duminică, 8 iunie 2014

Cristi Manea este curtat de Arsenal, Ajax, Inter și Udinese!

Tânărul Cristian Manea (17 ani) a impresionat în tricoul echipei naționale a României, în stagiul de pregătire din Elveția, iar fundașul Viitorului a atras atenția cluburilor mari din Europa.
La partidele din Elveția, Manea a fost urmărit din tribune de scouteri de la Ajax, Arsenal, Inter și Udinese, iar "lăncierii", cunoscuți pentru politica lor de creștere a tinerilor, vor să achite până în jumătate de milion de euro pentru a-l aduce la Amsterdam. Apreciat pentru calitățile sale fizice, dar și pentru polivalența care-i permite să acopere ambele flancuri, Manea are șansa unui transfer extraordinar pentru el, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

"Are foarte multe oferte, e un jucător de care multe echipe s-au interesat. Să vedem", a anunţat Hagi după jocul cu Albania. De jucătorul de 16 ani și 10 luni se mai interesează și Schalke,dar nemții au ultima șansă la transfer, mai ales că Gică Hagi are relații importante în Italia, unde i-a mai trimis pe Mihai Bălașa șiIonuț Vână (AS Roma).
sursa : digisport