miercuri, 17 iunie 2015

E oficial! Barajul dintre ASU Politehnica si Vointa Lupac se joaca pe Stiinta

Supărare mare printre fanii ASU Politehnica Timişoara. Echipa lor favorită a fost nevoită să găsească altă arenă în locul Stadionului „Dan Păltinişanu” pentru a juca barajul pentru promovarea în Liga 3. Gazonul de aici va fi temporar ”spart” pentru a permite montarea instalaţiei de încălzire a terenului, ceea ce va indisponibiliza arena pentru meciuri în următoarele săptămâni. Soluţia aleasă: ”acasă”, pe Ştiinţa.
Scris de M. Hoster 
ASU Politehnica Timişoara nu va avea ocazia să joace pe „Dan Păltinişanu” barajul pentru promovarea în Liga 3, cu Voinţa Lupac, aceasta pentru că aici încep lucrările de montare a instalaţiei de încălzire a gazonului. Această instalaţie este o cerinţă obligatorie pentru ca stadionul să poată fi folosit în meciurile de Liga1.
În aceste condiţii, cei de la ASU Politehnica sunt nevoiţi să se reorienteze, au şi făcut-o deja şi vor juca barajul cu cei de la Voinţa Lupac ”acasă” adică pe „Ştiinţa”. O altă variantă discutată de alb-violeţi a fost cea a stadionului Electrica, din Fabric, dar până la urmă s-a preferat cea cu stadionul pe care echipa joacă acasă meci de meci, chiar dacă are capacitate mai mică de a primi spectatori.
Interesant este că de această situaţie ar putea beneficia inclusiv ACS Poli care ar putea ajunge în situaţia de a juca primul meci de campionat la Mediaş.
Prima partidă din dubla barajului de promovare pentru accederea în Liga 3 va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, acum pe Ştiinţa. Se vor întâlni ASU Politehnica – Voința Lupac. Returul e o săptămână mai târziu, pe terenul cărășenilor, tot cu oră de start 17.30.
Sursă :  http://www.tion.ro/
Sursă Foto : cics.upt.ro