luni, 7 decembrie 2015

SPANIA : VALENCIA - BARCELONA 1 - 1

Valencia a reușit surpriza în duelul cu Barcelona! Fără 10 jucători, absenți din cauza accidentărilor și suspendărilor, și cu antrenor interimar, ”liliecii” au remizat, 1-1, cu liderul din Spania!
Valencia părea victimă sigură în duelul cu Barcelona! Cu 8 jucători accidentați și doi suspendați și cu interimarul Voro pe bancă, liliecii au suferit teribil în prima repriză a duelului cu catalanii. Trupa lui Luis Enrique a ratat ocazie după ocazie! Messi a trecut în două rânduri pe lângă gol (5, 26), iar Luis Suarez putea înscrie după o pasă superbă a lui Neymar (34).
Asediul catalan a continuat în partea secundă, dar nu a avut aceeași intensitate. Totuși, Barcelona a deschis scorul în minutul 59: plecat dintr-o poziție suspectă de offside, Suarez a înscris pentru a 7-a etapă consecutivă!
Neymar a fost aproape să dubleze avantajul Barcei după o acțiune superbă (74)!
Valencia a egalat în minutul 86 la capătul unui contraatac: Alcacer a pasat decisiv pentru golul lui Santi Mina!
Barcelona a căutat în zadar golul victoriei. Messi și-a mai trecut în cont două ocazii (88, 90+1), iar liliecii au reușit un egal cât un succes! Pentru Valencia urmează duelul cu Eibar, iar pentru Barca cel cu Deportivo La Coruna. Ambele partide sunt în direct la Digi Sport!
SURSA : DIGISPORT