luni, 12 septembrie 2011

CRONICA MECIULUI HERCULES HERCULANE - SEMENICUL VALIUG 3 - 2 ( 0 - 1 )

Herculane , 10 septembrie 2011 , ora 12

Teren : foarte bun
Vremea : soare , foarte cald
Echipamente :
Hercules –  rosu , albastru ,portocaliu
Semenicul - violet ,alb
La juniori : Hercules Herculane – Semenicul Valiug (Gloria Resita ) 0 – 18


Echipa Semenicul : Roland Jivan – Cosmin Dobrei , Iulian Feleaga ,Flavius Kudlimai , Raul Ioiart – Helmut Cosmin , Robert Nosal , Roberto Stangu ,Ion Solga , Razvan Muntean – Adi Ferenczik
Au mai jucat : Daniel Anghel , Marius Stetco ,Horea Marisescu
Pe banca : Ionut Fiat , Razvan Celoiu


Semenicul Valiug a reusit in prima deplasare din acest campionat sa lase o buna impresie , mai ales din postura de nou promovata in liga a IV-a.
Antrenorul principal al echipei Daniel Anghel , a trimis in teren o echipa cu un singur atacant veritabil , Adi Ferenczik , insa cu o linie de mijloc foarte tanara formata din 5 mijlocasi ( Razvan Muntean , ion Solga ,Helmut Cosmin , Roberto Stingu ) si condusa de experimentatul Robert Nosal care impreuna au dominat central terenului si au reusit pe durata intregii partide sa aiba o posesie de 55 – 60 % , ceea ce consideram ca este un procent foarte bun pentru un meci jucat in deplasare.
Din pacate , rezultatul final nu a fost cel pe care-l doream cu totii , cu toate ca la pauza Semenicul Valiug a condus cu 1 – 0 ,prin golul reusit de Razvan Muntean (min.43), dupa o centrare a lui Cosmin Dobrei si dupa o prima repriza excelenta a echipei noastre .
Sa mai precizam ca tot in prima repriza , Adi Ferenczik a avut ocazia de a deschide scorul printr-un sut puternic din coltul careului de 16m , sut scos in extremis de portarul echipei gazda .
Deasemenea , am mai avut si o bara ( transversala ) , dupa un sut a lui Robert Nosal (min.38).
Toate aceste ocazii, ne-au demonstrat ca echipa noastra s-a acomodat bine cu Liga a IV –a si speram ca in etapele viitoare echipa sa urce in clasament .
De ceea ce ne-a fost mai tare frica nu am scapat in repriza a doua si dupa 15 minute de la reluare (min. 60 ) gazdele primesc o lovitura de la 11m prin care reusesc egalarea .
Acest gol a dereglat echipa nostra, care ,cu doar un minut inainte , in minutul 59  a avut o ocazie de singur cu portarul prin Ion Solga ,care a sutat plasat dar milimetric pe langa poarta celor din Herculane .Asadar in loc de 2 – 0 pentru Semenicul Valiug , scorul a devenit 1 – 1.
Dupa inca 8 minute ,la o centrare de pe partea dreapta a unui jucator al echipei din Herculane , mingea este reluata dintr-o suspecta pozitie de offside in gol si scorul devine 2 – 1 pentru gazde.
Imediat la echipa noastra se produc primele schimbari in lot .
Au intrat in teren experimentatii Daniel Anghel si Horea Marisescu , alaturi de ,,rapidul “Marius Stetco , care au incercat alaturi de ceilalti coechipieri sa obtina macar egalarea .
Din minutul 75 si pana la final pe teren s-a vazut o singura echipa (Semenicul ) ,care dupa cateva ocazii foarte periculoase la poarta celor din Herculane , reusesc egalarea prin Raul Ioiart ( gol cu capul ) , dupa o centrare perfecta a lui Ion Solga . Era minutul 85 .
A urmat asediu la poarta celor din Herculane in speranta obtinerii victoriei si a tuturor punctelor puse in joc .
Spectatorii prezenti la meci au trait la intensitate maxima ultimele minute , strigand la arbitru central al partidei sa fluiere finalul meciului , multumindu-se cu scorul de 2 – 2 . Dupa cele 90 de minute de joc , arbitrul mai acorda 3 minute de prelungiri si pe fondul atacurilor noastre la poarta celor din Herculane , in ultimul minut al prelungirilor (min.93 ) ,gazdele reusesc in urma unui contraatac sa marcheze golul victoriei , golul de 3 – 2 !
Rezultat total nemeritat pentru echipa noastra ,care cu putina atentie ,ar fi putut obtine primul punct din deplasare in acest inceput de campionat.
Urmeaza meciul cu Bistra Glimboca , tot la Resita pe Gloria , sambata 17 septembrie 2011 , de la ora 12.


Avem promisiuni de la Primarie , ca meciul cu Glimboca ar putea fi ultimul meci pe care-l vom disputa pe alt teren decat Valiug Arena in acest sezon , ceea ce ar insemna ca meciul din etapa a VII-a cu Starigrad Carasova ( din 1 octombrie 2011 ), sa se dispute la Valiug .
Speram ca in cel mai scurt timp sa revina la echipa ,, accidentatii” Bebe Craciunescu si Adi Birleanu .
In mod sigur , la meciul urmator revine Tavi Bunea ,dupa etapa de suspendare .