miercuri, 25 iulie 2012

Marţi, 24 iulie 2012, a avut loc la Reşiţa, Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin


Dupa sedinta de ieri , am retinut faptul ca 7 echipe din liga a IV-a ( din cele prezente la sedinta ) nu pot alinia echipe de juniori la startul noii editii a campionatului , printre  care si Semenicul Valiug.
Principalul motiv este lipsa copiilor pasionati de fotbal din localitatile respective ( vezi cazul Valiug , Lupac , Clocotici , Racasdia etc…) si mai ales varsta copiilor ,care trebuie sa fie intre 14 si 18 ani .
Se stie , anul trecut in campionatul de juniori ,  Semenicul Valiug a fost reprezentata de  echipa de juniori  a clubului  Gloria Resita , care ,din acest an  va face parte si ea din liga a IV-a Caras-Severin , in urma retrogradarii din liga a III-a. De aceea , juniorii echipei  Gloria , vor evolua din acest an pentru Gloria Resita , iar din acest motiv Semenicul Valiug nu mai poate avea  echipa in campionatul de juniori .
Din acest  punct de vedere , presedintele echipei noastre , domnul Adi Tiuch a intocmit o adresa catre presedintele AJFCS , domnul Ristache si comisiei de organizare a campionatului , care vor  analiza acest caz si vor  lua in zilele urmatoare o hotarare.
O sa va tinem la curent cu informatii despre acest subiect.
Un alt lucru important care s-a discutat la sedinta ,a fost data inceperii campionatului Ligii a IV-a.
A fost propusa  data de 18 August  , urmand ca o hotarare clara in acest sens  , sa aiba loc in data de 9 august , atunci cand va avea loc  sedinta tehnica  cu reprezentantii tuturor echipelor din ligile a IV-a si a V-a .
Tot atunci se va stabilii programul  campionatului editiei 2012 – 2013 .
Va mai informam si faptul ca , domnul Adrian Ciocan, reprezentantul echipei Gloria Reşiţa la şedinţă,  a fost ales şi reprezentantul echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv al AJFCS, de către delegaţii înscrişi în campionatul judeţean Liga a IV-a Caraş-Severin.