sâmbătă, 1 decembrie 2012

CRONICA MECIULUI METALUL OTELUL ROSU - SEMENICUL VALIUG 4 - 1 ( 2 - 0 )

Otelul Rosu , vineri , 30 noiembrie 2012 , ora 14

Vremea : cer noros ,excelenta pentru fotbal
Temperatura : 13 grade
Spectatori : cca. 75
Rezultat la juniori : Metalul Otelul Rosu – CS Negrea Resita 5 – 0
Echipamente :
Metalul- Rosu/albastru
Semenicul – violet/alb
Echipa Semenicul Valiug : Jivan – Ferenczik , Nica , Kudlimai . Anghel – Marin , Barbuti ,Marisescu, Urlica , Muntean – Bunea
Au mai jucat : Secula , Minea, Blotor si Manduta

Ultimul meci din acest tur de campionat a fost la Otelul Rosu , ocupanta locului 2 in clasament.
Putem afirma fara greseala ca pentru echipa noastra a fost unul dintre cele mai bune meciuri jucate in acest campionat .
Din pacate , scorul final al partidei a fost 4 – 1 pentru gazde , insa diferenta de 3 goluri este exagerata fata de ceea ce s-a intamplat pe teren.
Oricum , victoria echipei Metalul este perfect meritata si intradevar la Otelul Rosu exista o echipa frumoasa capabila de multe surprize.
Sa revenim la meci si sa va spunem ca primul gol al gazdelor a fost marcat in urma unei centrari de pe partea stanga . In aer ,mingea a luat o traiectorie curioasa si a intrat cu bolta in poarta peste portarul noastru Roly Jivan aflat langa prima bara , pregatit sa iasa ,,pe centrare ” . Cu toti am ramas surprinsi de aceasta faza care nu anunta mare lucru , mai ales ca pana atunci s-a jucat de la egal la egal , cu ocazii la ambele porti. Era minutul 25 al meciului.
Dupa cateva minute , la o faza petrecuta undeva la centrul terenului , Darius Marin , cel mai tanar jucator din lotul nostru ( 16 ani ) , a sarit la cap cu un jucator al gazdelor si din pacate, a rezultat accidentarea jucatorului nostru care nu a mai putut continua .
In locul sau a intrat Paunel Secula .
Dupa alte cateva minute , mingea ajunge undeva la 18 m de poarta noastra , la un jucator al gazdelor care suteaza puternic spre poarta , mingea il loveste pe Daniel Anghel si i-si schimba traiectoria , pacalindu-l pe Roly care a plecat ,, pe minge” , si 2 – 0 pentru gazde .
Dupa gol ne aruncam in atac si dupa doar 3 minute mingea ajunge la Secula, care are un sut foarte periculos din preajma careului de 16 al echipei din Otelul Rosu , insa portarul a respins in extremis. Imediat echipa gazda riposteaza si in urma unui atac purtat pe centru terenului a urmat un sut foarte frumos , insa mingea loveste bara si iese afara.
Meciul place publicului spectator care a avut parte de o partida care a depasit cu mult media a ceea ce se joaca in liga a 4-a. Practic , pe tot parcursul jocului am asistat la o sumedenie de ocazii la ambele porti , cu un plus bineinteles pentru gazde.
A urmat pauza.
Antrenorul nostru , domnul Daniel Anghel ,a decis sa schimbam sistemul si din 4- 5 – 1 , incepem repriza a doua cu 4 – 4 – 2 in speranta unui gol care ar fi relansat meciul.Cu alte cuvinte , Horea Marisescu urca in atac langa Tavi Bunea si incepe repriza a doua .
Nimeni nu aprevazut faptul ca in minutul 55 , la doar 10 minute de la reluare , Tavi Bunea a fost usor impins de un jucator al echipei gazda si oarecum enervat, se intoarce spre jucatorul in cauza si il loveste usor , faza la care arbitrul fiind foarte aproape de faza, ii acorda direct cartonasul rosu , iar jucatorului echipei din Otelul Rosu ,cartonasul galben.
Asadar , am jucat ultimele 35 de minute in 10 jucatori , dar putem spune ca acest lucru nu s-a vazut in teren , deoarece , jucatorii nostrii s-au mobilizat extraordinar si putem afirma ca s-au autodepasit din punctual de vedere al efortului depus . Cum un rau nu vine niciodata singur , dupa doar 5 minute de la eliminarea lui Tavi Bunea , la o aglomeratie in careul nostru , un jucator al gazdelor urmareste mingea si se impiedica in iarba pur si simplu si cade .Arbitrul acorda lovitura de pedeapsa si ...3 – 0 pentru Metalul Otelul Rosu .
Era clar ca meciul era jucat si facem ultimele schimbari .Au intrat in teren Dani Minea , Blotor Catalin si apoi Sergiu Manduta .Primii doi au avut doua centrari perfecte de pe partea stanga , iar la una dintre ele am marcat golul meciului .A fost o minge urmarita de Dani Minea si a fost ajunsa chiar inainte de a iesii de pe teren , a urmat o centrare excelenta de 35m si Razvan Muntean , cu o lovitura de cap a marcat spectaculos .A fost golul de 4 – 1 . Acest gol a facut ca cineva din tribuna sa afirme ca golul nostru a facut cat toate cele 4 goluri ale gazdelor .
Gazdele au mai marcat odata , dupa o lovitura libera de la 25m , mingea a ajuns la un jucator al Metalului , care a sutat puternic sub bara de la 10m.
Am mai fi putut marca inca odata , dupa o centrare a lui Blotor , mingea il gaseste liber doar cu portarul gazdelor pe Sergiu Manduta , si din doar 12m se precipita si ratam o buna ocazie de a marca. De retinut a fost si al doilea sut puternic a lui Secula ,dar portarul a retinut .Si la poarta noastra au mai fost ocazii la care gazdele au fi putut marca , insa meciul s-a incheiat cu scorul de 4 – 1 pentru gazde .
Chiar daca nu am obtinut nici un punct , putem spune ca am punctat bine la ,,impresia artistica”. Dealtfel , am fost si felicitati de cativa spectatori , care au plecat acasa satisfacuti de spectacolul oferit de cele doua echipe .
Urmeaza bine-meritata vacanta de iarna si mai ales asteptatele sarbatorile de iarna .
Inca de acum va spunem ,,Sarbatori Fericite ! “ si multa sanatate .
Blogul nostru va intra si el in vacanta peste o saptamana .
Hai Semenicul Valiug !