duminică, 29 ianuarie 2012

PRIMARIA VALIUG VA GAZDUI JOI , 2 FEBRUARIE 2012 , ORA 11 , CONFERINTA DE PRESA PENTRU A PREZENTA DOTARILE CU CARE A FOST SPONSORIZATA ECHIPA DE FOTBAL SEMENICUL VALIUG !


INVITATIE DE PRESA


Echipament complet de joc pentru Semenicul Valiug

Primaria comunei Valiug va gazdui joi, 2 februarie 2012, cu incepere de la ora 11:00, o conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate dotarile cu care a fost sponsorizata echipa de fotbal Semenicul Valiug de catre Grupul CEZ in Romania.

Conferinta va fi sustinuta de Primarul comunei Valiug, d-nul Marius Mocanu, Presedintele echipei de fotbal Semenicul Valiug, d-nul Adrian Tiuch, si reprezentantul Grupului CEZ in Romania, d-nul Daniel Radut. De asemenea, la conferinta vor fi prezenti si oficiali ai Asociatiei Judetene de Fotbal Caras Severin.

Grupul CEZ este unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori şi distribuitori de energie din Europa, atât din punct de vedere al capacitatilor operationale cât şi din punctul de vedere al numarului de clienţi deserviţi. Grupul CEZ este un jucator cheie pe piata de energie electrica a Europei Centrale şi de Sud-Est şi este al doilea mare exportator de energie din Europa.

In 2011, Grupul CEZ în România a achizitionat sistemul hidroenergetic de lânga Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) şi amenajarile hidro aferente  de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu, având o capacitate totală instalată de aproximativ 18 MW şi o producţie de circa 70GWh/an.

Pentru informaţii suplimentare persoana de contact este : d-na. Angelica Barbu, şef Birou Relaţii Publice&Brand, CEZ România, telefon: 0727226418, e-mail : Angelica.Barbu@cez.ro sau d-nul Adrian Tiuch, Presedintele Semenicul Valiug, telefon: 0724509501, e-mail: aditiuch@yahoo.com .