duminică, 25 noiembrie 2012

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - A.S. ORAVITA 2 - 4 ( 1 - 3 )


Valiug , 24 noiembrie 2012 , ora 12
Stadion : ,,Valiug Arena’’
Spectatori : cca. 20
Vremea : cer noros
Rezultat la juniori : Cs Negrea – A.S. Oravita 0 – 6
Echipa Semenicul Valiug : Traia – Dobrei , Nica , Kudlimai , Minea – Jivan , Barbuti , Urlica , Muntean – Marisescu , Ferenczik
Au mai jucat in repriza a doua : Blotor , Manduta , Stroescu 
Meciul de ieri , a fost ultimul din anul 2012 la Valiug si tocmai de aceea am sperat la o victorie.
Din pacate , am inceput slab meciul si am primit doua goluri in primele 10 minute. Practic , meciul a inceput de la 0 – 2 .
 Echipa din Oravita a speculat lipsa de concentrare a apararii noastre si a marcat primul gol inca din minutul 3 , dupa o faza pe partea stanga .
 In minutul 10 , mingea ajunge la un jucator din Oravita care suteaza de la 25 m perpendicular pe poarta  si …0 – 2. Portarul nostru, Seba  Traia a fost surprins de acest sut si am fost nevoiti sa pornim din nou de la centru.
Chiar in minutul urmator  , am reusit sa reducem din scor. Alex Urlica a primit o minge undeva la 30 de m si a pasat decisiv  lui Horea Marisescu ,care a scapat singur cu portarul si 1 – 2 in minutul 11 !
Se parea ca vom asista la multe goluri in acest meci .
Meciul  devine foarte interesant ,  cu ocazii la ambele porti .
In minutul 21 , oaspetii ne surprind pe contraatac si scorul devine 1 – 3 . Am pierdut usor o minge la centru terenului  si echipa din Oravita nu ne-a iertat. Chiar daca eram condusi cu doua goluri , echipa nostra a reusit pana la pauza sa joace foarte bine si in mod sigur cu putina sansa am fi putut marca cel putin inca un gol .
Cea mai clara ocazie  ,am avut-o in minutul 35 , atunci cand  , dupa o faza excelenta pe partea dreapta a lui  Adi Ferenczik  , acesta intra in careu si ii paseaza  ( pe langa portarul iesit in intampinare ) lui Horea Marisescu  ,care  ramas singur cu poarta goala ,  ,,pune ‘’ latul si mingea sterge transversala si  iese afara. 
Pana la pauza am asistat la un meci foarte bun , ambele echipa au mai fi putut inscrie cel putin de inca doua ori .
Dupa pauza , am inceput bine , dar din nou am ratat  cateva ocazii bune de a revenii in meci .
In minutul 72 , echipa  din Oravita ,  ,,rezolva ‘’ meciul si inscrie dupa un contraatac  purtat  pe partea dreapta  pentru  1 – 4 . 
 In minutul 89 , reusim sa reducem din scor , prin Razvan Muntean care a primit o minge pe partea stanga si din coltul careului de 16m  a sutat plasat pe coltul lung si …2 – 4 .
A fost un gol foarte frumos , care a mai ,,indulcit ‘’ putin rezultatul final .
Iata ca nu reusim sa ne atingem obiectivul  ( ramanerea la -2 in clasamentul adevarului ) si trecem la  un ingrijorator  ,, - 5 ''.
Urmeaza meciul de la Otelul Rosu , liderul clasamentului la zi , meci programat vineri  de la ora 14. 
Va fi  ultimul meci din acest tur de campionat dupa care va urma vacanta .