miercuri, 30 noiembrie 2011

CRONICA MECIULUI VOINTA LUPAC - SEMENICUL VALIUG 4 - 0 ( 1 - 0 )

Lupac , 26 noiembrie 2011 , ora 12
Echipamente :
Vointa : alb – rosu
Semenicul Valiug : violet – alb
Vremea : foarte rece , atmosfera de iarna
Echipa Semenicul Valiug :  Traia – Dobrei , Feleaga , Kudlimai , Ioiart – Solga , Stanciu , Birleanu , Filipoaica – Ferenczik , Marisescu
Au mai jucat : Dumitru , Cosmin H. , Stetco , Celoiu
Pe banca : Anghel

Ultimul meci din acest tur de campionat a fost in deplasare ,la ocupanta locului 2 in clasament (Vointa Lupac  ), o echipa cu jucatori foarte buni si cu mare experienta in liga a IV-a .
Antrenorul Anghel Daniel , a alcatuit o echipa cu care speram sa poata pune reale probleme adversarului si chiar sa obtinem macar un punct din aceasta deplasare.
Prima repriza a  partidei  a fost una foarte buna pentru noi ,cu cateva ocazii la poarta gazdelor , dar mai ales cu un control bun al mingii la mijlocul terenului , acolo de unde au plecat contraatacurile noastre spre poarta celor din Lupac .
De cealalta parte , gazdele au asteptat (probabil) greaseala noastra si au stiut sa profite la maxim de acest lucru .
Primul gol a fost marcat printr-un sut usor plasat in stinga portarului Traia din interiorul careului nostru  ,dintr-o aglomerare  de jucatori  si  dupa o centrare de pe partea dreapta a echipei din Lupac .
Golul marcat de echipa din Lupac a venit oarecum contrar cursului jocului , dar imbucurator a fost faptul ca ,echipa noastra a iesit la joc imediat dupa gol si a oferit prin joc sperante ca putem revenii in meci.
Scorul la pauza a fost 1 – 0 pentru Lupac.
Nimeni din cei prezenti nu ar fi putut anticipa ce avea sa se intample in repriza a doua , atunci cand dupa doar 4 minute ,arbitrul a  acordat destul de usor penalty la intrarea in careul nostru a lui Cristi Bercsenyi , penalty pe care tot el l-a ratat.
Cu totii credeam ca avem si sansa in acest meci si eram convinsi ca putem sa  egalam.
Dupa doar 5 minute Feleaga primeste o minge la 20m de la portarul nostru ,pe care intarzie sa o degajeze si este atacat de Bercseny ( Lupac ) care castiga duelul cu jucatorul nostru si ramas singur cu Traia inscrie  pentru 2 – 0 .
Acel gol a fost momentul psihologic al partidei .
.Dupa acest gol primit prea usor , echipa noastra nu se mai poate concentra si nu mai joaca nimic , din contra , am mai primit inca doua goluri pana la final si scorul ajungand la  4 – 0 , mult prea mare pentru ce am aratat in primele 60 de minute.
Chiar daca dupa gol , am introdus forte proaspete in teren ( Cosmin Helmuth , Stetco , Celoiu si Dumitru ) , (probabil si datorita frigului) nu am mai contat in joc si gazdele au avut o misiune usoara pana la final .
Victoria echipei din Lupac este perfect meritata si ii felicitam pe aceasta cale .
Trebuie sa remarcam din nou prestatia lui Ioiart Raul care a fost cel mai bun jucator al echipei Semenicul Valiug .
Sambata 3 decembrie 2011, vom juca tot la Lupac ,de data aceasta in Cupa Romaniei.
Am fi preferat ca ca acest meci sa aiba loc in primavara ,inaintea inceperii returului , dar cei de la AJF asa au hotarat , sa se dipute in luna Decembrie .
In primavara , ar fi fost un test util  pentru toate echipele  mai ales dupa pregatirea din iarna , asa va fi doar un meci fara prea mare interes…
Semenicul Valiug ,termina prima parte a campionatul pe locul 11 .
Dupa meciul de Cupa ,vom intra in vacanta fotbalistica….