luni, 22 august 2011

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - MINERUL ORAVITA 1 - 5 ( 1 - 1 )

Stadion  : Gloria din Resita
Spectatori : cca. 100
Echipamente : Semenicul : violet – alb
Oravita : alb complet
Evolutia scorului : 0 - 1 , 1- 1 la pauza si 1 - 5 la final
Echipa Semenicul Valiug : Seba Traia – Cosmin Dobrei , Iulian Feleaga , Flavius Kudlimai , Danut Minea – Helmut Cosmin , Robert Nosal , Bebe Craciunescu , Adi Filipoaica – Adi Ferenczik , Tavi Bunea
Au mai evoluat : Daniel Anghel , Razvan Celoiu , Ionut Fiat , Gabi Dumitru
Pe banca : Roland Jivan
Antrenor principal : Daniel Anghel

A fost un meci care s-a decis in doar 6 minute , intre minutele 60 si 66 , atunci cand echipa din Oravita a marcat 3 goluri consecutiv , goluri care s-au dovedit a fi decisive  in desfasurarea ulterioara a partidei.
Din minutul 66 , Semenicul Valiug nu a mai jucat nimic si spre final cei care au marcat au fost tot jucatorii din Oravita , scorul ajungand la un incredibil 1 – 5 , scor mult prea sever fata de realitatea din teren .
Sa nu uitam ca in minutul 60 scorul era egal : 1 – 1

Probabil  si datorita caldurii insuportabile echipa nostra nu s-a mai  putut concentra pentru a revenii in joc mai ales dupa golul doi al celor din Oravita .
Imediat dupa cele 3 goluri marcate de Minerul in doar 6 minute,echipa noastra  a parut obosita din punct de vedere fizic  si  chiar mai mult , a cazut si  psihic ,probabil vazandu-si naruite sperantele obtinerii primelor puncte din actuala editie de campionat.
A castigat echipa mai experimentata si mai pragmatica .Scorul spre final putea lua proportii , insa portarul Traia a salvat in extremis.
Din echipa noastra i-am remarcat pe Cosmin Helmut si pe Tavi Bunea , alaturi de portarul Traia.
Am mai remarcat determinarea jucatorului Razvan Celoiu in minutele in care a evoluat .
Scorul a fost deschis de oaspeti in minutul 15 ,pentru echipa nostra a marcat Tavi Bunea(min.30)printr-o lovitura libera perfect executata de la aproximativ 25 m.
Pana la pauza au mai fost ocazii la ambele porti insa fara schimbari pe tabele de marcaj.
Repriza a doua a inceput cu o usoara dominare a oaspetilor si pana in minutul 60 s-a jucat de la  egal la egal.Era evident ca echipa care marca prima avea sansa de a obtine toate cele 3 puncte puse in joc , fapt care s-a si intamplat .
In concluzie consideram perfect meritata victoria echipei din Oravita.
Echipa noastra va incerca in etapele viitoare sa ajunga la un prim 11 competitiv cu care sa obtinem primele puncte din campionat.
Speram ca in scurt timp sa revenim pe Valiug Arena alaturi de suporterii nostrii.Lucrarile la vestiar par a se apropia de final si acest fapt nu face altceva decat sa ne bucure.
Urmatorul meci , sambata 27 august la Anina cu Minerul , de la ora 12.
La juniori : Semenicul Valiug – Minerul Oravita 3 – 0 ( Oaspetii nu au avut decat 6 jucatori legitimati !)