duminică, 18 noiembrie 2012

CRONICA MECIULUI VOINTA LUPAC - SEMENICUL VALIUG 4 - 0 ( 2 - 0 ) , 17 NOIEMBRIE 2012



Lupac , 17 noiembrie 2012
Spectatori : cca. 35
Vremea :soare , excelenta pentru fotbal
Echipamente : Lupac- portocaliu / negru
Semenicul - violet / alb
Rezultat la juniori : Css Resita - Cs Negrea Resita 6 - 0
Echipa Semenicul Valiug : Traia - Stroescu , Kudlimai , Anghel ,Dobrei - Ferenczik , Urlica , Nica , Marin , Muntean - Marisescu
Au mai jucat : Jivan , Barbuti , Manduta , Secula

Meciul de la Lupac a fost un adevarat  test pentru echipa noastra.
Antrenorul Daniel Anghel , a pregatit atent primul ,,11'' din punct de vedere tactic si putem spune ca  in ciuda rezultatului , prestatia echipei noastre la Lupac , a fost una buna .
Spunem asta , in urma faptului ca , in dimineata meciului , am aflat ca Bebe Craciunescu  ,Alex Borcean si Catalin Blotor nu pot venii  la meci . 
Daca in locul primului , a intrat chiar Daniel Anghel , in locul celorlalti doi jucatori ,am avut probleme .
Sansa nostra a fost ca , Marin Darius , cel mai tanar jucator al echipei ( 16 ani ) ,cu toate ca a anuntat din timp ca este bolnav ( racit ) ,totusi a venit la meci (sa fie alaturi de echipa ). Avand in vedere  faptul ca nu aveam al doilea jucator sub 21 de ani , Darius a fost nevoit sa intre in teren si fara nici o exagerare ,a jucat foarte bine , in conditiile date .
Suntem mandrii ca avem asemenea jucatori in lotul nostru , si pentru gestul  de la Lupac  al lui Darius Marin , antrenorul  Anghel  este decis  sa-i acorde o  mult mai mare incredere in viitoarele meciuri .
Din pacate , avem cativa jucatori care  au aratat ca nu pot fi alaturi de aceasta frumoasa echipa si tocmai de aceea, conducerea echipei , in pauza de iarna va lua masuri radicale fata de cativa jucatori .
Despre meci , va putem informa ca am inceput bine si chiar am avut sansa de a marca prin Horea Marisescu , dar,… nu a fost sa fie.
Gazdele , probabil cea mai buna  echipa din liga a 4-a , au marcat primul gol in minutul 25 , dupa o faza de pe partea stanga .
Golul doi , a venit  la doar 3 minute , marcator Oncica  , aflat la coltul careului de 16 , tot pe partea stanga , si ..printr-un ,,trasor’’ face ca sorul sa arate 2 – 0 .
Noi ,reusim sa ramanem in joc , cu toate ca ,cele doua goluri ne-au surprins putin si …, pana la pauza am incercat  sa nu mai primim gol , ceea ce am si reusit .
Totusi , trebuie sa precizam ca pana in minutul 45 , echipa din Lupac a mai avut  inca doua bare .Mai exact , la un sut din afara careului , mingea  a cazut pe bara transversala  si a iesit afara , iar, la a doua , dintr-o intamplare ,mingea a lovit stalpul din stanga  portii aparate ( foarte bine  ) de Seba Traia si ...a iesit afara.
La pauza , antrenorul  Anghel a facut prima schimbare , in poarta , in locul lui Seba Traia ( care  a aparat foarte bine ) a intrat Roly Jivan .
Repriza a doua  a inceput echilibrat si chiar putem afirma ca primele 15 minute ne-au apartinut .
Am avut 3 ocazii de a marca , insa cea mai frumoasa , a fost executia lui Alex Urlica care a sutat cu exteriorul de la 16 m si din vinclul portii , portarul din Lupac respinge in extremis .Ar fi putut fi 2 – 1  , dar …ca in fotbal , unii rateaza si altii marcheaza . 
Trebuie sa mentionam ca Alex Urlica  si Claudiu Nica,  au fost cei mai buni jucatori ai nostrii . Am apreciat si munca deosebita a lui Horea Marisescu si a lui Adi Ferenczik .
In timp ce noi incercam sa reusim un gol pe care cu siguranta l-am fi meritat  si aflandu-ne in atac , mingea ajunge la un jucator din Lupac , urmeaza o diagonala care--si gaseste liber un coechipier si   3 – 0 .
Meciul era incheiat si Daniel Anghel  face ultimele schimbari .Intra Cipi Barbuti ,Sergiu Manduta  si Paunel Secula  .
Pana la final , gazdele mai reusesc un gol prin Chitucea , care marcheaza printr-un sut plasat de la 18m .
Meciul se incheie  si in mod sigur Vointa Lupac a fost echipa mai buna .
Totusi , credem ca , intr-o formula mai buna, poate rezultatul  ar fi fost altul .
Nu ne ramane decat sa felicitam echipa din Lupac , o echipa deosebita si cu jucatori foarte buni .
Dupa meci a existat si repriza a treia , la care cele doua echipe, formate  in majoritate cu jucatori din Resita , care se cunosc foarte bine au stat impreuna la o …bere !
Doar una de caciula !
Felicitari Lupac , Hai Semenicul Valiug !