duminică, 14 octombrie 2012

CRONICA MECIULUI GLORIA RESITA - SEMENICUL VALIUG 3 - 0 ( 1 - 0 )


Resita , sambata , 13 octombrie 2012 , ora 12
Stadion : Gloria
Spectatori  : cca .120
Vremea  : cer noros , a plouat pana la ora meciului
Echipamente :
Gloria – alb/ albastru
Semenicul – violet/alb
Rezultat la juniori : Gloria Resita –  Cs Negrea  4 – 0
Echipa Semenicul Valiug  : Traia – Nica , Kudlimai , Craciunescu , Stroescu – Celoiu , Urlica , Birleanu , Muntean – Ferenczik , Marisescu
Au mai jucat : Secula , Barbuti , Dobrei , Marin
Pe banca : Borcean , Jeler , Minea
In lot : Manduta , Blotor

Meciul de pe stadionul Gloria , dintre Gloria Resita  si Semenicul Valiug a fost unul  disputat si foarte echilibrat , cel putin pana in jurul minutului  60 .
Prima repriza  a fost lipsita de faze de poarta  .Meciul s-a jucat la mijlocul terenului , acolo de unde au plecat cele cateva atacuri ale celor doua echipe , atacuri care s-au stins in preama careurilor.
Putem afirma ca prima repriza a apartinut usor echipei noastre , care a parut mai sigura pe ea ,in ciuda faptului ca la singura ocazie la poarta noastra , Gloria a reusit deschiderea scorului , in urma unui atac pe partea stanga , urmat de o centrare in careu si de unde nestingherit , un jucator al gazdelor ,,a pus’’ latul si 1 – 0 pentru Gloria. A fost singura nesincronizare a apararii noatre in primele 45 de minute , dar care iata, ne-a costat .
Pauza , aduce si prima schimbare .Din minutul 46 , a intrat in locul lui Celoiu , unul dintre noii jucatorI transferati la echipa noastra , Darius Marin .
Repriza a doua , incepe  tot printr-un joc de pase la mijlocul terenului  ale celor doua echipe .Din pacate pentru noi . odata cu trecerea timpului , pregatirea fizica si-a spus cuvantul  si cei care par mai periculosi sunt jucatorii gazdelor , care au inceput sa-si creeze cateva ocazii la poarta noastra .
La o faza care nu anunta nimic , pierdem mingea la mijlocul terenului si urmeaza un contraatac rapid pe partea stanga  , centrare pe jos in fata portii si 2 – 0 pentru Gloria .
Antrenorul Anghel  Daniel , a incercat sa mai trimita forte proaspete in teren , pentru a  reusii un gol care sa ne ,,aduca’’  in meci  si astfel au mai intrat in teren  Cipi Barbuti , Cosmin Dobrei si Secula Paunel , care i-au inlocuit pe Adi Birleanu Oli Stroescu si  Adi Ferenczik . Peactic , la 2 – 0 am riscat si am sperat  sa reusim macar un gol , dar nu a fost sa fie .
Faza cea mai periculoasa a echipei Semenicul Valiug , a reusit-o Horea Marisescu  , jucator care a castigat multe dueluri cu adversarul  direct si care a facut o incursiune  excelenta pe partea stanga , a centrat pe jos in fata portii , dar nici unul dintre cei doi jucatori ai nostrii care au asteptat centrarea nu au reusit sa ajunga mingea , pe care ,,scria’’  gol .
Pe finalul partidei , am fost surprinsi de o diagonala a echipei Gloria, plecata de pe partea dreapta , mingea ajunge la un jucator de la gazde  pe partea stanga si printr-un sut plasat ,marcheaza pentru 3 – 0 , un scor mult prea sever fata de ceea ce s-a jucat , dar perfect meritat . A fost cel mai frumos gol al partidei .
Ca si o concluzie dupa acest meci , putem afirma ca echipa noastra a facut un meci slab ,iar  Gloria Resita a fructificat aproape toate ocaziile avute . In mod categoric am fost depasiti si la conditia fizica , care ,de data aceasta , a avut castig de cauza in fata experientei .
Dintre jucatorii nostrii , trebuie remarcati Bebe Craciunescu si Razvan Muntean , jucatori care au fost peste nota  generala a echipei .
Urmeaza un meci  greu , sambata , 20 octombrie 2012 , cu Moldova Noua .