marți, 21 aprilie 2015

PSG, oferta 45 de milioane de euro pentru Paulo Dybala

Paulo Dybala a explodat în acest sezon la Palermo, echipă pentru care a marcat de 13 ori în Serie A, iar atacantul argentinian este dorit de mai multe cluburi importante de pe continent.
De jucătorul de 21 de ani s-au interesat deja Manchester United, Arsenal sau Inter Milano, iar presa italiană scrie că Juventus ar fi făcut chiar şi o ofertă de 32 de milioane de euro.
Campioana Italiei trebuie însă să facă faţă ofensivei lansate deParis St. Germain, care, susţine agentul fotbalistului, Pierpaolo Triulzi, este dispusă să plătească o sumă uriaşă pentru noua senzaţie a fotbalului din Argentina.
De asemenea, Chelsea încearcă să-l înregimenteze pe Dybala şi ar fi făcut la rândul său o ofertă importantă.
"PSG a oferit 45 de milioane de euro, în timp ce oferta grupării Chelsea este doar de 40 de milioane. O altă eventuală ofertă nu poate fi mai mică de 50 de milioane de euro. Paulo nu se grăbeşte, se va gândi bine ce va alege", a declarat Triulzi, citat de Gazzetta dello Sport.
Preşedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini, a spus în mai multe rânduri că Paulo Dybala nu va pleca la o altă echipă pentru mai puţin de 40 de milioane de euro, deşi contractul său cu gruparea siciliană este valabil doar până în 2016.
sursa : digisport