marți, 26 aprilie 2011

Timisoara schimba obiectivul pe ultima suta de metri: Vrea titlul!

Antrenorul echipei Poli Timişoara, Dusan Uhrin, a admis luni, într-o conferinţă de presă, că deşi echipa a avut alte obiective stabilite iniţial, acum vrea titlul de campioană şi anunţă schimbări începând cu următorul meci, în deplasare cu Universitatea Cluj.
Timisoara schimba obiectivul pe ultima suta de metri: Vrea titlul!
"Am avut alte obiective stabilite iniţial, dar în acest moment cu toţii ne dorim titlul, iar cine nu-şi doreşte asta, nu are ce căuta aici. Avem o şansă mare de a câştiga, dar nu avem nicio garanţie că vom câştiga, aşa e în sport. Încă şase echipe îşi doresc acelaşi lucru, iar noi suntem obligaţi să luptăm, orice ar fi. Din punctul meu de vedere, eu fac totul pentru a atinge acest obiectiv. Poate nu jucăm bine, dar arătaţi-mi o echipă care joacă bine. Consideră că dacă vom lupta până la ultima etapă, va fi excelent pentru noi", a spus Dusan Uhrin Jr.
Acesta consideră că principalul adversar al FC Timişoara este chiar FC Timişoara. "Noi va trebui să ne concentrăm doar asupra noastră, ca de obicei, dar mult mai mult decât până acum, pentru că depinde doar de noi, după ultimul meci, pe care l-am stricat. Tot mai mult mi se pare că doar noi ne putem pune piedică, nu alţii. Din nou avem nevoie de trei puncte şi în mod sigur va fi un meci greu. Universitatea Cluj a câştigat 10 meciuri, noi 13, va fi un meci între două echipe echilibrate. Au o echipă experimentată, nu au probleme financiare. Singurul avantaj de partea noastră ar fi faptul că jucăm pe un teren neutru. Au mulţi jucători experimentaţi, Cristea, Boştină, Popa în poartă, Cojocnean care a fost la noi, e în formă foarte bună. Este o echipă bună, dar şi noi suntem o echipă bună. Văd în fiecare etapă meciuri între echipei din coada clasamentului şi echipe din frunte, şi nu văd nicio diferenţă",este de părere antrenorul bănăţenilor.
Cehul speră că jucătorii se vor trezi şi este pregătit să dea şanse şi rezervelor. "Cred că jucătorii vor conştientiza importanţa următoarelor meciuri, în urma discuţiilor pe care le avem, şi îşi vor asuma obiectivul. De ei depinde să-şi păstreze un loc în echipă, dacă vor juca bine vor rămâne în continuare aici, dacă nu, ne vom despărţi, aşa e şi normal să fie. Nu poate şti nimeni ce va fi, poate nu va pleca nimeni, poate vor pleca mai mult de zece. În mod sigur vor fi trei sau patru schimbări în primul unsprezece faţă de meciul trecut. Trebuie să schimbăm ceva, pentru că nu ne iasă jocul. Şi jucătorii care nu joacă constant trebuie să primească şanse, iar acesta este un moment bun în care pot să mă lămurească de calitatea lor", a mai spus Uhrin.