joi, 6 septembrie 2012

VOINTA LUPAC ESTE SINGURA ECHIPA DIN LIGA A IV-a RAMASA IN CUPA ROMANIEI !

În competiţie sunt prezente 28 de echipe, dintre aceste 13 fiind din Liga a III-a, una din Liga a IV-a şi 14 din eşalonul secund.

Iată programul turului V:

11 septembrie 2012, ora 16:30

Sport Club Bacău (BC) - FC Botoşani (BT)

FC Olimpia Satu Mare (SM) - FC Bihor Oradea (BH)

Şoimii Pâncota (AR) - FC UTA (AR)

FC Cisnădie (SB) - Voinţa Sibiu (SB)

CS Pandurii Lignitul 2 Târgu Jiu (GJ) - CS Mioveni (AG)

Voinţa Lupac (CS) - Damila Măciuca (VL)

FCM Alexandria (TR) - Sportul Studenţesc (B)

FC Caracal (OT) - Dinamo Bucureşti II (B)

ACS Berceni (IF) - Săgeata Năvodari (CT)

CS Afumaţi (IF) - Delta Tulcea (TL)

CS Baloteşti (IF) - Farul Constanţa (CT)

Conpet Ploieşti (PH) - CF Brăila (BR)

FC Zagon (CV) - Rapid CFR Suceava (SV)

FC Seso Câmpia Turzii (CJ) - AFC Municipal Târgu Mureş (MS)
Duelurile se vor derula în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, prima echipă urmând a fi cea considerată organizatoare. - În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se va proceda la disputarea a două reprize de prelungiri a câte 15 minute şi, dacă egalitatea va persista, la executarea loviturilor de departajare de la punctul de pedeapsă.

- Echipele din Liga a 2-a sunt obligate să folosească minim doi jucători sub 21 de

ani (născuţi după 01.01.1991), pe toată durata jocului, numai dacă joacă împotriva unor echipe din aceeaşi categorie competiţională.

- Echipele din Liga a 3-a sunt obligate să folosească minim 3 jucători sub 21 de ani (născuţi după 01.01.1991), pe toată durata jocului, numai dacă joacă împotriva unor echipe din aceeaşi categorie competiţională.

- Toate echipele participante în faza a V-a a competiţiei au dreptul să efectueze maxim 3 înlocuiri de jucători.

- Cheltuielile de organizare a jocurilor se efectuează de cluburile gazdă, iar, după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă din beneficiul net se va repartiza în mod egal ambelor echipe. Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat în maximum 15 zile de la data disputării jocului. Dacă din încasări nu va rezulta beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor de organizare.

- Echipele programate în Cupa României-Timişoreana nu pot renunţa la jocuri, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul în care participă.

- Faza a VI‐a a Cupei României - şaisprezecimile de de finală, la care vor participa cele 18 din Liga I şi cele 14 echipe calificate din faza V‐a, este programată să aibă loc marţi/miercuri 25/26 septembrie 2012, ora 16.30.