sâmbătă, 16 aprilie 2011

Real Madrid vs Barcelona (azi de la ora 23.00)

Se vor intalni de patru ori in urmatoarele saptamani, iar primul duel va avea loc in aceasta seara (ora 23.00, Santiago Bernabeu, in campionat). Real Madrid si FC Barcelona se lupta pentru suprematie in toate competitiile in care sunt implicate: Primera Division, Cupa Regelui si Champions League. El Clasico va fi in direct pe Digisport.


Echipe probabile, conform Marca:

Real: Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Ramos - Khedira, Xabi Alonso - Ronaldo, Ozil, Marcelo - Adebayor (4-2-3-1). Antrenor: Jose Mourinho.

Barcelona: Valdes - Maxwell, Busquets, Pique, Dani Alves - Keita, Xavi, Iniesta - Villa, Messi, Pedro (4-3-3). Antrenor: Josep Guardiola. 

Intalnire urmarita in toate colturile lumii

Confruntarea dintre Real Madrid si Barcelona este una vizionata in toate colturile lumii. Conform presei iberice, disputa din aceasta seara va fi urmarita de cel putin 78 de milioane de oameni. Meciul din finala Cupei Spaniei ar urma sa adune aproximativ 77 de milioane de telespectatori, iar disputele din semifinala Champions League vor fi cele mai urmarite: 91 de milioane partida tur de pe Santiago Bernabeu si in jur de 100 de milioane la returul de pe Nou Camp. 

Duelul din Champions League: 

Real Madrid - Barcelona (27 aprilie, Santiago Bernabeu).
Barcelona - Real Madrid (3 mai, Nou Camp)

Cupa Spaniei: 

Real Madrid - Barcelona (20 aprilie, Mestalla - Valencia)

Clasament Primera Division:

1 FC Barcelona 84 puncte
2 Real Madrid 76
3 FC Valencia 60.