luni, 27 mai 2013

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - VOINTA LUPAC 1 - 7 ( 0 - 5 ) , 25 MAI 2013 :


Valiug , 25 mai 2013 , ora 12
Stadion : Valiug Arena
Spectatori  : cca .30
Vremea : soare cu nori , excelenta pentru fotbal
Evolutia scorului : 0 – 5 la pauza , 1 – 5 , 1 – 6 , 1- 7 .
Rezultat la juniori : CS Negrea – CSS Resita 0 – 2 ( meciul s-a disputat la Resita , pe terenul Filipescu )
Echipa : Traia – Nica , Kudlimai , Bordea, Minea – Dobrin , Stroescu ,Urlica , Muntean – Blotor – izvernar.

Au mai jucat : Dobrei , Celoiu , Bodea

Pe banca : Manduta

Un  meci asteptat de catre echipa noastra , avand in vedere ca jucam cu ocupanta locului 2 din campionat la ora meciului  , Vointa Lupac.
Iata ca finalul de campionat devine unul  incredibil de interesant .
In urma rezultatelor  etapei a 32-a,  de sambata, 25 mai , se pare ca titlul de campiona a judetului si totodata  echipa care va reprezenta  judetul Caras- Severin la meciul de baraj pentru promovarea in liga a III-a , se va decide in ultima etapa , adica in ziua de miercuri 5 iunie 2013 , chiar la Valiug .
Federatia Romana de Fotbal a stabilit meciurile de baraj pentru liga a III-a (vezi aici : 

. )
Pana atunci , echipa  din Otelul Rosu mai joaca pe teren propriu cu Moldova Noua si in deplasare  la Valiug pentru meciul decisiv  in care au  doar varianta  victoriei , in timp ce Lupacul  va juca acasa in etapa 33-a cu Croatia  Clocotici si apoi castiga fara joc meciul din ultima etapa de la Herculane .
Asadar , putem afirma ca echipa noastra are sanse mari sa decida campioana judetului  Caras-Severin in acest  sezon.
Va precizam , meciul Semenicul Valiug – Metalul Otelul Rosu , se va disputa miercuri , 5 iunie 2013 , de la ora 18 , deoarece AJFCS , trebuie sa transmita la FRF , cel tarziu in ziua de 6 iunie 2013 , numele campioanei  judetului Caras-Severin.
Avand in vedere ca pentru locul 1 , au ramas in lupta doar Oteul Rosu si Lupac , restul etapei se va disputa conform programarii , adica in ziua de sambata , 8 iunie .Atunci , echipa din Lupac , ar fi avut meci la Herculane , dar , se stie , echipa Hercules a fost exclusa din campionat.
Revenind la meciul de sambata , putem spune ca am fost condusi in minutul 20 , cu 3 – 0  si era clar ca meciul era jucat. Oaspetii au inceput foarte bine partida si au fructificat fiecare ocazie avuta. Golul trei a fost marcat dupa un sut de la peste 35m , fara replica pentru portarul nostru.
Chiar daca am fost condusi cu 3 goluri diferenta  , am revenit in joc si am echilibrat oarecum raportul de forte din teren  .Totusi , echipa din Lupac a reusit un joc foarte bun de pase , iar acest lucru a fost decisiv in evolutia scorului .
Iata ca lipsa a trei jucatori importanti  pentru noi ( Stoica , Craciunescu si Ferenczik ) a contat foarte mult si  acest lucru s-a vazut in rezultatul final.
Din pacate, in minutul 44 apare o nesincronizare in apararea noastra   si scorul devine  0 - 4 , pentru ca la faza urmatoare sa ne dam un autogol si scorul  a aratat  0 – 5 , in minutul 45 !
La pauza , am incercat sa ne mobilizam si  sa ne incurajam pentru a nu continua jocul  mediocru din prima repriza si bineintales ca scorul sa nu ia proportii .
Incepem curajos repriza  a doua si dupa o ratare venita de pe partea dreapta obtinem un penalty in urma unui hent in careu al echipei oaspete.Marcheaza  cu siguranta capitanul echipei  si specialistul nostru la astfel de lovituri , Cristi Bordea .
(vezi golul aici : 
In continuare , reusim sa jucam mult mai bine decat in prima repriza si partida a devenit mai interesanta.
Cu toate acestea , dupa 20 de minute din repriza a doua  ,Vointa Lupac  marcheaza din nou dupa un sut plasat  si 1 – 6.
Noi facem schimbari  in primul 11 si au mai intrat Celoiu si Bodea  . Trebuie sa precizam si faptul ca in prima repriza a intrat in teren Dobrei Cosmin , care la inlocuit pe Stroescu Oliviu.
La una din ultimele faze ale meciului , reusim ,,performanta'' sa ne mai dam inca un autogol , atunci cand Dobrei a vrut sa respinga din 6m , dar mingea a ricosat in portarul Traia si a intrat in poarta.
Meciul se incheie cu un rusinos 1 – 7 , dar perfect meritat pentru oaspeti , care, colaborat cu rezultatul de la Resita  (Gloria – Otelul Rosu 0 – 0 ) se apropie la doar 1 punct de locul  intai si au dreptul sa spere la titlul de campioana  pana in ultima secunda ( a meciului de la Valiug !).
Sambata ne vom deplasa la Oravita , acolo unde dorim sa facem un meci frumos , avand in vedere ca este ultima deplasare din acest sezon .