sâmbătă, 27 august 2011

Scuze Berzasca ! Echipa mare a formatiei Semenicul Valiug nu a mai facut deplasarea la Berzasca

Datorita incredibilelor probleme de lot aparute in cadrul formatiei noastre cu o zi inaintea partidei de la Berzasca , conducerea echipei Semenicul Valiug a decis ca deplasarea echipei mari sa nu mai aiba loc.
Cu toate ca Primaria Valiug a pus la dispozitie doua microbuze pentru deplasarea de la Berzasca , echipa mare nu ar fi  putut deplasa decat 9 jucatori ( plus unul accidentat ) la Berzasca si asta din lotul de 23 de jucatori pe care ii avem in componenta echipei !
Se pare ca luna august aduce foarte multe probleme echipei noastre , echipa care are in componenta jucatori care lucreaza la pensiunile din zona si care in aceste zile sunt ocupate la capacitate maxima , facand imposibila inlocuirea jucatorilor care lucreaza la aceste pensiuni sa reprezinte Semenicul Valiug in etapa a doua a ligii a IV-a .
Cu toate ca in componenta echipei avem si foarte multi jucatori din Resita , iata ca sfarsitul acestei saptamani au adus si lucruri total neasteptate .
Pe langa lipsa jucatorilor accidentati au aparut foarte multe probleme personale.
Conducerea echipei a facut eforturi disperate pentru a strange macar 11 jucatori ,dar iata ca nu s-a reusit acest lucru si de aceea a luat aceasta hotarare care aduce o pata asupra echipei noastre din punct de vedere organizatoric, acolo unde credeam ca stam foarte bine.
Saptamana viitoare vom incerca sa mai facem inca doua transferuri de jucatori , astfel incat sa nu mai apara niciodata aceste probleme in alcatuirea lotului .
Practic , ieri din ora in ora am aflat ca nu mai putin de 5 jucatori nu mai pot face deplasarea la Berzasca .
In acest timp , antrenorul echipei nostre a schimbat echipa de fiecare data , ajungand sa constate ca doar 9 jucatori  ar putea evolua la Berzasca.
Tocmai pe aceasta cale dorim sa ne cerem scuze fata de echipa din Berzasca si fata de AJFCS pentru situatia  creata prin neprezentarea echipei nostre.
Suntem convinsi ca a fost prima si probabil ultima oara sa ajungem in aceasta situatie delicata din toate punctele de vedere .
Ramanem cu consolarea ca la Berzasca  s-a prezentat echipa de juniori care reprezinta Semenicul Valiug .
Suntem constienti de consecintele care vor urma , care conform regulamentului inseamna pierderea jocului cu 3 - 0 si amenda de 400 Ron.