vineri, 21 septembrie 2012

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - AS BERZASCA 0 - 3 ( 0 - 2 )


Valiug , 19 septembrie 2012 , ora 17
Stadion : ,,Valiug Arena ''
Spectatori : cca. 40
Echipamente : 
Semenicul Valiug - violet/alb
As Berzacsa - rosu/negru
Vremea : soare , excelenta pentru fotbal
La juniori : Cs Negrea Resita - As Berzasca 2 - 2
Echipa :Traia - Nica , Kudlimai , Borcean , Minea -   Barbuti , Stroescu , Irizoiu , Solga , Muntean - Ferenczik
Au mai jucat : Dobrei , Jeler , Urlica
Pe banca : Marisescu , Manduta

As Berzasca  a  castigat meritat meritat , insa trebuie sa retinem cateva lucruri :
Semenicul Valiug a reusit ca in primele 35 de minute sa aiba cel mai bun meci din acest campionat.
In acel minut , la o centrare in care nu se anunta nimic , fundasii nostri centrali Borcean si Kudlimai s-au lovit cap in cap la o minge aruncata in careu si din pacate mingea a ajuns din intamplare la un jucator din Berzasca  si ...0 – 1.Era minutul 36 .
Dupa alte cateva minute , scorul devine 0 – 2 , iar asta dupa o lovitura libera a echipei din Berzasca , mingea  a fost deviata spre gol si 0 – 2 !
Cele doua goluri ai fost marcate contrar  a ceea ce s-a desfasurat pana in acel moment !
Sa mai notam si faptul ca la 0 – 0 ,adi Ferenczik a fost faultat clar in careu , dar nu s-a acordat nimic .
Repriza a doua , incepe cu o ocazie rarisima pentru golul de 1 – 2 , dar ratam cu poarta goala si scorul ramane neschimbat , 0 – 2.
Din pacata , la o faza de langa  careul oaspetilor , Solga cade , iar arbitrul ii acorda al doilea cartonas galben si automat eliminarea ( a considerat ca este simulare ) .
Adica , din acel moment am jucat in 10 jucatori de camp.
Dupa alte 5 minute,  Jeler ( sub 21 ani ) , intrat dupa pauza , are o autoaccidentare si nu mai poate continua partida ( azi ,am aflat ca are ruptura de ligamente ) . Sigur ca in locul sau am introdus un alt jucator ( Dobrei ) , dar dupa inca 5 minute , jucatorul nostru sub 21 de ani , Razvan Muntean ,a dorit sa fie schimbat deoarece nu a mai putut juca ( ! ) , dupa cateva probleme de respiratie ( ?) .In acel moment , era pregatita o schimbare , adica Dobrei in locul lui Minea  ,dar  nu a fost sa fie...si neavand pe banca inca un jucator sub 21 de ani , am ramas in 9 jucatori pe teren .
Oricum , ideea este ca din minutul 63 am jucat in 9 jucatori  si in mod sigur sansa de a revenii in joc a scazut enorm , adica , aproape de zero.
Fara probleme , spre final , oaspetii au jucat ,, ca la carte  ” si au mai marcat inca odata pentru 0 – 3 ,ba chiar mai mult puteau face un scor si mai mare.
Asadar , victorie fara dubii pentru Berzasca  , iar noi ramanem datori fata de publicul din Valiug cu un rezultat care sa-i faca fericiti.
Pana atunci , avem o noua sansa de reabilitare la Glimboca , sambata , 22 septembrie 2012.
Ramane de vazut ce se va intampla !
Hai , Semeicul Valiug !