vineri, 9 septembrie 2011

Antrenori licenta UEFA C in toate ligile IV si V-a


Toate echipele participante în campionatele AJFCS sunt obligate să aibe pe banca tehnică, antrenori principali cu licenţă UEFA C.
Vă prezentăm mai jos extrasul din ROAF – ediţia 2011, referitor la această cerinţă.
 REGULAMENT PRIVIND STATUTUL  ANTRENORULUI
   Articolul 20
3                  Structurile sportive sunt obligate să aibă, la data desfăşurării jocurilor oficiale, un antrenor principal care să îndeplinească condiţiile prevăzute la aliniatul 2 (licenţa UEFA C). Nerespectarea acestei obligaţii se sancţionează cu penalitate sportivă.
4                  În situaţia în care antrenorul principal este demis sau demisionează în timpul sezonului competiţional, clubul are obligaţia ca în termen de 30 de zile să angajeze un nou antrenor care să îndeplinească condiţiile prevăzute la aliniatul 2 (licenţă UEFA C).
5                  Nerespectarea termenului prevăzut la alin. 5 de mai sus se sancţionează cu neprogramarea la jocuri oficiale a clubului aflat în culpă.
 Echipele nou promovate sau cele care nu au încă antrenor calificat cu licenţă UEFA C sunt invitate ca începând cu data de 12 septembrie şi până în data  16 septembrie 2011 să-şi înscrie candidaţi la Cursul de Antrenori licenţă UEFA C – 2012.


Secretar General AJFCS
Cornel Corocan