miercuri, 26 noiembrie 2014

DESPRE MECIUL HERCULES BAILE HERCULANE - SEMENICUL VALIUG 4 - 3 ( 1 - 1 ) , 23 NOIOEMBRIE 2014 :

Duminica la Mehadia , am jucat cu echipa Hercules din Herculane intr-o formula inedita , cu trei  juniori de 16 ani in primul ,,11''  si cu doar o rezerva , tot junior de 16 ani , portarul Dragan.
Spre lauda lor , toti cei care au intrat in teren au demonstrat ca sunt alaturi de echipa si au reusit un meci foarte bun , in care am reusit sa conducem de doua ori , cu 1 - 0 si 2 - 1 si sa punem reale probleme echipei gazda.
Momentul psihologic al meciului a avut loc in minutul 64 , atunci cand conduceam cu 2 - 1 si am ratat o ocazie rarisima prin capitanul Vali Martin , care a trimis mingea milimetric pe langa poarta , in urma unei faze superbe reusite de jucatorii nostrii. Ca un facut , la faza imediat urmatoare , cei din Herculane reusesc egalarea si din pacate mai inscriu repede inca de doua ori , probabil contrar a ceea ce s-a intamplat pana atunci. Noi luptam in continuare si mai inscriem inca odata prin acelasi Martin .
Pentru noi au marcat Daniel Anghel , care a jucat atacant , dupa o pasa perfecta oferita de Vali Mitrica .Tot Vali Mitrica a reusit o noua pasa perfecta la faza care a dus la golul doi al echipei noastre , reusit de Vali Martin .
Golul trei al echipei noastre a fost marcat asa cum spuneam tot de Martin , de data aceasta dupa o pasa perfecta a lui Adi Birleanu . Iata ca , mijlocul echipei noastre a fost decisiv asa cum era si normal avand in vedere valoarea jucatorilor ( Mitrica si Birleanu ) si in aceasta formula putem spera la mult mai mult in ultimele doua meciuri din acest tur de campionat.
Jucatorul meciului credem noi ca a fost din nou, Ion Matei , care a fost folosit pe postul de fundas centrlal si prin evolutia sa a oferit incredere echipei noastre .Am apreciat si forma buna a lui Seba Traia , care si-a aratat valoarea prin doua parade de exceptie. Ne-a placut si jocul celor trei juniori ( Miu , Bodea si Pisoi ) care au incercat sa se ridice la nivelul colegilor din echipa.
Dupa toate problemele de lot , la meciul cu echipa din Herculane ne-au lipsit Razvan Muntean ( suspendat ) , Bebe Craciunescu , Mircea Vulpoi , Razvan Piperca si Paunel Secula. 
Adi Ferenczik , se stie este plecat in Austria.
Iata cum , chiar cu atatea probleme de lot , putem sa facem impresie buna si ca  o consolare , am primit aprecieri de la aproape toti cei prezenti la meci ( mai ales observatori sau arbitrii ) .
Iata echipa noastra TRAIA - BODEA , MATEI , CRISTI , MINEA - MARTIN , ADI BIRLEANU , VALI MITRICA , CAIUS MIU - DANIEL ANGHEL , PISOI
A mai jucat  : CIPI DRAGAN
Cu siguranta am fi meritat cel putin un punct din acest meci si asta demonstraza ca Valiugul nu se preda , din contra , vrem sa revenim in zona linistitoare a clasamentului.Speram ca in pauza competitionala sa completam lotul cu 2 - 3 jucatori cu care, sa urcam in clasament .
Meciul urmator cu echipa revelatie a campionatului , Rapid Buchin , va avea loc sambata , la Valiug , pe Valiug Arena , probabil de la ora 12 sau 13 , ora exacta o vom comunica aici pe blog .
Speram ca sambata sa avem lotul aproape complet si sa demonstram ca putem mai mult . 
Totul tine de prezenta la ...meci.