marți, 18 septembrie 2012

CRONICA MECIULUI PROLAZ CARASOVA - SEMENICUL VALIUG 1 - 1 ( 1 - 0 )



CARASOVA , 15 SEPTEMBRIE 2012 , ORA 12
SPECTATORI : cca. 50
ECHIPAMENTE :
PROLAZ - ALB / GALBEN
SEMENICUL - VIOLET /ALB
VREMEA : CER NOROS , PARTIAL A PLOUAT
ECHIPA SEMENICUL VALIUG : JIVAN – NICA , KUDLIMAI , BORCEAN , MINEA – IRIZOIU , SOLGA, STROESCU ,  URLICA , MUNTEAN – FERENCZIK
AU MAI JUCAT : MARISESCU , DOBREI
PE BANCA : BARBUTI , MANDUTA , TRAIA


Meciul de la Carasova a fost de fapt o lupta , dupa un balon aruncat in noroi.
Tot respectul pentru baietii din Carasova , cu care avem relatii chiar de prietenie , insa terenul a aratat si inaintea  meciului ( ! ), total impracticabil .
Este clar ca echipa din Carasova nu are nici o vina despre conditiile in care s-a jucat meciul , si nici noi nu cautam o scuza pentru rezultatul final  , dar totusi ?
O sa vedeti mai jos  ,  fotografii sugestive  despre cum arata un teren omologat din Liga a IV-a ,Caras – Severin , dupa doar 2 meciuri jucate pe teren propriu.

Totusi ,  partida a inceput in aceste conditii si am asistat la un meci interesant.
Echipa care s-a descurcat mai bine , a fost echipa Semenicul Valiug , care a avut in componenta jucatori mult mai valorosi , care s-au adaptat oarecum la terenul plin de noroi .
Va fi foarte interesant ce se va intampla in viitor  , avand in vedere faptul ca terenul este impracticabil si mai sunt asa de multe etape de disputat.

Despre meci , va putem  spune ca am pierdut 2 puncte mari  ,iar asta  in  ideea in care ,  am castigat doar  un punct, din cele 3 puse in joc .
Mai exact , afirmam cu toata raspunderea ca echipa noastra a fost net superioara la toate capitolele , si doar nesansa a facut ca echipa gazda sa obtina un punct din doar doua  faze de poarta pe care le-a avut .
Noi , Semenicul Valuig ,  am avut o sumedenie de ocazii , din care va reamintim doua bare transversale ale lui Alex Urlica si cel putin 5 ocazii rarisime de a marca.
Am controlat intraga partida si suntem bucurosi de faptul ca , chiar daca nu am obtinut victoria , am reusit un meci foarte bun , raportat la conditiile de joc.
Gazdele au deschis scorul la finalul primei reprize , dupa o faza confuza in care nimeni nu a inteles nimic .Probabil si portarul nostru a gresit  atunci cand a iesit  la mingea aruncata in careul nostru si ...1 – 0 pentru gazde , iar asta dupa foarte multe ratari ale echipei noastre .
Pauza a fost doar un moment de respiro pentru ambele echipe , care au preferat sa ramana pe teren , in loc de a merge in vestiar ( cu siguranta din respect vis-a-vis de noroiul de pe echipament ).
In repriza a doua , tot Semenicul Valiug a dominat meciul si dupa alte cateva ratari , reusim egalarea prin Ion Solga , care iata , devine in acest inceput de campionat jucatorul cel mai important in angrenajul echipei noastre .Probabil a-ti vazut golul pe Youtube  si odata cu acest gol , bucuria bancii de rezerve , care era convinsa ca putem obtine egalarea si chiar victoria.
Ca si evidentiati la acest meci , in mod sigur ,  intreaga echipa , dar , Razvan Muntean si Claudiu Nica au fost senzationali  .
Noi , cei din conducerea acestei echipe deosebite , putem afirma ca am fost deosebit de multumiti de atitudinea jucatorilor care au reprezentat Valiugul , la Carasova.
Urmeaza un meci greu acasa cu Berzasca , urmat de o deplasare la Glimboca.
Vom vedea cu adevarat unde ne aflam dupa doua meciuri foarte grele.
Pana atunci , suntem  mandrii de cei care azi joaca sub culorile alb – violet.
Hai Semenicul Valiug !