vineri, 6 noiembrie 2015

UNDER 16: UNGARIA - ROMÂNIA 2-1 ÎNTR-UN MECI AMICAL

Joi, 5 noiembrie, de la ora locală 11:00 (12:00 ora României), naţionala Under 16 a ţării noastre a disputat în deplasare un amical cu echipa similară a Ungariei, câştigat de gazde cu 2-1
Partida, disputată la Telki, pe terenul Centrului de Fotbal al Federației Maghiare, a început bine pentru echipa antrenată de Gabriel Manolache, România deschizând scorul prin Robert Bairam, în minutul 18.Scorul primei reprize, care avea să fie şi cel final, a fost 2-1 pentru Ungaria.
Gazdele au egalat prin Szoboszlai, în minutul 29, cealaltă reuşită fiind semnată de Oliver Horvath, care a transformat un penalty în minutul 35.
Din păcate, repriza secundă a fost marcată de un eveniment nefericit, accidentarea portarului Petrişor, care a ajuns la spital după o accidentare la şold.
În partida de joi, ”tricolorii” au evoluat în următoarea formulă: Dragoș Petrișor (56 Andrei Cristea) - Răzvan Ivan, Marius Țiereanu, Ricardo Farcaș, Andrei Veleanu (41 Eduard Crişan) - Andrei Mierlea (56 Mihael Onișa), Radu Chiriac - Robert Bairam (71 Sebastian Ignat), Alexandru Duminică (71 Attila Gritto), Alexandru Gologan - Denis Politic (56 Vlad Chera). Nu a evoluat Giovani Popescu
sursa :  frf.ro