luni, 29 decembrie 2014

AZI , 29 DECEMBRIE 2014 , DE LA ORA 16 , SEMENICUL VALIUG VA INTALNII IN SEMIFINALA TURNEULUI ,,MEMORIALUL VIOREL RACOCEANU '' ECHIPA DRINK TEAM , LA SALA POLIVALENTA DIN RESITA !

Azi , 29 decembrie 2014, la Sala Polivalentă din Reşiţa, începând cu orele 16:00, începe a treia zi a Memorialului ,,Viorel Racoceanu’’ dotat cu ,,Cupa 3×3’’ la fotbal. Surprizele s-au ţinut lanţ în faza sferturilor de finală a memorialului în ziua a doua. Astfel, pentru ziua a treia, zi dedicată semifinalelor şi celor două finale, implicit meciuri pentru stabilirea ierarhiei finale a memorialului ediţia a IX-a.
De la ora 16:00 are loc prima semifinală, o semifinală care opune echipele Drink Team şi Semenicul Văliug, ambele echipe calificate surprinzător în această fază a competiţiei.
De la ora 17:00 este programată a doua semifinală, în care se vor întâlni No Name şi Milan, un meci pe care cunoscătorii îl vedeau în această fază a competiţiei încă de la debutul ei.
De la ora 18:00 are loc meciul dintre echipele pierzătoare ale semifinalelor, finala mică, un meci pentru locurile 3-4, pentru ca, începând cu ora 19:00 să aibă loc marea finală şi desemnarea locurilor 1-2.
Începând cu ora 20:00, aşa cum a declarat Nicuşor Asandei, organizator al competiţiei, are loc festivitatea de premiere. Pe lângă cele 4 echipe ajunse în această fază, vor mai fi acordate alte distincţii:
– Golgeterul memorialului
– Cel mai tehnic jucător
– Portarul turneului

sursa : http://sportsiemotie.ro/