joi, 2 februarie 2012

INFORMARE DE PRESA


Echipament complet de joc pentru Semenicul Valiug

Echipa de fotbal Semenicul Valiug va incepe noul sezon fotbalistic cu un echipament de joc complet si performant.

Grupul CEZ in Romania a dotat echipa de fotbal Semenicul Valiug cu echipament de joc complet in valoare de peste 4700 de euro. Echipamentul include: trening de prezentare, tricou si sort de joc, jambiere, ghete, foite de vant pentru toti cei 22 de jucatori, 10 mingi si 2 echipamente complete de portar. Toate articolele au fost furnizate de Puma Romania ,care mai asigura la nivel national  echipament sportiv pentru FC Rapid, FC Brasov si Viitorul Constanta.

La evenimentul de prezentare a parteneriatului, d-nul Daniel Radut, Directorul General TMK Hydroenergy Power si reprezentantul Grupului CEZ in Romania, a declarat: “Grupul CEZ in Romania impartaseste grija pentru o viata mai buna in comunitatile in care opereaza, iar sportul este una dintre directiile in care ne-am indreptat permanent atentia in toate judetele in care ne derulam activitatea. Semenicul Valiug este o echipa cu suflet, care isi doreste performanta si, prin urmare, ne impartaseste valorile si viziunea.”

De asemenea, d-nul Adrian Tiuch, Presedintele Semenicul Valiug, a adaugat: Semenicul Valiug impreuna cu Primăria si Consiliul Local Valiug ,doresc promovarea sportului in general si a fotbalului in special in comuna Valiug, “exploatand” tot ceea ce inseamna “produs fotbalistic” (tinerii talentati) ai Valiugului, care impreuna cu mai experimentatii fotbalisti transferati de la cluburi din Resita si Bocsa ,sa aduca Valiugul in fruntea fotbalului carasan. Ca urmare, conducerea echipei Semenicul Valiug doreste sa atraga cat mai multi oameni de bine, precum Grupul CEZ in Romania,  care pot ajuta la promovarea sportului cu balonul rotund, oameni care pun pasiune si nu numai in tot ceea ce fac.”
Acesta este cel de-al patrulea demers de responsabilitate sociala pe care compania il desfasoara in judetul Caras Severin din iunie 2011 si pana in prezent, dupa Festivalul International “Portile Poeziei”, Spitalul Judetean de Urgenta Caras Severin si Gradinita cu Program Prelungit nr 8 din Resita.

Departamentul PR & Brand
CEZ România