joi, 10 martie 2011

Pelici, cel mai bun antrenor din Liga a II-a!

Votat pe liga2.ro cel mai bun antrenor al turului in Liga 2, Alexandru Pelici speră să confirme şi în retur. Primul pas este meciul de duminică împotriva Bihorului, una dintre contracandidatele la promovare.
Tehnicianul echipei Voinţa Sibiu, Alexandru Pelici, e pe primul loc într-un sondaj pe www.liga2.ro cu referire la cel mai bun antrenor al turului din eşalonul secund. Acesta a adunat 27,09% din voturi, fiind urmat îndeaproape de tehnicianul clubului Petrolul, Valeriu Răchită, care a acumulat 26,58% din voturi. La sondaj au participat aproape 1.990 de cititori.
"Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi lui Dumnezeu pentru acest premiu. Îl dedic echipei şi colaboratorilor mei, în special jucătorilor. Mi-aş dori să fiu desemnat şi la finalul sezonului cel mai bun antrenor, dar sunt sincer şi spun că sunt tehnicieni mai buni şi experimentaţi în Liga a II-a decât mine", a spus Alexandru Pelici pentru liga2.ro
Sibiu a luat numai 4 goluri până acum
Tehnicianul crede că performanţa de a nu încasa decât patru goluri a contat în alegerea sa drept cel mai bun antrenor al turului. "Probabil că a contat pentru cititorii site-ului vostru acest amănunt. Eu mă bazez mult pe faza defensivă", a mai precizat Pelici.
Totodată, tehnicianul recunoaşte că va fi dificil pentru echipa sa rămână neînvinsă până la sfârşitul sezonului, deoarece, consideră el, există multe cluburi valoroase in seria a doua. "Nu ştiu dacă vom reuşi să rămânem neînvinşi, sunt multe echipe bune, cu Mioveniul am avut şansă, ar fi meritat să câştige", a recunoscut Pelici.
Cheamă lumea la stadion la derbyul cu Bihor
Antrenorul sibienilor speră la o prezenţă cât mai mare la stadion duminică la ora 12:00 cu FC Bihor si consideră că fanii pot reprezenta un sprijin important pentru echipa sa într-un meci ce se poate dovedi decisiv în lupta pentru promovare. "Aşteptăm fanii la stadion. Este un meci important şi ei ne pot ajuta mult", a conchis tehnicianul liderului din Seria Vest a Ligii a II-a
Rezultatele lui Pelici în acest sezon cu Voinţa:
1. Voinţa Sibiu - Dacia Mioveni 0-0
2. FC Bihor - Voinţa Sibiu 0-0
3. Voinţa Sibiu - CSM Rm. Vâlcea 2-1
4. Minerul Lupeni - Voinţa Sibiu 0-1 (ANULAT DUPA CE LUPENI S-A RETRAS)
5. Voinţa Sibiu - FC Silvania 3-0
6. Unirea Alba Iulia - Voinţa Sibiu 1-2
7. Voinţa Sibiu - UTA 0-0
8. FC Argeş - Voinţa Sibiu 1-1
9. Voinţa Sibiu - Alro Slatina 0-0
10. Mureşul Deva - Voinţa Sibiu 0-1
11. Voinţa Sibiu - Petrolul Ploieşti 1-0
12. Gaz Metan CFR Craiova - Voinţa Sibiu 0-0
13. Voinţa Sibiu - Arieşul Turda 2-0
14. Voinţa Sibiu - ACSM Politehnica Iaşi 2-1
15. ACU Arad - Voinţa Sibiu 0-2
16. Dacia Mioveni - Voinţa Sibiu 0-0
Echipa turului antrenată de Alexandru Pelici
La finalul turului, cititorii Liga2.ro au votat unsprezecele primei părţi a campionatului Ligii a II-a, sezonul 2010-2011, astfel selecţionata eşalonului secund arată în felul următor: David Lazar (Voinţa Sibiu - 56,21%) - Florin Niţescu (Farul - 49,20%), Cristi Apostol (Voinţa Sibiu - 76,11%), Cosmin Cruşoveanu (Gaz Metan CFR - 20,81%), Marcel Otvoş (Gloria Buzău - 41,04%) - Alexandru Benga(Petrolul - 35,04%) - Alin Popa (FC Argeş - 26,4%), Constantin Budescu (Petrolul - 22,44%), Daniel Opriţa (Petrolul - 25,50%) - Patrian Trifu (Gaz Metan CFR - 23,27%), George Ţucudean (UTA - 30,42%). Antrenorul primul "11" al turului Ligii a II-a a fost desemnat de dumneavoastră a fi:Alexandru Pelici (Voinţa Sibiu - 27,09%).
NOTĂ: Pentru a evita orice discuţii pe viitor, precizăm că aceste sondaje reflectă opinia vizitatorilor Liga2.ro şi nu opinia redactorilor siteului Liga2.ro. Ca orice sistem de votare, rezultatul final poate fi decis de numărul prietenilor rugaţi să voteze de cei propuşi în sondajele noastre.