miercuri, 18 martie 2015

Petrolul Ploieşti - CS Universitatea Craiova, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care gazdele au ratat un penalti.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Nuno Rocha '6 şi Brandan '51 din penalti, în timp ce pentru gazde a înscris Astafei, în minutul 48.
0-1: Brandan a executat o lovitură liberă din partea dreaptă şi Nuno Rocha a deschis scorul cu o lovitură de cap din 6 metri.
1-1: Mareş a câştigat un duel aerian cu Madson, a prelungit mingea cu capul pe spate, AStafei a prelua, a intrat în careu şi l-a învins pe Bălgrădean cu unh şut de la 14 metri.
1-2: Brandan a transformat penaltiul acordat de Cristian Balaj pentru un fault în careu comis de Ipsa asupra lui Nuno Rocha.
Petrolul Ploieşti a ratat un penalti prin Teixeira, în minutul 79, dictat în urma unui henţ în careu comis de Izvoranu.
Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Ipsa, Fanchone - Marinescu (Mareş '46), Filip (Al. Coman '73) - Nepomuceno (Vasilache '61), Kronaveter, Teixeira - Astafei. Antrenor: Mircea Rednic.
CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka, Izvoranu, Vătăjelu - Mateiu (Băluţă '81), Brandan, Madson (Kay '90+3), Tîrnăcop - Bawab (Herghelegiu '87), Nuno Rocha. Antrenor: Sorin Cârţu.
sursa : mediafax