luni, 20 mai 2013

Hotărârea Comitetului Executiv a AJF Caras- Severin :


Întrucât în ultimele sezoane a proliferat moda retragerii din campionat, iar mai nou au apărut astfel de situaţii inclusiv la Liga a IV-a, Comitetul Executiv a decis următoarele măsuri:
Echipele retrase/excluse din campionatul Ligii a IV-a se vor putea înscrie în următoarele 3 (trei) ediţii de campionat în Liga a V-a numai după achitarea unei garanţii in valoare de 1000 (una mie) lei, care va fi reţinută pe o perioadă de două campionate.
Echipele retrase/excluse din campionatul Ligii a V-a se vor putea înscrie în următoarele 3 (trei) ediţii de campionat numai după achitarea unei garanţii în valoare de 500 (cinci sute) lei, care va fi reţinută pe o perioadă de două campionate.
Echipele retrase/excluse din campionatul/campionatele de juniori se vor putea înscrie în următoarele 3 (trei) ediţii de campionat numai după achitarea unei garanţii de 200 (două sute) lei / echipă, care va fi reţinută pe o perioadă de două campionate.
Echipele câştigătoare ale campionatului Ligii a V-a care renunţă la dreptul de a promova în Liga a IV-a, nu vor avea drept de promovare în sezonul următor.