luni, 30 septembrie 2013

CRONICA MECIULUI DE SENIORI SEMENICUL VALIUG - AS BERZASCA 3 - 2 ( 2 - 1 ) , 28 SEPTEMBRIE 2013 :

Sambata  , pe Valiug  Arena,  am avut parte de un meci deosebit de echilibrat , intre doua echipe foarte bune ale campionatului .
La final  a castigat  echipa noastra , Semenicul  Valiug , care a gestionat foarte bine finalul partidei si care a avut puterea de a revenii dupa ce a fost condusa cu 0 – 1 .
Asa cum precizam , meciul cu Berzasca a fost considerat unul deosebit de greu .Pentru  amatorii de statistici , va informam ca a fost al cincilea meci cu A.S. Berzasca , in liga a IV-a  si pana acum in cele 4 meciuri jucate nu am obtinut nici macar un punct !
Iata ca sambata , formatia aliniata de antrenorul principal Cristian Bordea si supravegheta de pe margine de directorul tehnic al echipei , Daniel Anghel  a reusit in premiera,  sa ,,spargem’’  complexul Berzasca  si sa obtinem 3 puncte foarte mari, care sigur vor conta enorm la finalul turului .
Spunem asta , avand in vedere ca am incheiat primele 5 meciuri foarte grele din  acest inceput de campionat  si asta in urma unui program foarte greu.
Am jucat in deplasare la echipele de pe primele doua locuri ( Otelul Rosu si Oravita ) , apoi acasa cu Berzovia, Moldova Noua  si Berzasca .
Asadar , antrenorul Bordea a trimis in teren urmatorul ,,11’’ :  Traia –Ferenczik, Gherasim , Stingu , Muntean- Martin , Burcea , Jugan  - Stoica , Dobrin
Pe banca : Minea , Barbuti , Blotor ,Ungureanu 
Alaturi de noi , in continuare accidentat : Cosmin Helmuth

Primii care au deschis scorul au fost oaspetii .
Dupa primirea golului am iesit la atac si am avut cateva ocazii bune de a marca. Pentru ca spectacolul sa fie complet , echipa noastra a intors rezultatul in mai putin de un minut .
A fost o faza in careul oaspetilor , un jucator de la Berzasca a cazut in careu si a atins mingea cu mana .  Arbitrul  central al partidei , experimentatul Dorian Miclosina (cel care a arbitrat in urma cu doar o saptamana meciul Ripensia Timisoara – U  Cluj 2 – 1 , in Cupa Romaniei ) , a acordat fara ezitare lovitura de la 11m.
A executat perfect Albert Jugan si scorul devine egal 1 – 1.
Vezi golul : https://www.youtube.com/watch?v=pw5Zkh0DnsY&feature=c4-overview&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw
Meciul se reia de la mijlocul terenului de echipa din Berzasca , care pierde usor mingea ,aceasta ajunge la Alin Stoica ,care printr-un lob de senzatie ,marcheaza pentru 2 – 1 , de la peste 30m.
A fost un gol extraordinar care ne-a adus in avantaj chiar inainte de pauza.
Dupa pauza , meciul place in continuare , dar dupa doar 3 minute ,oaspetii marcheza din nou , dupa un corner de pe partea dreapta si dupa o lovitura de cap din 6m a lui Taranu (Berzasca ) . Asadar 2 – 2 si meciul se incinge.
Echipa noastra lupta enorm dupa fiecare minge si reuseste sa puna in pericol poarta celor din Berzasca. In minutul 59 , jucatorul nostru , Martin ,reuseste golul meciului si poate al turului de campionat  ,dupa o faza pe partea dreapta si dupa un sut incredibil la coltul lung( in vinclu portii), din coltul careului de 16m. A fost momentul meciului , probabil va imaginati ce bucurie  a fost in teren si pe banca noastra de rezerve.
Meciul a continuat la un nivel ridicat si au mai fost ocazii la ambele porti.
Ultimele 10 minute au gasit echipa din Berzasca in atac , in timp ce noi am preferat sa  ne aparam cele 3 puncte care se vedeau tot mai aproape .
Finalul partidei  a  adus echipei noatre 3 puncte si  cel mai important este ca am invins o echipa deosebit de valoroasa , care va avea un cuvant greu de spus in acest campionat .
A fost victoria echipei  si  a antrenorului Bordea , cel care a gestionat perfect acest meci si care a reusit cu o echipa din care  ne-au lipsit cativa titulari , sa obtina o victorie frumoasa si de palmares in fata unei echipe  cu traditie in liga a IV-a. 
Berzasca  merita felicitari pentru joc , dar iata ca sambata , noi am fost mai buni.
La acest meci a revenit la echipa  si Daniel Anghel , cel care acum este directorul tehnic al echipei  si jucator  . El a intrat in meci in minutul 65 al partidei si a luptat pentru aceasta victorie deosebita.
Urmeaza meciul de la Bozovici , acolo unde speram sa reusim sa obtinem primele puncte din deplasare din acest campionat .

CRONICA MECIULUI DE JUNIORI SEMENICUL VALIUG - AS BERZASCA 2 - 0 ( 1 - 0 ) , 28 SEPTEMBRIE 2013 :

Echipa noastra de juniori  a vrut sa uite cat mai repede meciul de la Otelul Rosu si a reusit o victorie mare , in conditiile in care am intalnit o echipa bine pregatita si care a jucat un fotbal placut la Valiug.
Noi am inceput cu : Ungureanu – Pupuc I. , Fidler , Gheju , Urs – Bodea , Papuc S. , Miu, Patrascu – Chirigiu , Blaga
Au mai jucat : Orbai , Simic
Pe banca : Miulescu
Alaturi de noi , usor accidentat : Robert Kirscher
Trebuie sa mentionam faptul ca in continuare , Robert Kirscher , unul dintre cei mai buni jucatori ai nostrii , inca nu are voie sa faca efort , iar Alin Miulescu s-a resimtit in urma usoarei accidentari de la Otelul  Rosu.
 Pentru cei care nu stiu , trebuie sa stiti ca atitudinea jucatorului Alin Miulescu  , din deplasarea din etapa trecuta , atunci cand s-a certat cu un coechipier in timpul meciului (!) , a deranjat enorm conducerea echipei noastre , care a fost la un  pas de a-l  elimina din lotul de juniori  extraordinari ,  care s-a format la Valiug.
 Avem o echipa excelenta si noi , cei care ne ocupam de aceasta echipa,  dorim sa oferim copiilor , placerea de a juca fotbal si in acelasi timp, dorim sa formam caractere serioase si puternice pentru viitorul fotbalului din Valiug  , toate acestea nu inainte de a sublinia faptul ca ,acesti  copii minunati trebuie sa-si formeze si o educatie deosebita din toate punctele de vedere.
Noi  toti  din jurul acestei echipe , dorim ca acesti baieti sa  ne faca mandrii de faptul ca , aici la Valiug , s-au format ca si fotbalisti.
Practic , aceste meciuri , pe teren mare , te fac sa te simti cu adevarat fotbalist  si unde mai punem ca ,oricare dintre ei pot juca pentru echipa  mare in orice moment .
Unii dintre ei chiar au jucat in campionatul trecut la echipa mare .
Despre Alin  Miulescu , conducerea echipei noastre a decis ca sa-I acorde o ulima sansa si de aceea , el trebuie sa stie ca aceasta echipa , nu doreste altceva decat a forma jucatori si de a ne bucura impreuna de momentele cand chiar suntem impreuna. Tocmai de aceea , suntem convinsi ca a inteles discutia noastra si ca pe viitor va avea o cu totul alta atitudine fata de coechipieri .
Asadar , meciul a fost unul oarecum echilibrat , terminat cu o victorie logica a echipei noastre .
Pentru noi au marcat , Caius Miu si Darius Bodea , jucatori care au demonstrat  inca odata , ca sunt foarte valorosi , iar noi ii avem in permanenta in vedere.
Cu siguranta , am mai avut cateva ocazii mari la poarta celor din Berzasca , dar pana la urma scorul a ramas  2 – 0 , un scor care ne-a  adus  din nou o mare bucurie. Iata ca , am ajuns la a doua victorie din cinci etape  si suntem convinsi ca incet – incet , echipa noastra  va devenii una  puternica in campionatul de juniori .
La acest meci   s-au evidentiat  in mod deosebit  Caius Miu  si  Iulian Fidler .
Cu siguranta toti  membrii echipei au aratat bine in teren si au facut tot ce le-a stat in putinta  ca echipa sa  castige , iar noi le multumim pentru asta. O placuta surpriza pentru noi este Denis Orbai , un jucator mic , dar cu suflet mare si noi il apreciem enorm .
Urmeaza deplasarea de la Bozovici , acolo unde speram sa aducem si primele puncte din deplasare.Echipa din Bozovici se afla dupa cinci  etape pe locul 9 , iar noi suntem pe locul sapte  , in primul an in liga a IV-a !
Si campionatul se joaca….
Asadar , suntem mandrii de copii nostrii  si  speram ca viitorul sa fie de partea lor.

Alaturi  de ei , sunt in permanenta oameni  ca Seba Traia ( antrenor principal ) , Artur Schvaner (antrenor secund ) , Daniel Anghel ( director tehnic ) , Adi Tiuch  ( presedinte)  si  Eugen Birleanu ( team manager ) , adica interes maxim pentru ei si  binele echipei Semenicul Valiug  .

YOUTUBE : VIDEO DE LA MECIURILE ( JUNIORI SI SENIORI ) SEMENICUL VALIUG - AS BERZASCA , 28 SEPTEMBRIE 2013 :

Click aici :
https://www.youtube.com/user/13euu
Vezi golul din 11m,  lui Albert Jugan :
https://www.youtube.com/watch?v=pw5Zkh0DnsY&feature=c4-overview&list=UUx9somuh_4HIWCSBjX6ZoJw

FOTOGRAFII ( 1 ) DE LA MECIUL DE SENIORI SEMENICUL VALIUG - AS BERZASCA 3 - 2 ( 2 - 1 ) , 28 SEPTEMBRIE 2013 :