sâmbătă, 22 octombrie 2011

FOTOGRAFII FACUTE AZI 22 OCTOMBRIE 2011 ,LA VALIUG ARENA :

Peste 15 persoane s-au mobilizat azi la VALIUG   ARENA ( printre ei  primarul si vice - primarul comunei , presedintele echipei de fotbal , team - managerul , presedintele onorific si antrenorul ) pentru ca ,sa poata fi finalizate lucrarile la vestiarul de la Valiug Arena ,astfel incat la meciul de maine cu Minerul Anina totul sa fie bine .
Bineinteles ca mai sunt multe de facut pentru ca totul sa arate impecabil ( asa cum ne dorim ), insa consideram ca Valiugul (prin acest vestiar) a aratat si a demonstrat cat de mult si-a dorit sa evolueze in liga a IV--a  si a reusit sa construiasca  un vestiar nou din temelii , acum in plina recesiune .
Azi , suntem mandrii de ce s-a realizat la Valiug.
Anul viitor , in  2012 , atunci cand speram ca absolut toate lucrarile de cosmetizare de la Valiug Arena vor fi gata ( gresie , faianta , mic mobilier ,  flori , braduleti si multe altele ) vom avea garantia ca la Valiug sau pe Semenic vor venii in cantonament echipe din toata tara si noi ,vom putea oferii toate conditiile de antrenament aici la Valiug .
Pana atunci , suntem foarte multumiti ca noi Semenicul Valiug , vom putea juca pe teren propriu in fata propriilor suporteri si trebuie sa intelegem cu totii ca totul a fost facut de Primaria Valiug , care iata a reusit sa ne ofere ce a promis : un vestiar modern cu toate conditiile .
Stim ca pentru toti parea un lucru incredibil , dar iata ca s-a realizat !
Repetam , lucrarile vor continua , azi va vom spune doar ca Valiug Arena ,are toate conditiile necesare de a putea evolua in liga a IV-a !
Fara a fi finalizate toate lucrarile pe care ni le-am propus , suntem peste multe echipe din liga a IV-a la capitolul vestiar .
Valiugul ( asa cum am mai spus ) , este ceva deosebit si de aceea TREBUIA sa ajungem aici.
Iata ca am reusit si credem ca asta este cel mai important .
De anul viitor , dorim sa devenim una dintre cele mai puternice echipe din liga a IV-a .
...si vom fi !
Mai jos , cateva fotografii facute azi la Valiug Arena :