vineri, 29 noiembrie 2013

HOTARARILE COMISIEI DE DISCIPLINA A AJFCS , DIN 27 NOIEMBRIE 2013 :

Jucătorul Răzvan MUNTEAN (SemenicuL Văliug) - 1 (una) etapă suspendare şi  25  lei amendă, conf. art. 9, lit. A, din ROI;
Jucătorul Silviu Nicolae IZVERNAR (Semenicul Văliug) - 12 (douăsprezece) etape suspendare şi  500  lei amendă, conf. art. 10, lit. A+C+E, din ROI;
Jucătorul Dănuţ MINEA (Semenicul Văliug) - 6 (şase) etape suspendare şi  300  lei amendă, conf. art. 10, lit. B,  din ROI;
Jucătorul Adrian URS (Semenicul Văliug) - 3 (trei) etape suspendare şi  150  lei amendă, conf. art. 10, lit. A,  din ROI;
VA REAMINTIM , TOATE ACESTE SUSPENDARI SI AMENZI , AU FOST APLICATE , IN URMA COMPORTARII JUCATORILOR NOSTRII LA  GRAVA GRESEALA A ARBITRULUI ASISTENT CICU EMANUEL , CARE A ANULAT UN GOL VALABIL ECHIPEI NOASTRE  IN MINUTUL 94 , LA SCORUL DE 2 - 2  !
CE PARERE AVETI , DOMNULE CICU EMANUEL ?

joi, 28 noiembrie 2013

RESITA : TERENUL SINTETIC DIN ,,VALEA DOMANULUI '' A FOST INAUGURAT !


http://expressdebanat.ro/teren-de-antrenament-de-200-000-de-euro-unic-in-vestul-tarii-video/
http://www.infocs.ro/video-cel-mai-modern-teren-sintetic-de-fotbal-din-tara-se-afla-de-ieri-in-resita/
SURSA : InfoCS SI  express  DE BANAT

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA 2 - 2 ( 1 - 2 ) , 23 NOIEMBRIE 2013 :

A trecut si ultima etapa a turului .
Asa cum probabil  a-ti citit in ,, Fotbal Vest ’’ , meciul cu echipa din Anina  , a fost unul  cel putin interesant , avand in vedere  ce s-a intamplat la finalul acestui meci .
Pe scurt, va precizam ca, la acest meci , au absentat foarte multi jucatori ( Craciunescu , Stingu , Ferenczik , Stoica , Gherasim , Urs , Burcea , Capatana )  , astfel  incat ,  antrenorul Cristi Bordea , a fost nevoit sa retina de la echipa  de juniori  4 baieti  , pentru a  avea rezerve la echipa mare .
Acestia  au fost Alex Ungureanu , Darius Bidea , Adi  Urs si Iulian  Fidler.
Consideram  noi  (conducerea  echipei )  , ca antrenorul Bordea  , a fost inspirat in tot ce a facut  legat de aceasta partida si credem  ca a scos maxim din acest meci , cu echipa de pe locul 2 , Minerul Anina , singura  echipa neinvinsa in deplasare in acest tur de campionat .
Sigur ca , daca   tusierul Emanuel  Cicu ( din Caransebes)  ,  nu ar fi gresit la ultima faza a meciului , rezultatul era unul deosebit , in conditiile date .
Am inceput  meciul cu 11 jucatori , dintre care unul accidentat , Dani Minea.
Traia – Dobrin , Anghel ,Minea , Blotor – Martin , Mitrica , Matei ,Muntean – Izvernar , Jugan
Au mai jucat : Bodea , Urs si  Fidler
Pe banca : Alex Ungureanu
Antrenorul  Cristi Bordea  l-a trimis pe Minea  la incalzire inaintea celorlalti coechipieri ,  pentru a vedea daca poate sa evolueze . Din dorinta de a ajuta echipa , Dani Minea a inceput meciul , dar dupa doar  5 minute , s-a cerut afara . Asa ca , in teren a intrat unul dintre cei patru juniori  aflati pe banca de rezerve , Darius Bodea.  Trebuie sa spunem ca Darius , a mai jucat la echipa mare si a intrat foarte bine in meci , reusind sa se achite perfect de sarcinile de joc.  Din pacate , echipa noastra de juniori  a avut de pierdut  , datorita faptului ca am luat 3 dintre cei mai completi  juniori  pe care ii aveam  la ora meciului   si cu siguranta in formula completa  ,ar fi putut obtine un  rezultat mai bun .
Echipa din Anina  a fost echipa care a deschis scorul (VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=NgOytUfHirQ&feature=c4-overview&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw ), la primul contraatac mai periculos , dar noi am reusit imediat egalarea , prin golgeterul  echipei nostre , Silviu Izvernar.
Dupa gol si  pana la pauza , am asistat la un meci  destul de slab , din punct de vedere tehnic , dar care ne-a mentinut suspansul . In minutele de prelungiri ale primei reprize , oaspetii  beneficiaza de un corner si  reusesc  sa marcheze , dupa o centrare in careu , acolo de unde  , dintre o gramada de jucatori , un jucator de la Anina impinge mingea in poarta . Golul a fost  marcat minutul 3 al  prelungirilor aratate corect  de arbitrul Miclosina Dorian .
Dupa pauza , asa cum era si normal,  am inceput sa alergam dupa golul egalizator , dar (din pacate),  nu am avut foarte multa inspiratie pe faza de atac , asa incat , din cateva ocazii care le-am avut , scorul nu s-a schimbat . Sigur ca , odata cu trecerea timpului , echipa noastra a fortat tot mai mult golul  egalarii si in ultimele 15 minute am aratat ca putem mai mult.
Intre timp , am facut toate schimbarile , in teren   au intrat si juniorii  Urs si Fidler , jucatori care au impresionat prin daruire si care ne-au demostrat ca in viitor ne putem baza pe ei . La un moment dat aveam in aparare o linie formata si condusa excelent de Daniel Anghel  , din Bodea , Urs , Anghel si Fidler , dupa ce Blotor si dobrin au fost inlocuiti . Dealtfel , antrenorul Bordea , dupa meci , a considerat ca cei trei juniori  au fost cei mai buni jucatori ai nostrii , desigur  , dupa Silviu izvernar si Razvan Munteanu  care au fost  peste media echipei . Acesta din urma a marcat , in minutul 85 golul egalarii si al sperantei  ca putem obtine  chiar victoria.
Pana la acest gol  , echipa din Anina a avut doi jucatori eliminati , jucatori care au jucat foarte dur si au primit  fiecare al doilea  cartonas galben , astfel  incat , echipa oaspete a jucat din minutul 12, in zece  jucatori  si din minutul  70, in noua  jucatori !
Probabil si acest fapt ne-a facut sa speram ca putem  (chiar cu atatea probleme  de lot)  sa egalam si apoi chiar sa castigam meciul .
Asa cum va spuneam , in minutul 85 , Razvan Muntean ramane singur cu portarul echipei  din Anina si reuseste un lob perfect , iar noi cei de pe banca tehnica si toti cei prezenti , am sarit in sus de bucurie.
A fost un gol perfect meritat , asteptat 40 de minute din repriza a doua .
 Imediat am inceput sa visam la golul victoriei , si  echipa noastra joaca perfect finalul de meci , iar in ultimele 5 minute ,  avem cateva ocazii , dar din nou ratam .
Vine minutul 90.
Centralul  partidei , domnul Dorian Miclosina , arata 4 minute de prelungiri .
Echipa noastra zburda pe teren si in minutul 93 si cateva secunde , avem o lovitura libera  , undeva lateral  stanga , la cca. 25-30m de poarta oaspetilor.  Executa ca de obicei , Abert Jugan si mingea loveste bara si revine la Silviu Izvernar , care reia din apropiere un gol care ne-ar fi adus toate cele 3 punte (VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=125wRqv9xqY&feature=c4-overview&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw) . Spunem ,  ,,ne-ar fi adus  ‘’ deoarece asistentul  Cicu Emanuel a ridicat fanionul complet eronat  , iar centralul Miclosina a fost nevoit sa anuleze golul .
Bineinteles , intreaga  noastra echipa a protestat la aceea faza si din pacate ( cu siguranta , doar datorita asistentului ) , lucrurile s-au precipitat , ajungandu-se la imbrinceli si cuvinte deloc ortodoxe , adresate intregii brigazi de arbitrii.
Sigur ca golul  a fost anulat , iar noi am avut doar de pierdut din cauza unui  singur om : Cicu Emanuel din Caransebes.
Acest arbitru , prin decizia sa ,  a facut  viciere de rezultat , iar noi ca si echipa  , am pierdut 2 puncte extreme de importante in economia campionatului  , apoi , Silviu Izvernar a pierdut un gol in clasamentul golgeterilor , plus suspendari si amenzi  pentru  jucatorii  Muntean si  Izvernar care au protestat  , poate putin exagerat .
In  mod sigur , Cicu Emanuel  este singurul arbitru care , in minutul 94 , in ultima etapa ( si restanta ) , pe terenul gazdelor , anuleaza un gol , pe care poate acum  il regreta , dar …
Spunem acum , deoarece  , a avut ocazia sa revada pe video faza , din care DOAR noi , Semenicul Valiug am   avut de pierdut .
Va fi interesanta si nota care o va primii dupa aceasta slaba evolutie in calitate de asistent .
Cat il priveste pe domnul Dorian Miclosina , spunem doar ca , a arbitrat foarte bine si la tot ceea ce s-a intamplat , nu a avut nici o vina.
Azi ,  vom afla sanctiunile date de comisia de disciplina si apoi  mai vedem …
Cert este ca pentru retur , pe langa Gherasim , ii vom avea suspendati  si pe Muntean  si Izvernar , adica trei dintre cei mai buni jucatori ai nostrii.
Oricum , dorim sa transmitem  echipei  noatre  sincere felicitari pentru  acest meci   si pentru toate evolutiile din acest  tur de campionat , cel mai bun din liga a IV-a.
Chiar daca nu ne-a iesit totul asa cum poate am sperat , important este ca am devenit o echipa neinvinsa pe teren propriu si mai ales ,  cu o linie de clasament foarte echilibrata .
Acum   intram in vacanta  sportiva  si speram sa ne bucuram cu totii de ea , deoarece urmeaza cele mai frumoase sarbatori ale anului .
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !

Hai  Semenicul Valiug !

miercuri, 27 noiembrie 2013

Azi , 27 noiembrie 2013 , Metalul Reşiţa - ASA Târgu Mureş 0 - 0

Metalul : Pascal - Tomozei, Potopea, Cr. Apostol, Vătăjelu (cpt.) - Oct. Vasile, Breşneni, Vaştag,Liuba - M. Enciu, Făgărăşanu
Rezerve: Zăvoi - Cl. Ştefan, Văcărescu, C. Lungu, Banac, Marcu, A. Curelea
Antrenor: Marian Pană

ASA : Botoşer - Bold, Gugu, Heil, Szilagyi (cpt.) - Buhăescu, Onicaş, Vârtic, Bumba - Danquah, A. Creţu
Rezerve: Caparco - Petriş, Buhuşi, A. Roman, Salem, R. Miclea, R. Patriche
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

INTERVIU CU ANTRENORUL PRINCIPAL AL ECHIPEI SEMENICUL VALIUG , DOMNUL CRISTIAN BORDEA , IN SAPTAMANALUL ,,FOTBAL VEST '' , 26 NOIEMBRIE 2013 :


FOTO : INTERVIUL LUAT DE REPORTERUL FOTBAL VEST , DOMNUL FLORIN STIUBE , ANTRENORULUI  PRINCIPAL AL ECHIPEI SEMENICUL VALIUG , DOMNUL  CRISTIAN BORDEA

CRONICA MECIULUI SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA ( 23 NOIEMBRIE 2013 ) , IN NUMARUL 1096 / 26 NOIEMBRIE 2013 DIN FOTBAL VEST :


duminică, 24 noiembrie 2013

SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA 2 - 2 , 23 NOIEMBRIE 2013 ( VEZI GOLUL ANULAT MARCAT DE SILVIU IZVERNAR IN MINUTUL 93 , LA SCORUL DE 2 - 2 )

CLICK AICI : http://youtu.be/125wRqv9xqY
Pentru mai multe secvente de la acest meci , pe canalul YouTube al ehipei noastre :
CLICK AICIhttps://www.youtube.com/user/13euu

LIGA 3 , REZULTATE , VINERI 22.11.2013 :

Rezultate, etapa 13:
Muncitorul Reşiţa – AFCM Reşiţa 2-0
FC Caransebeş – Pandurii II 3-1
Vulturii Lugoj – FC Hunedoara 3-2
Jiul Rovinari – Mama Mia Becicherecu Mic 0-2
Ştiinţa Turceni – FC Avrig 2-0
Millenium Giarmata stă.

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA 2 - 2 ( 1- 2 )

PENTRU NOI AU MARCAT,  SILVIU IZVERNAR SI RAZVAN MUNTEAN .
CULMEA , IN ULTIMELE MINUTE ALE MECIULUI , AMBII JUCATORI AU PRIMIT CARTONASUL ROSU (dupa  al doilea galben )  , DATORITA  PROTESTELOR ADRESATE BRIGAZII DE ARBITRII , CARE A ANULAT UN GOL MARCAT DE SEMENICUL VALIUG , IN MINUTUL 93 !

MAINE , VOM REVENII.

MECIUL SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA , VA FI CONDUS DE URMATOAREA BRIGADA DE ARBITRII :

LA CENTRU : DORIAN MICLOSINA ( RESITA )
ASISTENTI : CICU EMANUEL , HUMITA DANIEL ( AMBII DIN CARANSEBES )
OBSERVATORI : GLOGOVICEAN LUCIAN , PARVULESCU TILICA ( AMBII DIN RESITA )

vineri, 22 noiembrie 2013

DESPRE PLECAREA SPRE VALIUG PENTRU MECIUL CU MINERUL ANINA :

ECHIPA DE JUNIORI SE VA INTALNII IN STATIA INTIM LA ORA 08.00 , IAR CEL TARZIU LA ORA 08.15 VA PLECA SPRE VALIUG.

ECHIPA DE SENIORI SE VA INTALNII IN PARCAREA DE LA  CINEMATOGRAFUL  DACIA LA ORA 09.45 , IAR LA ORA 10.00 SE VA PLECA SPRE VALIUG !

MECIUL SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA ( 23 NOIEMBRIE 2013 ) , SAU MECIUL DINTRE ECHIPA CARE NU A PIERDUT PE TEREN PROPIU IN ACEST CAMPIONAT (SEMENICUL VALIUG ) VS. ECHIPA CARE NU A CUNOSCUT INFRANGEREA IN DEPLASARE ( MINERUL ANINA ) !

MAINE DE LA ORA 10 JUNIORII SI DE LA ORA 12 SENIORII !

ECHIPELE CALIFICATE LA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN BRAZILIA 2014 :

Din Europa - Olanda, Italia, Belgia, Elveţia, Germania, Spania, Anglia, Rusia, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Portugalia, Franţa, Grecia.
Din zona Asia - Japonia, Australia, Iran, Coreea de Sud.
Din America de Sud - Argentina, Columbia, Chile, Ecuador, Brazilia, Uruguay
Din zona CONCACAF: SUA, Costa Rica, Honduras, Mexic.
Din Africa - Nigeria, Coasta de Fildeş, Camerun, Ghana, Algeria.
Tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Cupei Mondiale din 2014 va avea loc la 6 decembrie, de la ora 18.00, la Costa do Sauipe.

joi, 21 noiembrie 2013

MAI 2 ZILE PANA LA MECIUL CU MINERUL ANINA , ULTIMUL DIN ACEST TUR DE CAMPIONAT !

VA PREZENTAM  REZULTATELE  ECHIPEI MINERUL ANINA DIN PRIMELE 10 ETAPE : 
ETAPA 1 : MINERUL ANINA - MINERUL ORAVITA 2 - 2
ETAPA 2 : MOLDOVA NOUA - MINERUL ANINA 2 - 3
ETAPA 3 : MINERUL ANINA - METALUL OTELUL ROSU 1 - 4
ETAPA 4 : AS BERZASCA - MINERUL ANINA 1 - 1
ETAPA 5 : MINERUL ANINA - NERA BOZOVICI 6 - 2
ETAPA 6 : MEHADIA - MINERUL ANINA 0 - 1
ETAPA 7 :  MINERUL ANINA - BOCSA 3 - 1
ETAPA 8 : ZAVOI - ANINA 0 - 3 ( LA MASA VERDE , PE TEREN 3 - 0 !)
ETAPA 9 : MINERUL ANINA - METALUL II RESITA 2 - 2
ETAPA 10 : MINERUL ANINA - BERZOVIA 2 - 1
ETAPA 11 : SEMENICUL VALIUG - MINERUL ANINA 

ASADAR : MINERUL ANINA  , LOCUL 2
6 VICTORII , 3 EGALURI SI DOAR 1 INFRANGERE !
24 GOLURI MARCATE SI 15 GOLURI PRIMITE 
21 DE PUNCTE SI ,, +3 '' LA ADEVAR

IN DEPLASARE , A OBTINUT 3 VICTORII ( LA MOLDOVA NOUA, MEHADIA SI LA ZAVOI , LA MASA VERDE ) SI UN EGAL LA BERZASCA.
CU ALTE CUVINTE , ECHIPA DIN ANINA A JUCAT PANA ACUM 6 MECIURI PE TEREN PROPRIU  SI DOAR 4 IN DEPLASARE , ACOLO UNDE NU A PIERDUT PANA ACUM !



Rezultate Cupa Romaniei, sezon 2013 - 2014 - Etapa 1 , faza judeteana :

AS Luceafărul Petnic - AS Timişul Slatina Timiş se joaca in 22 noiembrie
AS Speranţa Vârciorova - AS Bucoşniţa 1 - 2
AS Foresta Armeniş - AS Rapid Buchin  5 - 4
AS Agmonia Zăvoi II - AS Vulturii Obreja 7 - 3
AS Vulturii Prisaca - AS CFR Era Caransebeş  2 - 4
AS Recolta Rafnic - AS Voinţa Vrani 4 - 3
AS Partizan Nermed - AS Viitorul Târnova 3 - 2 (in prelungiri )
AS Gmirak Berzovia - AS Voinţa Şoşdea 3 - 1
AS Prolaz Karaşevo - AS Viitorul Vermeş
AS Granitul Surduc - AS Ramna 0 - 9