sâmbătă, 7 august 2010

MANCHESTER CITY LA TIMISOARA !

(Jocurile tur sunt programate pe 19 august, returul o saptamana mai tarziu)
Poli Timisoara - Manchester City

Timisoara  a dat peste cel mai bogat adversar posibil: Manchester City cauta marea performanta, motiv pentru care a recrutat o serie de fotbalisti de mare clasa, dar si un antrenor de talia lui Roberto Mancini.

Hajduk Split - Unirea Urziceni

Echipa croata a reusit sa se califice, gratie unui retur perfect contra lui Dinamo: 3-0 joi seara. Ialomitenii vin din turul 3 preliminar Champions League si au sansa de a demonstra ca stilul lor de joc, mai putin fantezist decat al lui Dinamo, dar mai riguros, poate transforma pe Hajduk intr-o anonima, asa cum a crezut Dinamo despre croati, inaintea jocului retur.
"O sa ne fie foarte greu: au avut momente bune inca din prima partida cu Dinamo. Dar nu ne asteptam sa fie totusi atat de puternici acasa! Un meci complicat" - Narcis Raducan, director sportiv Unirea.


Grasshopper Zurich - Steaua Bucuresti
Un adversar abordabil pentru echipa pregatita de Victor Piturca; totusi, bucurestenii trebuie sa ia in calcul toate detaliile, inclusiv tineretea lotului actual.
Update: UEFA a schimbat ordinea jocurilor - Steaua va sustine primul meci pe propriul teren, intrucat stadionul Letzigrund din Zurich este ocupat la 19 august cu intrecerile de atletism din Diamond League.


FC Vaslui - Lille
Incomoda ca orice echipa din campionatul francez (foarte riguros tactic), OSC Lille a incheiat pe locul 4 in ultima editie din Ligue 1. Landreau, De Melo, Obraniak sau Gervinho sunt cativa dintre jucatorii pregatiti de antrenorul Rudi Garcia.