miercuri, 1 decembrie 2010

BLITZ ,ETAPA a 12-a :

Etapa a12-a ,a fost o etapa cel putin interesanta .








RAFNIC - MAURENI
In primul rand meciul de la Lupac a fost caracterizat ca unul de lupta si ambitie pentru obtinerea punctelor puse in joc.
Gazdele sperau la prima victorie in campionat ,iar cei din Maureni sperau ca prin rezultatul obtinut sa ramana in ,,plasa” liderului campionatului .
Scorul a fost 1 – 0 ,1 – 1 si 2 – 1
Pentru gazde au marcat Capatana (min.37, 11m) si Ivascu (min.81) ,in timp ce pentru Maureni a marcat in min.77 Hojda.
Echipa din Rafnic demonstreaza faptul ca se afla pe un drum bun si care iata , ajunge sa obtina o victorie mare asupra echipei din Maureni dupa ce , cu o etapa inainte a remizat la Clocotici in meciul cu Starigrad Carasova
Suntem convinsi ca echipa din Rafnic condusa de antrenorul Carol Gurgu , va reusii si in continuare rezultate surpriza chiar si in deplasare.
RAMNA - GHERTENIS
Un meci infinit mai greu decat se asteptau cei din Ramna ,care totusi obtine cele 3 puncte ,cu 3 minute inainte de finalul partidei prin golgeterul la zi al campionatului , Alin Negru ,care iata ,ajunge la 14 goluri in 12 etape.
Ghertenisul arata ca ramane o echipa destul de buna buna in ciuda locului din clasament.
SOSDEA - CARASOVA
La Sosdea ,un meci interesant unde jucau echipele de pe locurile 5 (Sosdea ) si 6 (Carasova) la ora meciului.
Gazdele , au facut cel mai bun meci din campionat si au ratat din toate pozitiile.
In jurul minutului 60 ,doctorul echipei din Sosdea a hotarat sa plece de la teren (!), suparat de faptul ca nu s-a produs o schimbare a unui jucator pe care dansul a sugerat-o (!) .
Desigur ,meciul nu a putut continua fara asistenta medicala (conform regulamentului ) si astfel  brigada de arbitrii a oprit jocul .
Carasova obtine victoria cu 3 – 0 si trece pe locul 4 inaintea ultimei etape a turului campionatului.
Sosdea coboara pe locul 6.
CLOCOTICI - RACASDIA
Alt meci interesant s-a disputat la Clocotici intre Croatia si Vointa Racasdia .Scorul a evoluat 1 – 0 , 2 - 0 ,2 – 1 si 3 – 1 in min 90.
In urma acestui rezultat ,echipa din Racasdia coboara pe locul 5 ,iar Clocotici ramane pe 8.
Sa mai precizam ca la oaspeti au lipsit cei 2 jucatori suspendati dupa meciul de pe teren propriu cu Semenicul Valiug ,Cioranga Florin si Cioranga Sebastian .
In ultima etapa ,Clocotici nu va juca ,ar fi avut meci la Fizes (echipa exclusa din campionat) ,in timp ce Racasdia va juca pe teren propriu cu Ramna.
TIROL – OCNA DE FIER
La Tirol s-a deplasat echipa din Ocna de Fier ,ocupanta ultimului loc in clasament si singura echipa ramasa fara victorie pana in acest moment.Scorul de 5 – 0 spune totul despre acest meci si asa cum se precizeaza pe blogul celor din Tirol ,la echipa din Ocna de Fier a revenit pe teren Petre Panescu fostul jucator al echipei CSM Resita , in prezent antrenor la grupele de copii ale actualei FC Scolar Resita.
Am vrea sa credem faptul ca ,momentul revenirii domnului Panescu va insemna o revenire a echipei din Ocna de Fier si ca in curand vor marca si ei prima victorie din campionat !
Semenicul Valiug a stat (avea meci cu Fizes),la fel si Dognecea.
In urma acestei etape ,am consemnat prima victorie a echipei din Rafnic si totodata prima infrangere a echipei din Maureni.