duminică, 12 octombrie 2014

DESPRE MECIUL DE LA LUPAC :

Una din legile  lui Murphy spune :  Daca ceva poate sa mearga prost, va merge.

Acest lucru se adevereste in continuare in cazul echipei noastre .

Chiar daca conducerea echipei face tot posibilul ca sa iesim din aceasta pasa proasta , iata ca echipa noastra se afla cu siguranta in cea mai grea perioada de cand activam in liga a IV-a .
Suntem in tratative cu cativa jucatori pentru a ne completa lotul , dar , echipa chiar are un ghinion incredibil.
Daca pe langa toate problemele aparute pana acum , mai trebuia ca si Adi Birleanu sa se accidenteze la un meci la,, sintetic'' , la fel s-a intamplat si cu capitanul echipei noastre Razvan Muntean (resimtit tot de la ,, sintetic ''), care in timpul meciului de la Lupac , la doar cateva minute s-a cerut afara si iata cum , din start doi jucatori extrem de importanti au lipsit intr-un meci foarte important.
La Lupac , echipa noastra s-a prezentat cu un lot oarecum in regula si cu speranta de a arata ca in ciuda rezultatelor de pana acum , putem juca un fotbal frumos.
Chiar am reusit acest lucru timp de 60 de minute , cand scorul era , doar '' 2 - 0 !
In ultimele 30 de minute ne-am prabusit din nou , in urma faptului ca in repriza a doua am jucat cu atacantul Jeler in poarta , dupa ce portarul Motreanu  ( care s-a accidentat in minutul 44 ),nu a mai putut continua .
Asadar , credem ca echipa noastra chiar are ghinion.
Ce sa mai spunem de faptul ca , la scorul de 2 - 0 pentru gazde , un jucator din Lupac este eliminat , dupa ce a primit direct cartonasul rosu , in urma unui fault grosolan.
Sa nu va mai spunem ca aveam incredere , dupa jocul de pana atunci , ca putem revenii , dar , a mai aparut o problema : alt jucator extrem de important pentru noi , Ion Matei a primit in 5 minute, 2 cartonase galbene , dupa comentarii la adresa arbitrului si astfel din minutul 43 ,ambele echipe au evoluat in 10 jucatori.
Pe scurt , din repriza a doua , am jucat fara Razvan Muntean , fara portarul Motranu si fara Ion Matei si cu atacantul Jeler in poarta !
Acest lucru a facut ca in 30 de minute sa mai primim 6 goluri si astfel sa inregistram un nou rezultat care ne face sa stam cu capul aplecat si sa credem ca ( vorba lui Bebe Craciunescu ) , mai rau de asa nu se poate ,de aici trebuie sa reconstruim.
Cu toate acestea , echipa noastra  formeaza totusi un lot care ,cu siguranta va revenii.
A revenit la echipa si jucatorul Mitrica ( intors din Austria ) si a jucat la Lupac foarte bine si credem ca in cel mai scurt timp vom reusii sa spargem ghiata ,care , deocamdata este una foarte groasa.
Cei care ne cunosc echipa , stiu ca jucatorii nostrii sunt capabili sa revina si sa arate ca , Semenicul Valiug ,va fi un exemplu de caracter si incredere in fortele proprii si chiar daca avem azi cea mai slaba aparare din campionat , vom reusii sa urcam incet - incet in clasament.
Asadar , inca avem incredere in noi si speram ca impreuna sa reusim sa aratam ca putem sa revenim.
Caracterul celor care azi sunt la echipa va demonstra acest lucru.
Cert este ca, cu totii suferim azi de pe urma rezultatelor , fiind cu psihicul aproape la pamant.
Dar , vrem sa aratam ca putem si sigur reusim sa ne redresam.
Iata lotul cu care ne-am deplasat la Lupac :
Motreanu - Ferenczik , Muntean , Craciunescu ,Dinca -Martin , Ion Matei , Mitrica , David Razvan - Jeler , Vulpoi
Au mai jucat : Miu , Anghel , Urs , Todireanu
Pe banca : Minea , Pisoi