duminică, 6 decembrie 2015

Anglia : Chelsea, 0-1 acasă cu nou-promovata Bournemouth

Chelsea este de nerecunoscut în această ediţie de Premier League. Echipa lui Mourinho a pierdut acasă cu Bournemouth, scor 0-1 şi, după 15 etape, e la doar 3 puncte de prima echipă care retrogradează.
Cu Mourinho la timonă viitorul lui Chelsea pare mai întunecat ca niciodată. Deşi "Specialul" era convins că, până de Crăciu,Hazard&Co vor urca în clasament astfel încât să aibă şanse reale la un loc de Champions League, acest obiectiv pare în acest moment o simplă glumă.
În faţa nou-promovatei Bournemouth, "albaştrii" au făcut acelaşi joc obişnuit lipsit de imaginaţie. Partida părea că se îndrepată spre o remiză, însă Murray a dat lovitura în minutul 82, înscriind din pasa lui Cook, la o fază suspectă de ofsaid.
De notat că Diego Costa, atacantul care a avut un conflict cu Mourinho la ultimul meci din deplasare, cu Spurs (spaniolul a aruncat cu tricoul spre antrenor, supărat că nu a fost introdus în teren nici măcar pe final) a fost din nou rezervă. El a fost introdus de această dată în repriza secundă, în zadar.
Cu 15 puncte acumulate după 15 etape, Chelsea ocupă un neverosimil loc 14 în clasament, la doar trei lungimi distanţă de prima formaţie sub linie, Sunderland.
sursa : digisport