decizii discutabile .
Iata ca duminica am reusit si suntem deosebit de increzatori in valoarea si calitatea baietilor care azi reprezinta Semenicul Valiug .
Le multumim tuturor pe aceasta cale ca fac parte din echipa noastra .
Sa mai notam si faptul ca in minutul 73 , s-a mai produs o schimbare in lotul nostru.In locul jucatorului Muntean Razvan a intrat Marius Stetco.Acesta din urma  ar fi putut marca , dupa o faza in care  aflat singur cu portarul in careul de 6m, a trimis mingea in transversala , dupa o centrare venita de pe partea dreapta .
Ca si o concluzie , putem afirma ca  echipa noastra se afla pe un drum bun ,iar meritul principal pentru rezultatele de acum ale echipei noastre , le are antrenorul  Anghel Daniel , un antrenor de care suntem mandrii ca reprezinta cu cinste Semenicul Valiug si pe care trebuie sa-l rasplatim asa cum se cuvine pentru tot ceea ce face.
Datoria noastra , a celor ce conduc aceasta echipa ,este ca sa oferim toate conditiile necesare pentru ca Semenicul Valiug sa creasca de la o etapa la alta.
Sa nu uitam ca suntem intr-un an foarte greu ( pana acum nu am jucat nici un meci acasa in liga a IV-a !) , dar iata ca in curand , vom fi mandri si fericiti ca vom revenim in conditii excelente pe ceea ce,  vom numii cu mandrie Valiug Arena
Chiar daca asta-vara , dupa mult dorita promovare era greu de crezut ca vom reusii sa facem acest vestiar , iata ca suntem foarte aproape . Pe aceasta cale ,multumim Primariei Valiug , care este sponsorul echipei  de la poalele Semenicului .
Bineinteles ca dupa meci , pe microbuz  , a existat si repriza a treia  cu o atmosfera de adevarata familie .
O informatie de ultima ora face ca sperantele noastre de a revenii in curand pe Valiug Arena sunt foarte , foarte mari , si asta in ideea in care azi , 27 septembrie 2011 Primaria Valiug a achitat suma necesara pentru terminarea vestiarului.
Asadar , credem noi ca in maxim 12 zile se va intampla minunea . 
Ramane sa constatam.
Pana atunci , conducerea echipei Semenicul Valiug  felicita pe aceasta cale pe toti cei care au fost alaturi la acest succes din deplasare.
Iata lotul complet deplasat la Slatina Timis :
Traia – Dobrei , Feleaga, Kudlimai , Ioiart – Ferenczik , Solga , Stingu , Muntean – Bunea , Marisescu
Rezerve : Cosmin Helmut , Minea Danut , Marius Stetco , Ionut Lacatus , Anghel Daniel
Remarcatii nostrii : Stingu , Muntean , Cosmin Helmut , Traia

La juniori : Timisul Slatina Timis - Gloria Resita ( Semenicul Valiug )   2 - 1