duminică, 30 septembrie 2012

CR0NICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - VOINTA RACASDIA 9 - 2 ( 3 - 0 )


Valiug , 29 septembrie 2012 , ora 12
Stadion : ,,Valiug Arena’’
Spectatori : cca.20
Vremea : soare , excelenta pentru fotbal
Echipamente :
Semenicul Valiug – rosu/violet
Vointa Racasdia – violet complet
Rezultat la juniori : Cs Negrea Resita – Vointa Racasdia 6 – 2
Echipa Semenicul Valiug : Traia – Celoiu , Ioiart , Kudlimai , Nica – Irizoiu , Stroescu , Birleanu , Urlica , Muntean – Solga
Au mai jucat : Barburi , Minea
Pe banca : Lacatus
Au marcat : Solga 6 goluri , Irizoiu , Muntean si Traia ( din 11m )


Sambata la Valiug a venit  Vointa Racasdia , echipa aflata inaintea partidei  pe ultimul loc al clasamentului .
Chiar daca parea un meci relativ usor , pe teren lucrurile nu au stat chiar asa , cel putin in primele 30 de minute , atunci cand cei din Racasdia au avut doua contraatacuri foarte periculoase in care Seba Traia a salvat primirea unui eventual gol .
Noi am inceput sa  jucam dupa minutul 20 al meciului si chiar am deschis scorul prin Irizoiu ,care a impins mingea in poarta dupa o centrare de pe partea stanga .A fost  primul gol de pe teren propriu in acest campionat , gol care a dat drumul la un recital de goluri , care de care mai frumoase .
Jucatorul meciului a fost fara indoiala  Ion Solga , autor a nu mai putin de 6 goluri si care demonstreaza ca este cel mai in forma jucator al echipei in acest debut de campionat . Din pacate Ion Solga si Raul Ioiart , au primt o oferta de la ocupanta locului 1 din campionat , echipa Metalul Bocsa , echipa orasului unde ei locuiesc si careia ii vor da curs in minimercato , care va avea loc  la inceputul lunii octombrie .Fara exagerare cei doi jucatori , adusi la echipa Semenicul Valiug de antrenorul Daniel Anghel  , au fost cei mai constanti si disciplinati jucatori din lotul nostru , iar pe aceasta cale le multumim pentru tot ce au facut pentru noi .Vor ramane prietenii nostrii pentru totdeauna si speram ca intr-o zi sa revina din nou la Semenicul Valiug .Pana atunci ,  le vom dorii succes la noua echipa , acolo unde suntem convinsi ca prin valoarea lor se vor impune fara probleme .
Pana la ,,minimercato’’ , cei doi , vor mai juca pentru noi la Anina ( miercuri ) si acasa cu Metalul Bocsa ( sambata ).
Sa revenim la meci si va informam  ca la pauza scorul a fost 3 – 0 , fara sa fortam prea mult .
Dupa pauza , am asistat la un spectacol total , atunci cand jocul nostru a fost excelent.
Am mai  marcat inca 6 goluri in fata unui adversar resemnat .
Am retinut si golul marcat din lovitura de la 11m de catre portarul Traia si cele doua goluri reusite de oaspeti  , pe fondul relaxarii  apararii noastre probabil  datorate scorului . In rest , nu ar mai fi prea multe de spus despre un meci in care s-au inscris 11 goluri , eventual faza meciului reusita de Adi Birleanu , atunci cand s-a distrat cu apararea oaspetilor , a driblat tot ce i-a iesit in cale , chiar si pe portar , a ajuns singur in fata portii goale si ...in loc sa marcheze , s- a intors cu mingea , a mai driblat un jucator si a pasat pentru Solga si pentru inca  un gol al echipei noastre .
Deasemenea , ne amintim si de ratarile cu poarta goala ale lui Solga , Irizoiu ( de doua ori )si Urlica , toate in repriza a doua , ratari incredibile , care au aparut tot pe fondul lipsei de concentrare , avand in vedere ca meciul era jucat .
Deja ne gandim la meciul urmator si la faptul ca azi , duminica 30 septembrie 2012 , revine la echipa antrenorul Anghel Daniel , care va fi prezent miercuri la Anina , in ultima etapa intermediara din acest tur de campionat .
Impreuna cu antrenorul principal , vom cauta sa aducem in minimercato cel putin inca 3- 4  jucatori , care sa-i inlocuiasca pe cei care vor pleca si pentru a ridica valoarea echipei .
Daca ieri am jucat cu ultima clasata , sambata , va venii la Valiug liderul la zi al ligii a IV-a , echipa Metalul Bocsa  , echipa care a primit doar 3 goluri in 7 partide !
Speram sa facem un meci bun si sa demonstram ca valoarea lotului nostru este una buna
Pana atunci , miercuri mergem  la Anina .
Miercuri , fiind deja luna octombrie , meciul va incepe la ora 16 !
Hai Semenicul Valiug !