marți, 4 octombrie 2011

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - STARIGRAD CARASOVA 5 - 1 ( 2 - 0 )


Resita , Teren Gloria , sambata   1 octombrie 2011
Vremea  : Soare , cca. 26 grade Celsius
Echipamente :
Semenicul  : violet – alb
Starigrad : negru – alb
Echipa Semenicul Valiug : Traia – Filipoaica , Feleaga ,Minea , Ioiart – Ferenczik , Stingu , Solga , Muntean ( cpt. ) – Bunea , Marisescu
Au mai jucat in repriza a doua : Craciunescu , Stetco , Cosmin Helmut  si Nosal Robert
Pe banca : Anghel , Celoiu , Fiat , Dobrei
Au marcat : Bunea (min.9 ) , Marisescu ( min.39 ) , Craciunescu ( min.55 ) , Solga (min.66) si Stangu (min.78)
Evolutia scorului : 1 – 0 . 2 – 0 , 2 - 1 ,  5 - 1

Sambata , echipa Semenicul Valiug a obtinut a III-a victorie in liga a IV-a , dupa un joc bun  in care a dominat adversarul la toate capitolele.
Primul gol a fost marcat repede  ( min. 8 ) de Bunea , care iata reuseste sa marcheze meci de meci , ceea ce ne face sa afirmam inca odata ca suntem bucurosi ca face parte din echipa noastra .Si la golul doi , acelasi Bunea a centrat , iar celalalt atacant al echipei noastre ( Horea Marisescu ) a marcat  .
Pana la pauza echipa noastra nu mai forteaza , dar trebuie sa remarcam faza in care arbitrul central a gresit in defavoarea noastra : a fost o minge  data de Horea Marisescu pe langa portarul celor din Starigrad si ramas singur cu poarta goala este agatat din spate de portarul  echipei din Carasova  si in loc sa vedem cartonasul rosu si eliminare pentru  portarul Carasovei  , am vazut …cartonasul galben pentru simulare  aratat lui Horea Marisescu ,spre marea nemultumire a tuturor celor prezenti la meci .Bine  ca aceasta faza nu a fost in minutul 90...
Tot in acest meci , s-a produs revenirea in cadrul lotului a jucatorului Bebe Craciunescu ,care a redebutat cu gol  (min.55 din lovitura de la 11 ,acordata  in urma unui  un fault in careu asupra aceluiasi Marisescu) , dupa ce a fost introdus la pauza in locul jucatorului Filipoaica .
In repriza a doua ,s-a jucat intr-o singura directie ( spre poarta echipei Starigrad ) si am asistat la un joc bun de pase al echipei noastre , care fara sa se intrebuinteze foarte mult, a reusit sa mai marcheze (pe langa golul lui Bebe Craciunescu din 11m ) inca de doua ori , prin cei doi mijlocasi centrali ( Solga si Stingu ).
Echipa din Carasova a reusit golul in minutul 49 ,printr-un sut plasat de la 20m a lui Ghera Milovan , un jucator excelent ,  care a demonstrat ca este unul dintre cei mai tehnici jucatori ai ligii a IV-a.
Mai precizam si faptul ca Flavius Kudimai (capitanul echipei noastre ) a fost accidentat  si nu a putut evolua sambata , dar a fost prezent la meci alaturi de echipa .
Am mai remarcat titularizarea pe post de fundas central a lui Minea Danut , jucator care ofera o mare siguranta in defensiva si jocul bun facut de Filipoaica .Dealtfel , intraga aparare a jucat bine in formula  Filipoaica , Feleaga , Minea , Ioiart.
In acest meci am avut aproape toti jucatorii  prezenti.
Antrenorul Anghel a facut patru schimbari in repriza a doua ( maxim cate avem voie ) , dar cu toate acestea au ramas inca patru jucatori care nu au putut evolua ( Anghel , Fiat , Dobrei si Celoiu ).Chiar daca nu au evoluat , ei raman jucatori pe care contam la fiecare meci si impreuna cu ceilalti coechipieri reprezinta cu cinste Semenicul Valiug.
Urmeaza deplasarea de la Bocsa , la echipa care se afla pe locul 2 in campionat .
Speram ca la  meciul cu Metalul Bocsa, sa confirmam valoarea lotului echipei noastre si sa incercam sa obtinem toate cele trei puncte .
Pana sambata echipa noastra se afla pe locul 11 , cel mai bun de pana acum .
La juniori : Gloria Resita ( Semenicul Valiug )  – Starigrad Carasova 3 – 0
In clasamentul juniorilor , Gloria se afla pe locul 5 cu 20p .