luni, 4 iunie 2012

VOINTA LUPAC A CASTIGAT FINALA CUPEI ROMANIEI ( FAZA JUDETEANA ) LA FOTBAL !


In premiera absoluta ,  meciul s-a disputat in nocturna la Lupac !
Fotbalul din Caraş-Severin a avut parte de o premieră sâmbătă, 2 iunie.
La Lupac, micuţa localitate din apropierea municipiului Reşiţa, a avut loc finala fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Ineditul întrecerii a constat în faptul că meciul s-a disputat în nocturnă, ceea ce constituie o premieră pentru comunitatea din Banatul de Munte. Cele mai bune două echipe din judeţ s-au aflat faţă în faţă în această finală, care a strâns la cocheta arenă din Lupac peste 500 de spectatori, pentru a asista la această finală. 
S-au întrecut pentru trofeu câştigătoarea Ligii a IV-a Caraş-Severin, Muncitorul Reşiţa şi echipa gazdă, Voinţa Lupac, care a terminat campionatul pe poziţia secundă.
Voinţa Lupac (antrenor Bosko Vişatovici): Petruţ - Domondi, Gliguţă, Vişatovici, Piperca - Mozici, Lazarovici, Mezin, Nica - Târbăţ, Brumar. Au mai jucat: Olteanu, Tincu, Cârmaci şi Chitucea.
Muncitorul Reşiţa (antrenor Viorel Lolea): Gavriş - Bobină, Moga, Zamfir, Ţimbota - Filimon, Vasiliu, R. Dumitru, Avramovici - Zgăbei, Raţiu. Au mai jucat: Micu, Crăguia, Panduru şi Cl. Cărăgin.
Înaintea finalei a avut loc festivitatea de premiere a campioanelor judeţene în competiţiile organizate sub egida Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin. În prim-plan s-a aflat Clubul Sportiv Muncitorul Reşiţa, cu mai multe echipe premiate: la juniori A1 (care evoluează în deschiderea echipelor de seniori în Liga a IV-a) – pentru Muncitorul jucând în acest an CSS Reşiţa; la juniori E.De asemenea, echipa de seniori de la CS Muncitorul Reşiţa a fost dublu premiată, pentru câştigarea Ligii a IV-a şi pentru ocuparea primului loc în clasamentul fair-play.

Finala judeţeană a Cupei României la fotbal a fost precedată de intonarea imnului de stat. şi de un moment de reculegere în  memoria  preşdintelui echipei Hidrocon Marga, decedat sâmbătă-dimineaţă. Mult-aşteptatul meci, disputat la lumina reflectoarelor, a fost câştigat meritat de gazde, cu 1-0, după golul reuşit în prima repriză de Bosko Vişatovici. Finala a fost arbitrată de o brigadă de top, cu Dorian Micloşină la centru, asistat de Silviu Haramuz şi de Răzvan Nistoran.
Învingătorii de la Lupac au primit trofeul din partea preşedintelui AJF Caraş-Severin, Costinel Ristache.
Sursa : Radio - Resita