luni, 19 septembrie 2011

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - BISTRA GLIMBOCA 0 - 1 ( 0 - 1 )

Stadion : Gloria Resita
Vremea : Soare , Temperatura aproximativ  30 grade 
Spectatori : cca . 65
Echipamente : 
Semenicul : violet - alb
Bistra : rosu ,bleumarin , alb
Meciul cu echipa din Glimboca ( locul 4 la ora meciului ) ,a fost considerat de intreg stafful   echipei noastre considerat   ca unul greu , avand in vedere experienta  echipei oaspete la nivelul ligii a IV-a .
Cu toate acestea ,echipa noastra  a facut din nou un meci bun ( mai ales in repriza a doua ),in care am reusit sa si marcam de doua ori , insa arbitrul central a anulat ambele goluri , dupa semnalizarile unuia dintre tusieri .
Prima repriza a fost  foarte echilibrata , cu un plus pentru echipa oaspete  (Bistra) ,care a fost foarte bine asezata in teren  si care a reusit in cateva randuri sa ne surprinda pe contraatac  , dar  apararea noastra si-a facut datoria .
Totusi , la o faza pe partea dreapta  a echipei  din Glimboca , urmeaza o centrare la care fundasii nostrii au fost depasiti de traiectoria mingii , care  a ajuns  (cu sansa )  la unul dintre jucatorii Bistrei  ( dupa  o ciocnire intre Kudlimai si Dobrei  care s-au incomodat reciproc ) , care trimite mingea pa langa portarul Traia si scorul devine  0 – 1 . Era minutul 29 .
Echipa noastra acuza primirea golului , iar  cei care raman periculosi sunt tot oaspetii care ,au demonstrat ca sunt o echipa pragmatica , gata oricand sa speculeze eventualele greseli ale adversarului.
Pana la pauza nu se mai intampla nimic deosebit si scorul ramane 0 - 1 .
In repriza a doua , echipa noastra face treptat  schimbari in primul 11 si  astfel i -am putut urmarii la lucru pe Anghel Daniel , Robert  Nosal , Cosmin Helmut si Minea Danut , care au adus prospetime si mai ales un ritm ridicat de joc  , care a facut ca din minutul 50 sa vedem pe teren doar o echipa ( Semenicul ) care a alergat enorm pentru egalare  . 
Au fost schimbati jucatorii  Razvan Muntean , Dobrei Cosmin , Bunea Tavi SI Feleaga Iulian .
Au aparut multe ocazii la poarte celor din Glimboca si cele doua goluri anulate de arbitrii , dar cel mai important , a fost  de apreciat puterea de revenire la un joc bun din punct de vedere calitativ , aproape de ceea ce ne dorim de la echipa noastra.
Sa mai precizam ca din minutul 60 echipa din Glimboca a jucat in 10 , dupa eliminarea unui jucator aflat la al doilea galben. Din acel moment ,Bistra a jucat cu multa  concentrare pe faza de aparare si au reusit sa mentina rezultatul de 0 – 1 pana la final.
Suntem bucurosi ca pentru prima data in acest campionat  ,  am avut o banca de rezerva foarte  puternica , pe langa cei intrati in teren au mai fost prezenti la meci (gata sa ajute echipa ) , Ionut Fiat , Marius  Stetco si Razvan Celoiu .
Urmeaza meciul din deplasare de la Slatina Timis , care , atentie , se va disputa  duminica 25 septembrie 2011 ,de la ora 14 seniorii si de la ora 12 juniorii .
La juniori  :  Gloria Resita – Bistra Glimboca  7 – 0 .