luni, 16 iunie 2014

INCEPAND DE AZI, LUNI , 16 IUNIE 2014, BLOGUL OFICIAL AL ECHIPEI SEMENICUL VALIUG , INTRA IN VACANTA !

DUPA CATEVA LUNI IN CARE AM FOST IMPREUNA ZI DE ZI, BLOGUL OFICIAL AL ECHIPEI SEMENICUL VALIUG INTRA IN VACANTA .
DORIM SA TRANSMITEM MULTE MULTUMIRI PENTRU TOTI CEI CARE NE-AU URMARIT SI IN ACEST AN SI SPERAM CA NE VE-TI URMARII SI IN CONTINUARE .
VA DORIM O VACANTA PLACUTA , URMAND SA NE REVEDEM ODATA CU PREGATIRILE PENTRU NOUA EDITIE DE CAMPIONAT, 2014 - 2015 , CARE VA INCEPE PROBABIL IN LUNA AUGUST.

TREBUIE SA PRECIZAM SI FAPTUL CA , IN CAZUL IN CARE VOR APAREA INFORMATII IMPORTANTE LEGATE DE ECHIPA NOASTRA , IN MOD SIGUR LE VOM POSTA AICI PE BLOG , CHIAR DACA SUNTEM IN VACANTA SPORTIVA !

TINETI APROAPE !

sâmbătă, 14 iunie 2014

SUPERCUPA (CARAS-SEVERIN) NU S-A DISPUTAT !

Datorita problemelor de la AJFCS  cu echipa din Berzovia ( campioana judeteana , care nu are drept de joc la barajul pentru liga 3  ) , si dupa incidentul de la Anina , SUPERCUPA  se amana pana inainte de inceperea noului campionat , editia 2014 - 2015 !

Cupa mondială: Campioana en-titre Spania, învinsă de Olanda cu 5-1 la debut

Reprezentativa Spaniei, campioana mondială en-titre şi dubla deţinătoare a titlului european, a debutat cu un eşec la turneul final din Brazilia, după ce a fost învinsă, cu scorul de 5-1 (1-1), de selecţionata Olandei, în prima etapă a grupei B, într-o reeditare a finalei din 2010.
Pentru Spania a marcat Xabi Alonso, în minutul 27, care a transformat un penalti acordat după un fault al lui De Vrij asupra lui Diego Costa.
Golurile Olandei au fost înscrise de Robin Van Persie '44, '72, Arjen Robben '53, '80 şi Stefan De Vrij '64.
În minutul 60, Robin Van Persie a trimis mingea în bară.
David Silva a marcat pentru Spania în minutul 67, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Singura dată când Spania a primit mai mult de trei goluri la un meci la Cupa Mondială a fost în 1950, când a fost învinsă, scor 6-1, de Brazilia.
Spania: Casillas - Azpilicueta, Sergio Ramos, Pique, Jordi Alba - Xabi Alonso (Pedro '63), Xavi, Busquets - David Silva (Fabregas '78), Diego Costa (Torres '63), Iniesta. Selecţioner: Vicente del Bosque
Olanda: Cillessen - Vlaar, De Vrij (Veltman '77), Martins Indi - Janmaat, De Guzman (Wijnaldum '62), Sneijder, De Jong, Blind - Van Persie (Lens '79), Robben. Selecţioner: Louis van Gaal
Cartonaşe galbene: Casillas '67 / De Guzman '25, De Vrij '40, Van Persie '66

George Galamaz este preşedinte la FC Caransebeş

Preşedintele echipei FC Caransebeş, nou promovată în Liga a 2-a, este de astăzi fostul fotbalist George Galamaz. Gruparea de pe Timiş şi Sebeş nu a avut până acum un preşedinte, fiind condusă de managerul Sorin Boiangiu, ne-a transmis corespondentul nostru Cornelia Vlaicu.
Bucureşteanul George Galamaz, în vârstă de 33 de ani, a jucat în cariera sa la Sportul Studențesc, Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni, Steaua, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Anorthosis Famagusta.
Pe când a fost la Steaua, într-o partidă disputată în deplasare la Petrolul Ploieşti, Galamaz a fost lovit de un suporter care a intrat pe teren.
George Galamaz (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

vineri, 13 iunie 2014

Programul meciurilor de baraj pentru accederea in Liga a III-a ( 21 iunie 2014 ,ora 18 ) !

In lateral apare trecut judetul unde se va juca meciul de baraj !
Partidele se vor desfasura in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenuri neutre, in data de 21 iunie 2014, de la ora 18:00.
Bradul Putna – Gloria Bistriţa IINeamţ
Luceafărul Mihai Eminescu – Rapid DumeştiSuceava
Voinţa Ion Creangă – SC Bacău IIIaşi
FC Gârceni – Metalosport GalaţiVrancea
Locomotiva Viitorul 2010 – Viitorul ÎnsurăţeiIalomiţa
Sepsi OSK – Selena JarişteaBacău
Delta 2013 Dobrogea - CFR Constanţa / CS EforieBrăila
Snagov / Dragomireşti / Pasărea – Unirea Fierbinţi / Victoria ŢăndăreiCălăraşi
Înainte Modelu - Petrolul Cartojani / MV CălugăreniPrahova
Sporting Roşiori – Comprest GIMIlfov
Flacăra Moreni / FC Aninoasa - Astra II CioraniCovasna
Csikszereda M. Ciuc – ASF ZărneştiMureş
Victoria Apa / Someşul Oar – Sighetu Marmatiei / Speranţa ColtăuSălaj
CSC Sânmartin – Sp. Şimleul SilvanieiCluj
Plaiul Iacobeni – CS IernutAlba
UTA Bătrâna Doamnă – Retezatul HaţegTimiş
Măgura Cisnădie – Metalul Otelul RosuGorj
CSŞ Dinicu Golescu / Valea Ursului - Inter Markus CoteanaVâlcea
Flacăra Horezu / Posada Perişani – CSO Filiaşi / Dunărea CalafatMehedinţi
ASU Poli / Ghiroda - Industria Galda de JosHunedoara
Minerul Mehedinţi – Gilortul Tg. CărbuneştiOlt

DESPRE FAPTUL CA ECHIPA RECOLTA BERZOVIA NU ARE DREPT DE PARTICIPARE LA BARAJUL PENTRU LIGA A III-a :

click aici :
http://www.caon.ro/echipa-recolta-berzovia-a-fost-atentionata/1427942

CUPA MONDIALĂ de fotbal: Turneul final al competiţiei a început cu meciul Brazilia - Croaţia, scor 3-1

Turneul final al Cupei Mondiale la fotbal a început, astăzi, odată cu fluierul de start al partidei Brazilia - Croaţia din Grupa A. Echipa naţională a Braziliei a învins, joi, pe Arena Corinthians din Sao Paulo, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Croaţiei, în meciul de deschidere.
Golurile brazilienilor au fost marcate de Neymar '29, '71 din penalti şi Oscar '90+1, în timp ce croaţii au punctat prin autogolul lui Marcelo, în minutul 11.
Jucătorii croaţi au protestat vehement după decizia arbitrului japonez Yuichi Nishimura de a acorda penalti la un duel în careu între Lovren şi Fred. Croaţii au considerat că penaltiul a fost acordat mult prea uşor.
În minutul 83, croaţii au introdus mingea în poartă prin Perisici, dar arbitrul nu l-a validat, acordând fault în atac după un duel între Olici şi portarul Julio Cesar.
Brazilia: Julio Cesar - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Oscar, Paulinho (Hernanes '63) - Hulk (Bernard '68), Fred, Neymar (Ramires '88). Selecţioner: Luiz Felipe Scolari.
Croaţia: Pletikosa - Vrsaljko, Corluka, Lovren, Srna - Rakitici - Kovacici (Brozovici '61), Modrici, Perisici - Jelavici (Rebici '78), Olici. Selecţioner: Niko Kovaci.
sursa:mediafax

joi, 12 iunie 2014

Azi începe Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014:

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 va fi transmisă pe 12 iunie, de la ora 21.00, în direct, la TVR 1, TVR HD şi, online, pe tvrplus.ro. 
Un total de 64 de partide de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Campionatul Mondial FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia. 59 de studiouri Mondial 2014 vor completa, de la Bucureşti, transmisiunile directe din Brazilia. În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, defăşurat în perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe.
iata programul meciurilor :

miercuri, 11 iunie 2014

DESPRE FINALA CUPEI ROMANIEI FAZA JUDETEANA CARAS-SEVERIN , 4 IUNIE 2014 :

Am asteptat cateva zile cu aceasta cronica , pentru a se mai linistii apele , dupa Finala Cupei Romaniei , Faza judeteana Caras-Severin.
Dupa cum bine stiti , finala s-a terminat inca din repriza intai , atunci cand s-a intamplat  nefericitul eveniment,  deja prea mult mediatizat .
Este pacat de calitatea unor asa zisi gazetari , care au scris de dragul scrisului , fara sa aiba o minima informatie despre ceea ce s-a intamplat la acest meci.Nu insistam , dar este inadmisibil sa publici articole si sa afirmi ca incidentul cu pricina s-a intamplat in prelungirile meciului , adica dupa minutul  90  sau ca arbitrul a fost operat in regim de urgenta la spital…
Ce mai conteaza , faptul este consumat si noi vrem sa ne linistim dupa tot ceea ce s-a intamplat in anul competitional 2013 – 2014.
Meciul de la Anina , a fost unul linistit daca este sa ne luam dupa atmosfera din tribune si dupa respectul reciproc  pe care si l-au aratat jucatorii celor doua echipe.
Si pe aceasta cale dorim sa ne cerem scuze in mod oficial echipei Minerul Anina si conducerii echipei lor pentru deznodamantul  finaleI .
Cu siguranta , am fi dorit ca rezultatul sa se decida pe teren , acolo , unde , cel putin din punct de vedere al valorii jucatorilor , am fost favoritI . Asta nu inseamna ca am fi si castigat , cu toate ca, cu  doar cu 4 zile inainte , am reusit acest lucru in mod categoric , in meciul de campionat .
Totusi , dupa aceasta finala ratata , ramanem nedumeriti  de faptul  ca arbitrul central , domnul Corocan Cosmin, a gresit  flagrant  atunci cand a aratat cartonasul rosu absolut  gratuit , jucatorului Izvernar .Spunem gratuit  deoarece , la faza cu pricina fault nu a fost , iar , din pozitia in care se afla ( minim 20m de jucatorul Izvernar)  , nu ar fi putut auzi eventualele injurii adresare catre dansul , asa dupa cum a afirmat ulterior.
Acum , domnul Corocan afirma faptul ca a fost jignit de jucatorul nostru si de aceea a acordat cartonasul rosu . Expresia care a facut ca arbitrul sa ia aceasta decizie , de a-l elimina pe jucatorul Izvernar a fost  ,, gunoiule’’ si iata unde s-a ajuns.
Sub nici o forma nu discutam gestul  lui Silviu Izvernar , condamnat pe buna dreptate de toata lumea , dar chiar in acel minut 45+1 , noi , ca si echipa , am simtit ca n-i se iau toate sansele de a castiga finala. 
Desigur ,asta dupa ce si Gherasim a fost eliminat ( a primit doua galbene , primul in minutul 10, pentru ca a impins mingea cu piciorul  cca. 3m dupa ce a fluierat arbitrul , o faza simpla de joc ! ).Probabil , arbitrul este acoperit de ROAF la faza lui Gherasim , dar parca totusi , asteptam la mai mult de la cel mai bun arbitru din sezonul recent incheiat. Cu alte cuvinte , arbitrul  a fost foarte exigent cu echipa noastra , nu si cu cea a gazdelor , iar faptul ca am primit in prima repriza 4 cartonase galbene si 2 rosii ne indreptateste sa ne mentinem parerea. Spre exemplu , cu doar cateva minute in urma , capitanul nostru Razvan Muntean , a fost tras de tricou in fata arbitrului si nu s-a acordat nimic , la fel si la faza in care Izvernar a fost descaltat in fata arbitrului la un atac din spate al unui jucator al gazdelor , din nou nu s-a acordat nimic. Noi nu spunem ca ar fi trebuit sa acorde cartonas galben la acele faze clare in opinia noastra , dar , ne intrebam : de ce noi am fost ,,taxati'' la fiecare faza din prima repriza . Atat.
Ca sa fim si mai clari , am dorii sa punem urmatoarea intrebare :
Acest meci , a fost unul de 6 cartonase in prima repriza ?
Cu siguranta , raspunsul este unul singur : NU
De aceea , am ramas surprinsi de maniera de arbitraj a domnului Corocan.
Daca vreti sa auziti si parerea noastra despre gestul lui  Silviu Izvernar , o facem acum : condamnam cu toata fermitatea ce s-a intamplat. Consideram ca si daca prin absurd , arbitrul  l-ar fi jignit pe Izvernar , el nu trebuia sa reactioneze asa.Iar daca Silviu  a folosit expresia ,, gunoiule’’ ,cea mai buna decizie , era un avertisment ( cartonas galben ) .
Este parerea noastra si ne-o mentinem .
Precizam foarte clar ,ca si daca nu exista acel moment nefericit din minutul 45+1 , eram foarte dezamagiti de maniera de arbitraj a centralului partidei .
Acum , dupa toate ce s-au intamplat , speram ca domnul Corocan sa-si revina cat mai repede din starea neplacuta in care se afla si chiar daca ne va fi foarte greu , trebuie sa incercam cu totii sa uitam momentele incalificabile la care am fost martori .
Primul pas este ziua de maine , in care va incepe Campionatul Mondial de fotbal 2014.

Sa revenim la finala.
Totul a fost frumos .Vremea superba , multi spectatori , festivitate de premiere (golgeterul campionatului) , acordarea de diverse diplome , prezentarea echipelor la statia de amplificare  , muzica inaintea meciului si imbratisari intre conducerile celor doua echipe.
Cu alte cuvinte , toate ingredientele unei adevarate finale.
Echipa noastra pornea ca favorita , dupa ultimele rezultate din campionat si din Cupa Romaniei. Bineinteles , cu antrenorul Lucin Dobre pe banca ( cu siguranta , cel mai elegant antrenor din Caras- Severin , echipa  i-a daruit pentru aceasta finala si o cravata  personalizata cu emblema echipe Semenicul Valiug ) si cu un prim ,,11’’ foarte competitiv , completat cu o banca de rezerve de invidiat , echipa noastra a inceput prudent meciul si a controlat mijlocul terenului.
Sa mai spunem si faptul ca marele absent al finale a fost Ion Matei , unul dintre cei mai buni mijlocasi ai ligii a IV-a , care , dupa cum se stie a fost operat de apendicita cu doar o saptamana in urma.A mai lipsit motivat si Adi Ferenczik , unul dintre cei mai vechi jucatori ai nostrii , care si-a serbat ziua de nastere in familie .
Primele ocazii au fost ale echipei noastre care a fost la un pas de a deschide scorul , dar mingea a trecut pe langa.
Tot foarte aproape de a deschide scorul a fost Edi Mateiasi care a trimis un sut plasat sub bara de la 18m ,portarul din Anina  respingand in extremis.Dupa 13 minute , reusim sa deschidem scorul , dupa o faza frumoasa si dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Martin , urmata de o reluare cu capul a lui Bebe Craciunescu , golgeterul echipei noastre. Deschiderea scorului a venit oarecum normal si totul parea ca decurge conform planului.
Domnul Lucian Dobre a condus  perfect echipa de pe margine si a incercat dupa ce am deschis scorul sa-i faca pe jucatorii nostrii sa ramana concentrati. In minutul 10 , Gherasim a primit usor un cartonas galben ,iar in minutul 20 l-a vazut pe al doilea , dupa ce a respins prin alunecare o minge , undeva langa tusa de pe partea dreapta.Asadar , am fost nevoiti sa jucam din minutul 20 in zece .
Lucian Dobre , a mutat imediat si l-a retras pe Bebe Craciunescu fundas central si l-a trecut pe Ursu fundas lateral.Echipa se descurca bine si nu acuza faptul ca jucam cu un jucator mai putin.
Gazdele , echipa din Anina , au cateva momente  bune la poarta noastra , dar fie Motreanu , fie apararea noastra a respins de fiecare data.Totusi , dupa un corner de pe partea dreapta , gazdele reusesc egalarea , printr-o frumoasa lovitura de cap din careul nostru.
Meciul continua lin si fara probleme , ambele echipe se respecta si pana in apropierea pauzei nu mai retinem nimic important.In minutul 45 , arbitru acorda 2 minute de prelungire.
Dupa un minut , in minutul  45+1 , Anina are un corner , echipa noastra respinge mingea printr-o degajare si mingea se indreapta undeva spre centru terenului lateral drepta , acolo unde Silviu Izvernar incearca sa preia mingea pentru a lansa un contraatac. Arbitrul fluiera si stupoare ! Scoate cartonasul rosu si alearga cu el in mana spre Silviu Izvernar , care observa acest lucru si se indreapta si el spre arbitrul partidei , lovindu-l cu capul undeva in zona gurii .
Mai departe stiti ce s-a intamplt si a-ti vazut si video si fotografii despre acel moment .
Ramanem cu satisfactia faptului ca echipa noastra s-a prezentat foarte bine la Anina si incurajata de peste 30 de suporteri din Valiug si cativa din Resita, am sperat la faptul ca putem sa ducem ,,Cupa Romaniei ‘’ la Valiug.
Le multumim din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne pare rau ca nu am putut sa-I facem fericiti prin castigarea cupei.
Deasemenea , am fost bucurosi sa-l avem alaturi de noi pe primarul comunei Valiug , domnul Sorin Blaga , cel care a primit inainte de meci o diploma de excelenta pentru sprijinirea sportului din Valiug si Caras- Severin.O merita categoric , aceasta echipa exista doar datorita sustinererii Primariei Valiug si speram  ca din toamna sa vin alaturi si alti sponsori , pentru a ne bate la primele locuri si de ce nu ,sa aducem cupa la Valiug , acolo unde probabil ar fi trebuit sa fie, inca de anul acesta .
Cu mari regrete am ramas si pentru faptul ca acesti baieti minunati DOBRE ,MOTREANU,TRAIA, CRACIUNESCU ,IZVERNAR,DAVID,HAPAU,MATEIASI ,MARTIN,FIDLER,MUNTEAN,GHERASIM , URSU,CAPATANA,MINEA,FOMITESCU,STINGU,MIU,URSSI MATEI nu au ridicat Cupa Romaniei deasupra capului , deoarece au demonstrat  ca suntem cu siguranta una dintre cele mai bune echipe ale campionatului , daca nu cea mai buna.
Daca am fi castigat , am fi jucat si supercupa Romaniei si am fi vazut daca in acest an am fost cea mai buna echipa , deoarece se stie , am fi jucat chiar azi ,cu campioana Recolta Berzovia .
Nu in ultimul rand , si noi cei din conducerea echipei , dupa atatia ani langa aceasta frumoasa echipa , am vrut sa aducem un prim trofeu la Valiug  si sa ne bucuram de el.
Oricum suntem foarte bucurosi de performanta de a juca in final cupei si de aceea va multumim.
Vrem sa credem ca si de la toamna vom continua impreuna in aceeasi formula, plus  inca cativa jucatori de valoare  care si-au exprimat dorinta  de a face parte din aceasta deosebita  echipa  Semenicul  Valiug.
Capul sus si hai sa ne bucuram de vacanta sportiva  si de meciurile Campionatului Mondial de fotbal.

Hai Semenicul Valiug !

DESPRE MECIUL DIN FINALA CUPEI ROMANIEI ( FAZA JUDETEANA ) DINTRE MINERUL ANINA SI SEMENICUL VALIUG , IN FOTBAL VEST NR. 1122 / 10 IUNIE 2014 :



luni, 9 iunie 2014

PENTRU A GASI MAI USOR BLOGUL NOSTRU , VA RECOMANDAM SA AVETI INSTALAT CA SI BROWSER : GOOGLE CHROME :

CLICK AICI :
http://www.google.ro/intl/ro/chrome/

FINALA CUPEI ROMANIEI , 4 IUNIE 2014 , ANINA - VALIUG , SUT DE SENZATIE , EDI MATEIASI !

EDI MATEIASI : http://youtu.be/XcNzY4lyJb4

SECVENTE VIDEO DE LA FINALA JUDETEANA A CUPEI ROMANIEI CARAS-SEVERIN, DINTRE MINERUL ANINA SI SEMENICUL VALIUG , SCOR 1 - 1 ( 0 - 3 , LA COMISIA DE DISCIPLINA ) , 4 IUNIE 2014 :

CLICK AICI : https://www.youtube.com/user/13euu

METALUL OTELUL ROSU VA REPREZENTA JUDETUL CARAS - SEVERIN SI IN ACEST AN , LA BARAJUL PENTRU LIGA A 3-a , IN URMA DECIZIEI COMISIEI DE DISCIPLINA A AJFCS , CHIAR DACA S-A CLASAT PE LOCUL 2 , DUPA CAMPIOANA RECOLTA BERZOVIA !

Hotararile Comisiei de Disciplina - 06.06.2014

S-a luat în discuţie memoriul  depus de către C.S. Metalul Oţelu Roşu referitor la dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga a III-a al echipei A.S. Recolta Berzovia.
    a) În urma analizării documentelor prezentate la Comisie, s-a constatat că echipa A.S. Recolta Berzovia, care a terminat campionatul Ligii a IV-a pe locul I, nu întruneşte condiţiile regulamentare prevăzute de ROAF si statutul FRF si AJF pentru participarea la barajul de promovare în liga a treia.
      În consecinţă, Comisia de Disciplină a decis în unanimitate ca echipa clasată pe locul II în liga a IV-a Caraş-Severin, C.S. Metalul Oţelu Roşu, care îndeplineşte toate condiţiile regulamentare va reprezenta judeţul Caraş-Severin la partida de baraj în liga a treia.   

Hotararile Comisiei de Disciplina - 06.06.2014

Şedinţa din 06 iunie 2014, Comisia de Disciplină a AJF a decis următoarele sancţiuni:

- Jucătorul Ciprian Marian GHERASIM
 (A.S. Semenicul Valiug) - 1 (una) etapă suspendare şi 30 lei amendă, conform art. 9 lit. A din ROI;
- Echipa A.S. Semenicul Văliug  – pierde jocul finala Cupei Romaniei – faza judeteana, cu scorul de 3-0 de la Anina, conform art. 60, pct. 9 din ROAF.  
- Jucatorul Silviu Nicolae IZVERNAR (A.S. Semenicul Valiug) va ramane in stare de suspendare pana la clarificarea situatiei medicale a arbitrului Cosmin COROCAN.

CE SPUNE ROAF , IN ARTICOLUL 60 LA PUNCTUL 9 :

ARTICOLUL 60 , PUNCTUL 9. Dacă arbitrii, jucătorii şi/sau oficialii sunt loviţi de una sau mai multe persoane sau cu obiecte, 
arbitrul poate întrerupe sau opri definitiv jocul în funcţie de gravitatea incidentului. În cazul 
opririi definitive a jocului, clubul organizator va fi sancţionat cu pierderea jocului prin forfait. În 
cazul în care se va dovedi că lovirea arbitrului sau observatorului s-a produs din cauza unei 
persoane aparţinând clubului vizitator, inclusiv suporterii acestuia, atunci şi clubul vizitator va fi 
sancţionat cu pierderea jocului prin forfait. 

duminică, 8 iunie 2014

Cristi Manea este curtat de Arsenal, Ajax, Inter și Udinese!

Tânărul Cristian Manea (17 ani) a impresionat în tricoul echipei naționale a României, în stagiul de pregătire din Elveția, iar fundașul Viitorului a atras atenția cluburilor mari din Europa.
La partidele din Elveția, Manea a fost urmărit din tribune de scouteri de la Ajax, Arsenal, Inter și Udinese, iar "lăncierii", cunoscuți pentru politica lor de creștere a tinerilor, vor să achite până în jumătate de milion de euro pentru a-l aduce la Amsterdam. Apreciat pentru calitățile sale fizice, dar și pentru polivalența care-i permite să acopere ambele flancuri, Manea are șansa unui transfer extraordinar pentru el, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

"Are foarte multe oferte, e un jucător de care multe echipe s-au interesat. Să vedem", a anunţat Hagi după jocul cu Albania. De jucătorul de 16 ani și 10 luni se mai interesează și Schalke,dar nemții au ultima șansă la transfer, mai ales că Gică Hagi are relații importante în Italia, unde i-a mai trimis pe Mihai Bălașa șiIonuț Vână (AS Roma).
sursa : digisport

vineri, 6 iunie 2014

EXPRESS DE BANAT DESPRE MECIUL DE LA ANINA :

http://expressdebanat.ro/corectie-cu-copci/

FOTOGRAFII ( 2 ) DE LA FINALA CUPEI ROMANIEI DINTRE MINERUL ANINA SI SEMENICUL VALIUG , SCOR 1 - 1













VA PREZENTAM FAZA IN CARE SILVIU IZVERNAR A PRIMIT CARTONAS ROSU , TOTAL NEMERITAT :

SE POATE OBSERVA FOARTE USOR FAPTUL CA NU A EXISTAT NICI O URMA DE FAULT LA ACEASTA FAZA.
DIN PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE , CONSIDERAM CA JOCUL TREBUIA SA ,,CURGA'' ...
TOTUSI , S-A ACORDAT CARTONAS ROSU , ADICA  ELIMINARE .
VA REAMINTIM , ACEASTA FAZA S-A INTAMPLAT IN MINUTUL 45 + 1 , ATUNCI CAND JUCAM DEJA IN ZECE , DUPA ELIMINAREA LUI GHERASIM ( DOUA GALBENE ).
ESTE INTERESANT SA ASCULTATI  SI DECLARATIA ARBITRULUI CENTRAL AL PARTIDEI , DOMNUL COSMIN COROCAN, PENTRU POSTUL DE RADIO RESITA SI SA INTELEGETI CAT DE IMPORTANTA ESTE INREGISTRAREA VIDEO IN ASTFEL DE CAZURI :
ASADAR : 
FAZA VIDEOhttp://youtu.be/A-F0wiiqCrA
DECLARATIA DOMNULUI COSMIN COROCAN : http://www.radio-resita.ro/scandal-la-anina-in-finala-cupei-romaniei-faza-pe-judetul-caras-severin/

CU ALTE CUVINTE , VREM SA PRECIZAM FAPTUL CA  DACA LA ACEA FAZA SILVIU IZVERNAR NU AR FI AVUT NICI O REACTIE , ECHIPA NOASTRA AR FI JUCAT REPRIZA A DOUA , FARA DOI JUCATORI DE CAMP. 
DE CE ?
CREDEM CA DIN 1000 DE ARBITRII , 1000 NU AR FI ACORDAT ABSOLUT NIMIC LA ACEA FAZA.
PRECIZAM CA, PRIN FILMAREA NOASTRA ARATAM FAPTUL CA AM PRIMIT UN CARTONAS ROSU ABSOLUT GRATUIT SI NU DISCUTAM DESPRE GESTUL  JUCATORULUI  SILVIU IZVERNAR.

joi, 5 iunie 2014

DOAR AICI , PE BLOGUL OFICIAL AL ECHIPEI DE FOTBAL SEMENICUL VALIUG , VA PREZENTAM CELE DOUA GOLURI ALE FINALEI CUPEI ROMANIEI DINTRE MINERUL ANINA SI SEMENICUL VALIUG , MECI INTRERUPT LA SCORUL DE 1 - 1

EVOLUTIA SCORULUI ;  0 - 1 , 1 - 1
GOLUL MARCAT DE BEBE CRACIUNESCU , PENTRU 0 - 1 : http://youtu.be/3wlGM-qWMFU
GOLUL MARCAT DE  MINERUL ANINA  : http://youtu.be/eEJhzuGUBOg

NU UITATI ! SEMENICUL VALIUG , SINGURA ECHIPA DIN LIGA A IV-a CARAS-SEVERIN , CU SITE PROPRIU (ACTIALIZAT ZILNIC) ! IN ACEASTA SAPTAMANA , AM DEPASIT 800 DE VIDEOCLIPURI PE YOUTUBE !

DOAR ECHIPA DE FOTBAL SEMENICUL VALIUG ,ACORDA O IMPORTANTA DEOSEBITA CAMPIONATULUI SI CUPEI ROMANIEI !
DOAR NOI , VA PREZENTAM ZILNIC , FOTOGRAFII ( AM AJUNS LA MII ) SI SUTE DE VIDEOCLIPURI DE LA TOATE MECIURILE LIGII A IV-a CARAS-SEVERIN !
TOTUL DIN DRAGOSTE PENTRU FOTBAL...

DE ACEEA , NE DORIM UN SINGUR LUCRU : RESPECT
NE REFERIM DOAR LA ARBITRII !
ATAT.

CE S-A INTAPLAT LA ANINA ?

IN MINUTUL 45 , ARBITRU PARTIDEI ARATA 2 MINUTE DE PRELUNGIRE.
LA O FAZA CARE NU ANUNTA NIMIC , DUPA UN CORNER IN PREAJMA CAREULUI NOSTRU, MINGEA ESTE RESPINSA DE JUCATORII NOSTRII UNDEVA LA CENTRU TERENULUI .
ACOLO, SILVIU IZVERNAR INCEARCA SA O PRIMEASCA SI SA LANSEZE UN CONTRAATAC , FIIND TATONAT DE UN JUCATOR DE LA ANINA .
FARA SA EXISTE NOTIUNEA DE FAULT LA ACEA FAZA , CENTRALUL PARTIDEI , DOMNUL COSMIN COROCAN , AFLAT LA CIRCA 20-25M DE FAZA , FLUIERA SI DUCE MANA LA BUZUNARUL CU CARTONASE , SCOTINDU-L PE CEL ROSU SI ALEARGA SPRE SILVIU IZVERNAR SA IL ARATE.
ACESTA , SOCAT FIIND DE DECIZIA LUATA DE ARBITRUL PARTIDEI , IL LOVESTE CU CAPUL  IN ZONA GURII SI  DATORITA INERTIEI , ARBITRUL CADE.
DUPA O SECUNDA SE RIDICA SI SE ANUNTA CA MECIUL S-A INCHEIAT .
AMBELE ECHIPE AU RAMAS SURPRINSE DE DECIZIA LUATA SI PROBABIL SI SPECTATORII .
PANA LA ACEL MOMENT , ECHIPA NOASTRA A MAI PRIMIT FOARTE USOR 4 CARTONASE GALBENE SI UNUL ROSU ( GHERASIM , DUPA DOUA GALBENE ).
CU TOTII AM RAMAS CONSTERNATI DE ACEST LUCRU , BINEINTELES NECUNOSCAND EXACT CE PREVEDE REGULAMENTUL IN ACEST CAZ.









CELE DOUA ECHIPE CARE AU JUCAT FINALA CUPEI ROMANIEI : SEMENICUL VALIUG SI MINERUL ANINA