marți, 15 noiembrie 2011

CRONICA MECIULUI METALUL OTELUL ROSU - SEMENICUL VALIUG 2 - 1 ( 0 - 1 )

12 Noiembrie 2011
Localitate : Otelul Rosu
Stadion : Vichente Birau
Echipamente :
Metalul : rosu – albastru
Semenicul Valiug : violet – alb
Spectatori :  cca. 100
Vremea : frumoasa , excelenta pentru fotbal 
Temperatura : aproximativ 10 grade 
Echipa : Traia - Dobrei , Feleaga ,Kudlimai , Ioiart - Cosmin H. , Stanciu , Solga , Muntean - Anghel , Celoiu
Au mai jucat : Marisescu , Nosal , Gabi Dumitru

A fost probabil cel mai bun meci al nostru facut in deplasare .
Chiar daca am avut multe indisponibilitati in lot , antrenorul principal Daniel Anghel a alcatuit o echipa  foarte tanara de la care a sperat sa  obtina macar un punct  din aceasta deplasare.
Linia de mijloc a fost alcatuita din Cosmin Helmuth ( 18 ani ) , Stanciu Nicolae (20  ani ), Ion Solga (22 ani ) si Muntean Razvan (19 ani ) , o linie de mijloc care a dat satisfactie si care pus mari probleme  gazdelor.
Si in atac l-am avut pe Razvan Celoiu (18 ani), alaturi de  antrenorul Anghel ,care a reusit un gol foarte frumos printr-o executie de mare spectacol ( lob de la 35m peste portarul echipei  Metalul , iesit din poarta ) .
Tineretea liniei de mijloc s-a vazut in jocul nostru ,in primul rand prin faptul ca am alergat pana in ultimul minut  si ne-am creeat o multime  de ocazii, ratate din pacate prea usor. 
Ion Solga , nu s-a aflat in cea mai inspirata zi a sa si a ratat cateva ocazii foarte mari , mai ales  dupa ce scorul era 1 – 0 pentru noi. Suntem convinsi ca daca reuseam golul de 2 – 0 , rezultatul final ar fi fost cu totul altul , dar ca intotdeauna ,ocaziile se razbuna si in loc de 3 puncte nu am reusit sa obtinem nici macar unul.
 Chiar daca am pierdut la limita , suntem muntumiti de joc  si mai ales de atitudine.Am demonstrat ca putem pune probleme serioase oricarei echipe  si pe orice teren .
Echipa din Otelul Rosu a reusit o victorie nesperata la un moment dat , dar meritata  si  asta pentru ca a luptat pana in ultimul minut si a crezut in sansa sa .
 Meciul a fost unul dintre cele foarte reusite ale ligii a IV-A , cu foarte multe ocazii la ambele porti .
La inceputul reprizei a doua ,in minutul 50 , echipa gazda a beneficiat de un penalty  (usor acordat , dupa parerea noastra ) , dar care a fost ratat dupa un sut  pe langa bara din dreapta a portarului Traia.
Portarul Traia a avut o prestatie buna si a reusit sa ofere incredere echipei care a jucat dezinvolt  pe intreaga durata a partidei.Sa mai spunem ca la reusita spectacolului , a contribuit si calitatea excelenta a gazonului si fair-playul echipei gazda .
Am foarte aproape de a obtine macar un punct  pe terenul unei echipe foarte disciplinate si tinere a Otelului Rosu , care a crezut in sansa sa si a reusit sa intoarca rezultatul in repriza a doua.
Golul victoriei  gazdelor  a venit cu 8 minute inainte de final ,la o nesincronizare intre portarul Traia si Dobrei Cosmin( faza la care cei din Otelul Rosu au profitat si au reusit sa inscrie golul victoriei ).
Imediat dupa golul primit ne-am aruncat in atac ,  dar fara luciditate si scorul a ramas neschimbat pana la final : 2 - 1 pentru Metalul Otelul Rosu.
Ne asteapta doua partide  extreme de grele ( ultimele din acest an ) ,cu echipele de pe primele doua locuri din clasament : Muncitorul ( la Valiug ) si Lupac ( in deplasare) . Speram sa jucam la fel de bine ca la Otelul Rosu si sa demonstram ca suntem o echipa buna a campionatului.


La juniori : Metalul Otelul Rosu - Gloria Resita 2 - 3