marți, 21 iunie 2011

AJF Caras-Severin a premiat campioana ligii a V-a seria Caransebes

Partida AS Înainte Sacu – AS Era Club Caransebeş 2-0 (2-0) s-a disputat în devans cu o zi şi a fost o sărbătoare pentru oamenii comunei aflată la intrarea în judeţ (dinspre Lugoj).
 La finele partidei, AJFCS, prin preşedintele -Costinel Ristache şi directorul general - Mircea Medar, a premiat echipa gazdă cu tricouri de campioni, diplomă şi o cupă.
 „Înainte de a avea o campioană meritorie la liga a IV-a zona Caransebeş, vreau să remarc nivelul foarte bun al partidei disputate pe o vreme specifică verii, de peste 30 de grade! Cu această ocazie vreau să felicit ambele echipe. A fost un meci disputat, foarte bine arbitrat, un meci excelent, cum ne dorim să vedem cât mai multe în campionat. Echipei campioane din Sacu îi doresc succes în liga a IV-a şi consider că are un lot care poate face faţă cu brio în liga a IV-a!  Are şi o bază foarte bună, un stadion bun, cu suprafaţă de joc bună, de unde se vede că aici este un primar foarte bun, destoinic şi iubitor de sport, care sunt convins că poate să ajute echipa şi-n liga a IV-a. Pe fond echipa este bună şi mweită să joace în liga a IV-a, anul trecut a fost pe locul II şi a participat la barajul de promovare în liga a IV-a, cu Hercules Herculane. Astăzi (nr.18 iunie 2011) am văzut un meci de vârf, chiar şi pentru liga a IV-a, pentru că echipa din Caransebeş a făcut cu brio faţă echipei gazdă şi căldurii. Felcitări ambelor formaţii.”
 Preşedintele AJFCS, d-nul Costinel Ristache a făcut şi o radiografie a mandatului domniei dale, la un an şi patru luni de la alegerea în funcţie: „Sunt bucuros că am promovat şi anul acesta cu o echipă în liga a treia, iar echipele campioane de la liga a V-a, Semenicul Văliug şi Înainte Sacu sunt două echipe tinere şi foarte bune, care vor întări anul acesta liga a IV-a. Campionatul judeţean este cel care trebuie să dea campioane de calitate, care să promoveze cât mai multe echipe cărăşene în ligiile superioare. La început, este bine să avem cât mai multe echipe în liga a treia, iar de aici, pe principiul piramidal, să ne putem permite, la nivel de judeţ, una sau chiar două echipe în liga a II-a. Noi , ca asociaţie ne străduim să asigurăm condiţii bune pentru asigurarea campionatului, dar valoarea de ţinută a acestuia este dată de nivelul fiecărei echipe în parte.
Anul acesta suntem bucuroşi că am promovat nişte arbitrii, iar în continuare, la nivel judeţean, sper să promovăm şi o echipă în liga a II-a.”