duminică, 28 octombrie 2012

CRONICA MECIULUI MINERUL DOGNECEA - SEMENICUL VALIUG 10 - 0 ( 3 - 0 )


Dognecea , 27 octombrie 2012 , ora 12
Stadion : Minerul
Spectatori :cca.35
Vremea : cer noros , a plouat usor
Echipamente
Dognecea - alb/albastru
Semenicul Valiug - violet/alb
Rezultat la juniori : Minerul Dognecea - Cs Negrea 9 - 1
Echipa Semenicul Valiug : Traia - Stroescu , Kudlimai , Nica , Blotor - Craciunescu , Anghel , Birleanu , Muntean - Secula , Marisescu
Au mai jucat : Barbuti , Manduta , Borcean , Marin
Iata ca am trait-o si pe asta :
Sa ne planificam sa mergem la Dognecea , sa scoatem  cel putin  un punct , dar rezultatul final sa fie 10 – 0 pentru gazde …este chiar incredibil.
Sa va mai reamintim ca suntem singura echipa care, pana azi ,  a invins liderul ligii a IV-a , acum 4 etape , cu aproape aceeasi  jucatori …
Este clar ca pentru cei care nu au vazut meciul , scorul este incredibil. De fapt , si pentru cei care am asistat la meci , am ramas socati de prestatia echipei noastre , care s-a comportat ca si o echipa de juniori fara experienta ,  formata peste noapte .
In mod sigur, a contat si evolutia scorului.
Am mai spus-o , in minutul 20 , deja  era 3 – 0 pentru gazde si meciul era aproape jucat. Am reusit sa pastram rezultatul pana la pauza  si chiar credeam ca un posibil gol ,la inceputul celei de a doua reprize , ar fi putut  relansa meciul .
In loc sa revenim in joc , am reusit sa primim 4 ( patru ) goluri in 10 minute … Daca vreti sa-ntelegeti si  mai exact ce s-a intamplat , 2 goluri din cele 4 au fost marcate inr-un singur minut !
Si mai interesant este faptul ca in aceste minute ,unii dintre jucatori nu au atins mingea si …ne-am trezit cu scorul de 7 – 0 in minutul 55 ! Meciul era jucat si era clar ca nu mai puteam face nimic .
Echipa era in stare de soc si din pacate , nu am mai contat in meci aproape deloc. Ceea ce a urmat era firesc , gazdele ar fi putut marca si mai multe goluri , avand in vedere faptul ca, baietii nostri  au facut doar  figuratie pe teren , in asteptarea fluierului final .
Asadar , 10 goluri diferenta  ! 
Pana la urma , pentru noi  si 3 – 0 pentru gazde ( adica scorul de la pauza) ,  era prea mult…
Retinem faptul ca ne-am facut de rusine  si  tot noi ,cu acesti jucatori avem obligatia ca in cel mai scurt timp, sa obtinem rezultate pozitive , care sa mai atenueze din aceasta imagine de-a dreptul penibila pe care ne-am creeat-o la Dognecea.
Valoarea lotului nostru , poate face ca acest lucru sa se intample relativ  repede , insa acum , suntem afectati in mod psihic de prestatia si mai ales jocul in sine  de la Dognecea.
Sigur ca , dupa meci , am facut o analiza atenta a ceea ce s-a intamplat si speram ca in cel mai scurt timp sa putem trece peste acest dus foarte rece.
Este adevarat ca am simtit lipsa lui Alex Urlica la mijloc sau a lui Dumitru Irizoiu, este adevarat  ca nu l-am avut in atac  pe Adi Ferenczik , dar asta nu scuza cu nimic rezultatul final.
Daca recititi , primul  ,,11’’  , o sa vedeti ca porneam ca si favoriti  in acest meci ( aici ne referim la jucatorii din lotul nostru ,mult mai experimentati , care au jucat si in liga a III-a ), dar iata ca problemele de ordin psihic, fac ca jucatori cu foarte multi ani de fotbal in spate (din punct de vedere fotbalistic ), sa fie ridiculizati de o echipa a Dognecei  care  probabil ,s-ar fi bucurat de o victorie si la un gol diferenta .
Oricum ,echipa Minerul Dognecea , arata bine si in mod sigur va mai produce surprize in acest campionat. De aceea ,  le transmitem pe aceasta cale sincere felicitari pentru victorie !
Un lucru este sigur : ce s-a intamplat la acest meci , se mai  poate intampla cel mai repede, peste  1000 de ani !
Urmeaza meciul de la Clocotici .
Vom vedea ce putem face in saptamana  care urmeaza, astfel incat sa reusim sa ne mobilizam la meciul de sambata , 3 octombrie 2012, de la Clocotici si  sa facem un meci bun , iar prestatia de sambata de la Dognecea, sa devina doar o amintire urata .