marți, 8 martie 2011

Ionel Ganea a redebutat ca atacant la FC Stefanesti, in Liga a IV-a!

Retras de pe terenul de fotbal in 2008, an in care a pus ghetele in cui, lui Ionel Ganea i s-a facut dor sa revina la firul ierbii si a imbracat sambata tricoul lui FC Lindab Stefanesti, echipa ce evolueaza in Liga a IV-a de fotbal.

Ionel Ganea este in prezent antrenor cu copiii de la Dinamo U18. La 37 de ani, fostul atacant s-a gandit ca putina miscare nu strica nimanui si a imbracat tricoul lui FC Stefanesti, in partida jucata in deplasare cu CS Afumati si castigata de gazde cu 4-0.
„Nu am putut să stau prea mult departe de teren. Echipa e bună, luptăm la promovare. Plus că mai şi slăbesc puţin!”, a declarat pentru liga2.ro Ionel Ganea, atacant Lindab Ştefăneşti.
Ganea declara recent ca practicarea meseriei de antrenor nu poate face casa buna cu o cariera de jucator.
"Meseria de antrenor nu prea se pupă cu cea de jucător. Nu e o ruşine, Doamne fereşte!, să începi de jos", spunea in urma cu cateva zile Ionel Ganea, antrenor Dinamo U18 .Ionel Ganea este in prezent antrenor cu copiii de la Dinamo U18. La 37 de ani, fostul atacant s-a gandit ca putina miscare nu strica nimanui si a imbracat tricoul lui FC Stefanesti, in partida jucata in deplasare cu CS Afumati si castigata de gazde cu 4-0.