duminică, 21 octombrie 2012

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - CS MOLDOVA NOUA 1 - 2 (1 - 2 ) , 20 OCTOMBRIE 2012 :


Valiug , Sambata , 20 octombrie 2012
Spectatori : cca.25
Echipamente
Semenicul - violet/alb
Moldova Noua - rosu /negru
Rezultat la juniori: Cs Negrea - Cs Moldova Noua 0 - 5
Echipa Semenicul : Traia - Stroescu , Nica , kudlimai , Blotor - Irizoiu , Craciunescu , Birleanu , Muntean - Secula ,Anghel
Au mai jucat : Urlica , Barbuti , Celoiu , Marin
Pe banca : Dobrei , Manduta
Meciul de pe ,,Valiug Arena'' a fost unul disputat si foarte echilibrat .
La final au avut castig de cauza oaspetii ,care au stiut sa pastreze avantajul  luat dupa doar 28 de minute de joc  , atunci cand scorul a devenit 0 – 2 !
Primul gol al oaspetilor a fost de fapt un autogol  . A fost o centrare de pe dreapta in careul de 6m , mingea l-a lovit in picior pe jucatorul nostru Stroescu si a sarit in poarta  pentru 0 – 1. Era minutul 14 .
Al doilea gol al echipei din Moldova Noua , a fost realizat in urma unei lovituri de la 11m , acordata de centralul partidei ,dupa un fault in suprafata de pedeapsa a lui Blotor .Consideram ca arbitrul a acordat corect lovitura de la 11m .
In rest, pe toata durata primei reprize , noi am facut  un foarte bun joc de pase prin care ne-am si creeat  ocazii la poarta oaspetilor ,dar ramase fara rezultat.
In minutul 45, Adi Birleanu  aflat intr-o actiune personala , a driblat un jucator al gazdelor, a intrat in careu si a fost faultat , arbitrul acordand lovitura de la 11m pentru Semenicul  .
A transformat cu precizie Bebe Cracinescu si la pauza scorul era 1 – 2 .
In timpul pauzei ,antrenorul Anghel  a subliniat jocul bun facut de echipe noastra in prima repriza si a dat incredere jucatorilor ca putem sa revenim si chiar sa castigam meciul , daca nu gresim pe faza de aparare.
Am inceput bine si repriza a doua , dar odata cu trecerea timpului oboseala si-a spus din nou  cuvantul   ( ca si la Gloria ) ,iar astfel  in loc sa marcam macar golul egalizator  , am fost aproape de a fi surprinsi pe cotraatac de rapizii atacanti ai echipei din Moldova Noua si doar forma excelenta a portarului Traia a facut ca in 3 randuri  sa fim salvati de primirea unui nou gol. Pe finalul partidei ne-am aruncat in atac cu toata echipa , dar nu am reusit sa marcam .
Sansa egalarii a avut-o Secula , care a ratat din pozitie ideala in minutul 73.
Putem afirma fara greseala faptul ca  portarul Traia a fost jucatorul meciului , mai ales pentru interventiile din repriza a doua . Tot un joc foarte bun a facut si Razvan Muntean  , un jucator care creste de la meci la meci .
Avem obligatia ca in urmatoarele doua deplasari  consecutive (Dognecea si Clocotici )sa incercam sa recuperam din punctele pierdute sambata , cu Moldova Noua .