miercuri, 20 februarie 2013

Returul Ligii a IV-a Caraş-Severin începe pe 2 martie


Luni, AJF Caraş-Severin a stabilit la Şedinţa de lucru cu reprezentanţii Ligii a IV-a datele pentru reluarea campionatului. Astfel, etapa a XVIII-a va avea loc pe data de 2 martie a.c. şi se va încheia în data de 08.06.2013, cu etape săptămânale şi două etape intermediare, în 27.03. şi 10.04.
În plenul ședinței, reprezentanții echipelor de liga a IV-a, care au  fost prezenți în număr mare,  au validat propunerea Comisiei de Competiții ca startul returului de campionat ediția 2012-2013 să aibe loc pe data de 2 martie 2013. De asemenea, a fost ales și un nou reprezentant al echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv, în persoana domnului Alexandru Florei, președintele echipei CS Metalul Oțelu Roșu.   
În altă ordine de idei a fost aprobată cererea echipei din Răcășdia de a-și disputa din retur,  partidele considerate acasă, pe  terenul  propriu, Voința din Răcășdia, în condițiile în care stadionul local este cuprins în plan de modernizare al Consiliului Local Răcășdia, după cum a prezentat primarul localității Mirko Lechici în plenul ședinței.  
Iată programul primei etape din retur: Oţelu Roşu – Croaţia Clocotici, Oraviţa – Băile Herculane, Dognecea – Lupac, Glimboca – Răcăşdia, Prolaz Karasevo – Metalul Bocşa, Berzasca – Anina, Bozovici – Gloria Reşiţa şi Caransebeş II -Moldova Nouă. Liderul campionatului după tur e Voinţa Lupac, cu 42 de puncte, urmată la un singur punct de Oţelu Roşu şi trei de Bocşa, locul 3.
Etapele de Cupa României în care sunt angrenate echipele de Liga a IV-a se vor disputa miercurea, în datele de 20.03. (tur preliminar), 24.04. (optimi), 15.05. (sferturi) şi 29.05. (semifinale), urmând ca finala să fie programată şi în funcţie de echipele calificate (dacă ajunge în finală câştigătoarea Ligii a IV-a, dacă ajunge în finală o echipă de Liga a V-a, etc), data propusă pentru disputarea finalei fiind 15.06.2013.
sursa : BanatSport