duminică, 15 martie 2015

DESPRE MECIUL SEMENICUL VALIUG - MUNCITORUL RESITA 0 - 2

Din pacate nu am reusit ceea  ce credeam cu totii ca se va intampla si anume  victoria in meciul cu Muncitorul.
Echipa noastra  a facut un meci slab , fara inspiratie si pe buna dreptate oaspetii au meritat sa castige.
La pauza scorul a fost egal 0 – 0 , iar dupa aceea a existat si un moment psihlogic al meciului , atunci cand juniorul Caius Miu ,  a scapat singur fata in fata cu portarul oaspetilor a sutat puternic , insa mingea a trecut putin pe langa poarta.
La putin timp marcheaza oaspetii si 0 – 1. Bineintes , la acest scor , antrenorul Anghel  a introdus doi atacanti ,,de meserie’’ , Secula si Pirvan ,in speranta unei egalarii rapide , sacrificand cele doua extreme ( Muntean si Martin ) , dar tot oaspetii au marcat dupa un contraatac si dupa un joc gresit la offside al aparatorilor nostrii .
Am aliniat o echipa de invidiat , formata din fotbalisti foarte buni , dar iata ca nu a fost  suficient acest lucru. Interesant este si faptul ca cel mai bun jucator al nostru  a fost portarul Motreanu , care ne-a salvat de cel putin inca 4 goluri gata facute.
Juniorii Bodea si Miu au jucat bine , la fel si Piperca si Muntean.
Asadar , incepem cu stingul primul meci de pe teren propriu din 2015 si speram intr-o evolutie cat mai buna in urmatoarele meciuri.
Iata echipa noastra : MOTREANU - BODEA , MATEIASI , CRACIUNESCU , PIPERCA - MARTIN , MITRICA , STANCIU , MUNTEAN - BIRLEANU  -  MIU
AU MAI JUCAT : SECULA , PIRVAN , MINEA , PISOI
Saptamana viitoare vom sta , am fi avut meci la Otelul Rosu , dupa care , miercuri , 25 martie 2015 vom juca la Resita in Cupa Romaniei cu CSM Scolar.
Urmatorul meci in campionat va avea loc tot la Valiug , sambata 28 martie cu Metalul Bocsa.